3 tips om rijk te worden met wedden op voetbal

(Ge-update 10/06/2023)

Als je tips wilt om rijk te worden met wedden op voetbal moet je een aantal zaken weten. Let op dat de kans om rijk te worden met voetbalwedden zeer klein is en maar voor zeer weinig mensen weggelegd. Het is dan ook absoluut geen manier om geldproblemen op te lossen.

Echter nu we je aandacht hebben getrokken, rijk worden willen we allemaal. Is het mogelijk om via wedden op voetbal rijk te worden? Wanneer zie jij jezelf als rijk? Hoe rijk te worden? Wedden met grote geld bedragen?

(Deze hebben wij van Sportgokken.eu voor je uitgezocht.)

Door middel van dit artikel proberen we je aan het denken te zetten en het je in de juiste richting te sturen om op een slimme en vooral verantwoordelijke manier te wedden op voetbal.

Drie wed tips(strategie) die je zeker moet weten als je succesvol wilt voetbal wedden:

 

Wil je wedden op voetbal en profiteren van de beste welkomstbonus.

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • €250 gratis bet bij sport
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Circus.nl vind je het grootste aanbod aan voetbalweddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Circus.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% bij Circus.)

 

1. Wat is je definitie van Rijkdom?

Heb je interesse gekregen in gokken op (voetbal)wedstrijden en zou je een gokje willen wagen.

De meeste mensen willen graag rijk worden omdat veel geld bijdraagt aan het geluksgevoel (CBS, 2015), hoewel ook andere dingen volgens sportgokken.eu minstens zo belangrijk zijn in het ervaren van geluk.

De uitspraak “Hoe hoger het inkomen, hoe hoger het ervaren geluksgevoel” slaat de plank niet ver mis. Je kan je beter ongelukkig voelen in een Porsche met een mooie blonde vrouw naast je dan in een kleine Fiat punto met een veel te dikke vrouw.

Je moet voor jezelf duidelijk hebben met welk bedrag je je rijk zou voelen; dit is het uitgangspunt of doel om naar toe te werken.

Rijk worden gebeurt echter niet ineens en meestal ook niet via het wedden op sport wedstrijden. Hiervoor moet je iedere dag hard werken en slim handelen waarbij emoties geen grote rol mogen spelen.

Als je deze essentiële zaken goed in de hand houdt, is het mogelijk om via sportgokken.eu je gestelde doel (rijkdom) te bereiken, let op dat dit via vele wegen kan en het wedden op voetbal en sport zeer moeilijk is en met de nodige riscio’s.

(Ja, aanmelden is gratis en snel.)

 

2. Werkkapitaal (Bankroll-management)

richOm verstandig te gokken is het van groot belang om te weten hoe je met je werkkapitaal (bankroll) om moet gaan.

Een goed uitgangspunt hierbij is om nooit weddenschappen af te sluiten met een hogere inzet dan 1-5% van je totale bankroll; ideaal is wedden met 2,5% van je bankroll. Dit zou bij een bankroll van € 1000,- betekenen dat je per weddenschap € 25,- inzet.

Zo houd je overzicht op je bankroll en kan je ondanks soms optredende verliezen op lange termijn winstgevend zijn.

Verder is het van belang om met een bepaald systeem te werken; door het maken van goede kansberekeningen (gebaseerd op onder andere je eigen verzamelde gegevens) en door de opgedane ervaring is het mogelijk om winstgevend te gokken.

Wel dien je altijd de verhouding tussen kwantiteit (inzet) en kwaliteit in de gaten te houden. Controleer je weddenschappen altijd minstens twee keer; neem hiervoor de tijd en sluit pas na controle je weddenschappen af.

Wil je meer weten over bankroll management? Neem dan eens een kijkje in ons artikel “Bankroll management, hoeveel moet je inzetten?

Waar we alles duidelijk voor je op een rijtje hebben gezet.

 

3. Systeem

Om je winstkansen te vergroten, is het van belang om alles op te schrijven en te analyseren – een soort boekhouding voeren.

Voordelen van zo’n (boekhoud)systeem zijn onder andere:

  • Zicht op winst of verlies in bepaalde periode
  • Waar werd verloren of gewonnen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wint op wedstrijden van de serie A maar dat je verliest op wedstrijden uit de eredivisie
  • Wat is er nog te verbeteren zoals bijvoorbeeld je kansberekeningen
  • Tijdstippen van het afsluiten van weddenschappen. Bepaalde momenten van de dag kunnen voor jou niet geschikt zijn om te gokken omdat uit je systeem blijkt dat je dan verkeerde keuzes hebt gemaakt.
  • Versterkt je discipline, als je alles steeds opschrijft ook je verlies, wordt je geconfronteerd met je fouten, dit is essentieel als je wilt verbeteren.

Het enige wat je nu nog moet doen is winnende weddenschappen af te sluiten, dat moet niet zo moeilijk zijn als je een beetje zicht heb op voetbal.

 

4. Gratis extra Tip: Discipline

Je winstkansen staan of vallen met discipline; dit geldt niet alleen voor het bijhouden van je systeem en het tijdig analyseren van de gegevens uit je systeem maar ook voor het vermogen om jezelf in de hand te houden.

Zo hebben spelers (gokkers) vaak de neiging om na verliezen riskante weddenschappen af te sluiten in de hoop om zodoende het opgedane verlies weer goed te maken.

Je emoties (onderbuikgevoelens) bepalen dan je wedgedrag. Door dan even te stoppen met wedden (discipline tonen) voorkom je grote verliezen, zeker als je daarbij je Bankroll-management hanteert van 2,5% gokken van je werkkapitaal.

Onder discipline verstaan wij van sportgokken.eu ook dat je nooit weddenschappen af moet sluiten als je onder invloed bent van alcohol of andere substanties.

Je beoordelingsvermogen laat je dan in de steek wat bijvoorbeeld tot roekeloos gokgedrag kan leiden of tot het niet hanteren van je Bankroll-management. Wed pas weer als je helemaal nuchter of clean bent.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het wedden op voetbal? Ontvang een gratis weddenschap ten waarde van €250 bij Circus.

Bij Circus.nl vind je het grootste aanbod aan voetbal matches alle grote en kleinere competities van de Premier League tot de China Super League. tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Circus.nl >

(Wedden op voetbal/sport alleen toegestaan bij een leeftijd van 18+).)’

4

4 thoughts on “3 tips om rijk te worden met wedden op voetbal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.