Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe kan ik mij aanmelden bij Betnation?

Pieter Jansen sportgokken

Door: Remco Pieter Jansen

Pieter Jansen sportgokken

Remco Pieter Jansen

CEO & Head of content

In 2016 zijn we begonnen met Sportgokken.eu, en we blijven bijna een decennium later nog steeds gedreven door onze passie voor gokken en sportweddenschappen. Naast ons content team ben ik zelf vaak ook nog op de redactie om artikelen en content te schrijven, niet omdat het moet maar omdat ik het leuk vind!

Read Full Bio

Welkom bij de sportgokken uitleg-pagina voor het maken van een account bij Betnation. In deze handleiding nemen we je stap voor stap mee door het registratieproces, zodat je zonder problemen kunt beginnen met spelen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent voordat je start, zodat alles soepel verloopt. Volg de onderstaande stappen om je aan te melden en geniet van het brede scala aan spellen en mogelijkheden die Betnation te bieden heeft.

Betnation

3.0 / 5

Bonus

Free spins bonus

  • Zeer goede gebruikersvriendelijkheid
  • Welkomstbonus met goede bonusvoorwaarden
  • Snelle uitbetalingen

Handleiding om je aan te melden bij Betnation!

voorbereiding Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Voor je begint:

Voordat je het registratieproces start bij Betnation, is het handig om enkele voorbereidingen te treffen die het proces zullen vergemakkelijken

  • Identificatie: Zorg dat je een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) bij de hand hebt.
  • Telefoon: Gebruik een telefoon met een goede camera om duidelijke foto's van je documenten te maken.
  • Internetbankieren App: Houd je bankapp bij de hand voor verificatie of stortingen. Let op je kunt je alleen aanmelden met iDIN als je een bankrekening hebt bij  ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank RegioBank. Knab, Van Lanschot. Ben je hier niet bij aangesloten raden wij je aan om de guide te lezen “Hoe meld ik mij aan bij Circus Casino zonder iDIN?”
  • Goede Verlichting: Maak foto's in een ruimte met voldoende, indirect licht voor scherpe en leesbare beelden
ga naar Betnation website en klik op registreren Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 1: Ga naar de Betnation website en klik op registreren

Bezoek de Betnation website en zoek naar de oranje knop ‘Registreren' rechtsboven in de hoek van het scherm. Klik hierop om het registratieproces te starten. Zorg ervoor dat je op de officiële Betnation website bent om je gegevens te beschermen tegen phishing.

email wachtwoord Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 2: vul je e-mailadres en wachtwoord in

Vul je e-mailadres in op het registratieformulier. Kies vervolgens een sterk wachtwoord dat voldoet aan de eisen voor veiligheid, zoals een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres gebruikt, want je zult deze later moeten bevestigen.

ID verificatie Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 3: Doorloop de identeitscontrole met je telefoon

Na het invoeren van je e-mailadres en wachtwoord, word je gevraagd om je identiteit te verifiëren. Gebruik je telefoon om foto's te maken van je identiteitsbewijs. Volg de instructies zorgvuldig om duidelijke en leesbare beelden te maken, zodat de verificatie zonder problemen kan verlopen.

gegevens persoonlijke Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 4: Vul je persoonlijke gegevens in

Voer nu je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, geboortedatum en adres. Deze informatie moet overeenkomen met de gegevens op je identiteitsbewijs. Zorg ervoor dat je alles nauwkeurig invult om vertragingen in het verificatieproces te voorkomen.

iDIN Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 5: doorloop de iDIN verificatie

Voor de iDIN verificatie heb je je bankapp nodig. Log in op je bankapp en volg de stappen om je identiteit via iDIN te verifiëren. Dit is een veilige manier om je identiteit te bevestigen en noodzakelijk voor de registratie op Betnation.

Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation email bevestigen

Stap 6: bevestig je E-mailadres

Controleer je inbox voor een bevestigingsmail van Betnation. Klik op de bevestigingslink in de e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Dit is een belangrijke stap om je account te activeren en om in de toekomst belangrijke informatie te ontvangen.

limieten Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 7: Stel je limieten in

Na het bevestigen van je e-mailadres, word je gevraagd om je limieten in te stellen. Dit omvat het instellen van dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse stortings- en inzetlimieten. Het is belangrijk om verantwoord te spelen en deze limieten helpen je om controle te houden over je spelgedrag.

bank verificatie Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 8: Bevestig je bankrekening

Bevestig je bankrekening door een bedrag op je Betnation account te storten. Dit proces helpt om je bankrekening te verifiëren en stelt je in staat om veilig geld te storten en op te nemen van je Betnation account.

succesvolle aanmelding Hoe kan ik een account aanmaken op Betnation

Stap 9: Registratie afgerond en beginnen met spelen!

Gefeliciteerd, je registratie is voltooid! Je kunt nu inloggen op je nieuwe Betnation account en beginnen met spelen. Vergeet niet om de verschillende spellen en mogelijkheden te verkennen die Betnation te bieden heeft.

FAQ aanmelden betnation

Het registratieproces duurt meestal slechts enkele minuten, mits je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt.

Betnation accepteert paspoorten, rijbewijzen en nationale identiteitskaarten.

Controleer je spam- of junkmap. Als je nog steeds geen mail hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Betnation.

Ja, je kunt je account op elk moment verwijderen via de accountinstellingen of door contact op te nemen met de klantenservice.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.