Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe kan ik me laten uitsluiten bij Livescore Bet?

Pieter Jansen sportgokken

Door: Remco Pieter Jansen

Pieter Jansen sportgokken

Remco Pieter Jansen

CEO & Head of content

In 2016 zijn we begonnen met Sportgokken.eu, en we blijven bijna een decennium later nog steeds gedreven door onze passie voor gokken en sportweddenschappen. Naast ons content team ben ik zelf vaak ook nog op de redactie om artikelen en content te schrijven, niet omdat het moet maar omdat ik het leuk vind!

Read Full Bio

Gokken kan een spannende en leuke bezigheid zijn, maar het is belangrijk om ook verantwoordelijkheid te nemen voor je speelgedrag. Livescore Bet biedt handige tools om je te helpen bij het beheren van je gokactiviteiten. In deze sportgokken uitleg pagina leer je hoe je een korte speelpauze of een langdurige uitsluiting kunt instellen om ervoor te zorgen dat je gokken onder controle blijft. Of je nu een pauze wilt nemen voor een paar dagen of jezelf voor langere tijd wilt uitsluiten, wij begeleiden je stap voor stap door het proces.

 

LiveScore Bet

5.0 / 5

Bonus

Bonus: Bet €10 get €50 Freebets

Free spins bonus

of 200 spins

  • Zeer overzichtelijke website
  • Enorm aanbod aan voetbal weddenschappen
  • Hoge odds voor de Nederlandse markt

Handleiding voor een korte speelpauze en een langdurige uitsluiting op Livescore Bet

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg ga naar de website

Stap 1: ga naar de Livescore Bet Website

Begin je proces door naar de Livescore Bet website te gaan. Je kunt dit doen door op de bovenstaande banner  op Bezoek nu te klikken of direct naar de Livescore Bet website te navigeren met je webbrowser. Zorg ervoor dat je een veilige en betrouwbare internetverbinding hebt om te voorkomen dat je problemen ondervindt bij het laden van de pagina.

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg klik op inloggen

Stap 2: Log je in op Livescore Bet

Om toegang te krijgen tot je account en de gokstopopties, moet je eerst inloggen. Klik op het inlogpictogram dat je rechtsboven in de hoek van de website vindt. Voer vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je je inloggegevens bent vergeten, kun je deze herstellen via de ‘Wachtwoord vergeten' optie.

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg druk op verantwoord spelen icoon

Stap 3: Druk op het verantwoord spelen icoon

Nadat je bent ingelogd, zoek je het ‘Verantwoord Spelen' icoon. Dit vind je naast je saldo en avatar in je account. Klik op dit icoon om naar de instellingen voor verantwoord spelen te gaan. Dit menu biedt verschillende opties om je speelgedrag te reguleren en verantwoord om te gaan met gokken.

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg kortdurige stop gokstop

Stap 4: kortdurige gokstop

Om een korte speelpauze in te stellen, klik je op de optie ‘Speelpauze'. Deze optie is bedoeld voor wanneer je een korte onderbreking van je gokactiviteiten wilt. Het kan nuttig zijn als je merkt dat je even afstand wilt nemen van gokken zonder dat je direct een langdurige uitsluiting wilt instellen.

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg selecteer tijd

Stap 5: selecteer de gewenste duur van je speelpauze

Kies nu de duur van je speelpauze. Je kunt kiezen uit verschillende tijdsopties zoals 1 dag, 1 week, 2 weken, 3 weken, 4 weken of 6 weken. Selecteer de tijdsperiode die het beste past bij jouw behoefte voor een korte onderbreking. Bevestig je keuze door op de desbetreffende knop te klikken.

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg langdurige uitsluiting

stap 6: Vraag een langdurige uitsluiting aan

Als je merkt dat je een langere pauze nodig hebt van gokken, kun je een langdurige uitsluiting aanvragen. Ga terug naar het ‘Verantwoord Spelen' menu waar je in stap 4 was. Selecteer de optie ‘Zelfuitsluiting' onderaan het menu. Deze optie is bedoeld om je voor een langere periode uit te sluiten van het platform.

uitsluiten gokstop livescore bet sportgokken uitleg selecteer tijd

Stap 7: selecteer de gewenste duur van je uitsluiting

Bij de optie voor zelfuitsluiting kun je de duur van je uitsluiting kiezen. De beschikbare periodes variëren van 6 maanden tot 5 jaar. Kies de periode die voor jou het meest geschikt is en bevestig je keuze. Hierdoor krijg je de tijd en ruimte om je gokgedrag te heroverwegen en je gezondheid en welzijn voorop te stellen.

FAQ over speelpauzes op LIVESCORE BET

Wanneer je een speelpauze instelt, kun je gedurende de gekozen periode niet gokken op het platform. Je account blijft actief, maar je hebt geen toegang tot gokactiviteiten.

Nee, eenmaal ingesteld kun je een speelpauze of zelfuitsluiting niet annuleren totdat de gekozen periode is verstreken. Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Livescore Bet

Je ontvangt een bevestiging per e-mail en je zult niet meer kunnen inloggen op je account voor gokactiviteiten tijdens de speelpauze.

Ja, je kunt nog steeds inloggen om je accountgegevens en transacties te bekijken, maar je kunt niet deelnemen aan gokactiviteiten.

Lopende weddenschappen blijven actief en worden afgehandeld volgens de reguliere procedures. Je kunt je winst opnemen zodra de uitsluiting is geëindigd.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.