5 voordelen van het gebruiken van meerdere bookmakers

Bij meerdere bookmakers op sport wedden

(Ge-update 11/01/2022)

Wat zijn de voordelen van het gebruiken van meerdere bookmakers?

Zelfs als wed je voor de lol of tijdverdrijf, niemand houd er van om geld te laten liggen.

Er is eigenlijk geen excuus om niet van meerdere bookmakers gebruik te maken om te wedden op sport.

Op de lange termijn win je er veel (extra) geld mee, er zijn zelfs mensen die van bookmaker naar bookmaker gaan op de bonussen vrij te spelen.

Je ontkomt er niet aan en wij van Sportgokken.eu gaan je uitleggen waarom.

1. Kies de beste odds

odds-voorbeeldDoor gebruik te maken van meerdere bookmakers, kan je per wedstrijd de beste odds kiezen.

Het verschil in de odds die bookmakers aanbieden kan zeer groot zijn. Door slechts via een enkele bookmaker te spelen kan je niet per weddenschap te beste odds zoeken.

Het is al lastig genoeg om de bookmakers te verslaan, laat staan dan nog eens tegen niet de beste odds! Het profiteren van de beste odds kan op het lange termijn een groot verschil maken.

Tevens kunnen de odds erg verschillen per sport per bookmaker, de meeste zijn wel redelijk competatitief bij voetbal maar bij het MMA en andere mindere bekende sporten is dat wel anders. Daar moet je gebruik van maken dus!

Zelfs een klein verschil in odds kan op het lange termijn een groot verschil maken, zeker als je met relatief grote bedragen wedt.

Voorbeeld de wedstrijd Manchester City- Chelsea. Odds van twee verschillende bookmakers.

netbet-oddsStel je hebt €1000,- ingezet dat Chelsea gaat winnen, uiteindelijk wint Chelsea ook dan krijg je bij de ene bookmaker €3500,- en bij de andere €3450,-.

Op 10 soortgelijke weddenschappen scheelt het al €500.- laat staan als je fanatiek wedt en er honderden of misschien wel duizenden per jaar afsluit! Kies daarom zorgvuldig voor de bookmakers met de beste odds.

Al onze bookmakers hebben de beste odds die je kan vinden! De bookmaker in deze vergelijking met de beste odds is Betiton.com

2. Het aanbod

Door maar bij een bookmaker te wedden beperk je jezelf enorm in het aanbod van beschikbare weddenschappen. We hebben het uitgebreid uitgezocht en sommige bookmakers bieden zelfs hele sporten niet aan.

Je moet je thuis voelen bij alle bookmakers en het aanbod van alle bookmakers samen als je aanbod zien, in plaats van het aanbod van een enkele bookmaker. Het aanbod van weddenschappen is dan enorm en de kansen om winst te maken ook.

Een van de bookmakers met het grootste aanbod is Circus, waar je als Europese speler ook op kleinere evenementen kan wedden zoals kleinere kickboks gala’s, schaatsen en meer. Hetzelfde principe als je maar een zender op je tv hebt staan terwijl er 900 beschikbaar zijn met programma’s die je veel meer interesseren.

Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal altijd te gebruiken maar alleen de keuze hebben is al veel beter.

3. Welkomstbonussen

Iedere bookmaker heeft tegenwoordig een cadeautje voor je klaarliggen als je je bij ze aanmeldt.

De cadeautjes verschillen nog wel eens per bookmaker maar ze zijn stuk voor stuk de moeite waard.

Het kiezen bij welke bookmakers je gaat spelen hangt dan ook mede af van de welkomst bonus.

Door middel van optimaal gebruik te maken van welkomstbonussen bij verschillende bookmakers kan je zonder risico je bankroll aardig opbouwen.

Veel mensen spelen zelfs tot ze hun welkomst bonus uitgekeerd krijgen en gaan dan naar de volgende bookmaker. Dit vergt echter wel strikte bankroll management.

4. Limieten vermijden

Die dekselse bookmakers willen je win streak verpesten door je limieten op te leggen als je op een hot-streak bent en veel wint achter elkaar.

Door middel van je wedstrijden te verdelen over verschillende bookmakers zal je veel minder snel te maken krijgen op opgelegde limieten.

Natuurlijk als je op het lange termijn veel wint krijg je alsnog te maken met limieten maar dan komt ook weer het voordeel van meerdere bookmakers om de hoek kijken.

Maak jezelf alvast comfortabel met meerdere bookmakers zodat jij je bij allemaal thuis voelt en winst kan pakken.

5. Surebets

Wil je een zekere winst bemachtigen? Via surebets is dat mogelijk maar dan heb je wel minimaal twee verschillende bookmakers nodig.

Als de odds verschillen zo groot zijn kan je via een surebet jezelf garanderen van een 100% zekere winst. Er zijn bepaalde websites die je erop alarmeren als deze zogenoemde surebets beschikbaar zijn, je moet doen wel bij de desbetreffende bookmakers een account hebben.

Daarom is het handig om voordat je serieus begint met wedden bij de meeste bookmakers een account aan te maken.

Conclusie

Dit waren de 5 belangrijkste redenen waarom je bij meerdere bookmakers weddenschappen zou moeten afsluiten.

Het is wel aan te raden om via de online bookmakers die via sportgokken.eu aanbevolen worden te spelen.

Deze zijn uitgebreid gescreend op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Zodat jij zonder zorgen kan wedden op sport!

Bezoek vrijblijvend onze bookmakers om te bekijken welke je het meeste bevalt.

Bekijk alle bookmakers >

1

One thought on “5 voordelen van het gebruiken van meerdere bookmakers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.