Aanbevolen

Beste bookmakers

Voorspelling: Nederland – Engeland | Hoogste odds en bonussen

Pieter Jansen sportgokken

Door: Remco Pieter Jansen

Pieter Jansen sportgokken

Remco Pieter Jansen

CEO & Head of content

In 2016 zijn we begonnen met Sportgokken.eu, en we blijven bijna een decennium later nog steeds gedreven door onze passie voor gokken en sportweddenschappen. Naast ons content team ben ik zelf vaak ook nog op de redactie om artikelen en content te schrijven, niet omdat het moet maar omdat ik het leuk vind!

Read Full Bio

Het Nederlands elftal heeft de halve finale van het EK voetbal 2024 bereikt! Kan Oranje de finale halen door van Engeland te winnen? Plaats je voorspelling op deze spetterende halve finale tussen Engeland en Nederland tegen de beste odds door de Oranje bookmakers te vergelijken via Sportgokken!

Odds Nederland – Engeland (Halve Finale EK 2024)

Best 1×2 odds
3.30 Nederland
2.95 Gelijkspel
2.65 Engeland
Bookmakers
Nederland
Zet in op winst van Nederland!
Gelijkspel
Zet in op gelijkspel!
Engeland
Zet in op winst van Engeland!

Bonus: €50 freebets

Register

Algemene voorwaarden Bet365

3.20
2.90
2.50

Bonus: Bet €10 get €50 Freebets

Register

3.30
2.90
2.65

Bonus: €250 stortingsbonus

Register

Algemene voorwaarden Circus

3.20
2.95
2.55
Hoogste odds
3.30
2.95
2.65
Laagste odds
3.20
2.90
2.50
Gemiddelde odds
3.23
2.92
2.57
Best Draw No Bet odds
2.10 Nederland
1.73 Engeland
Bookmakers
Nederland
Engeland

Bonus: €50 freebets

Register

Algemene voorwaarden Bet365

2.10
1.66

Bonus: Bet €10 get €50 Freebets

Register

2.10
1.73

Bonus: €250 stortingsbonus

Register

Algemene voorwaarden Circus

2.10
1.68
Hoogste odds
2.10
1.73
Laagste odds
2.10
1.66
Gemiddelde odds
2.10
1.69
Double Chance & Both Teams to Score
2.09 BTTS: JA
1.72 BTTS: NEE
Bookmakers
BTTS: JA
BTTS: NEE

Bonus: €50 freebets

Register

Algemene voorwaarden Bet365

2.00
1.72

Bonus: Bet €10 get €50 Freebets

Register

1.98
1.72

Bonus: €250 stortingsbonus

Register

Algemene voorwaarden Circus

2.09
1.72
Hoogste odds
2.09
1.72
Laagste odds
1.98
1.72
Gemiddelde odds
2.02
1.72

Odds boosts voor Nederland Engeland

Ken je de verhoogde quoteringen ook wel bekend als boosted odds of odds boosts? Je hebt hier 2 verschillende van, ðé ene is voor nieuwe spelers en loopt soms wel op tot x 250 keer je inzet.

Voor de bestaande spelers is het vaak een boost van 10/20% op de huidige quoteringen. Hier een overzicht van alle boosted odds voor Nederland – Engeland:

Circus odds boost x 100 

Bij Circus.nl ontvang je als nieuwe speler maar liefst 100 keer je inzet als Nederland van Engeland weet te winnen.

Jacks odds boost x 100

Bij Jacks.nl ontvang je als nieuwe speler maar liefst 100 keer je inzet als Nederland van Engeland weet te winnen.

BetMGM odds boost x 50

Bij Betmgm.nl ontvang je als nieuwe speler maar liefst 50 keer je inzet als Nederland van Engeland weet te winnen.

Vierde ontmoeting op eindtoernooi

Het Nederlands elftal staat komende woensdag voor het eerst in twintig jaar in de halve finale van een Europees kampioenschap. Dit lukt Oranje dus in 2004 voor het laatst, waardoor deze wedstrijd tegen de Engelsen nu al historisch is. Als we kijken naar de voorgaande ontmoetingen tussen beide voetbalelftallen dan is dit de vierde onderlinge ontmoeting op een eindtoernooi. En daarmee bedoelen we het EK maar ook op het WK.

De eerste ontmoeting op een eindtoernooi was op het veel genoemde EK van 1988 dat Oranje uiteindelijk ook won. Nederland zegevierde in Duitsland tijdens de groepsfase met 3-1 dankzij drie treffers van Marco van Basten.

Op het WK van 1990 in Italië troffen Nederland en Engeland elkaar opnieuw in de groepsfase. Het bleef toen 0-0. De derde en laatste ontmoeting verliep niet zo goed voor onze jongens. De Engelsen wonnen met maar liefst 4-1 van Oranje, ook in de poulefase.

Dankzij de late tegentreffer van Patrick Kluivert, in de 78e minuut, plaatste het Nederlands Elftal zich alsnog voor de kwartfinales. Frankrijk was daarin na strafschoppen te sterk waardoor het WK alsnog ten einde kwam.

Engeland is favoriet bij de bookmakers

De beste online goksites waar je knallers van EK deals kunt scoren gokken bij dit duel op Engeland. Zij verwachten dat het Nederlands elftal niet opgewassen is tegen de mannen van bondscoach Gareth Southgate die voorafgaand aan dit toernooi ook al als topfavoriet werd gezien voor het behalen van de titel.

Nederland was dit in eerste instantie niet. Oranje werd aanvankelijk op een achtste plek gezet bij de bookmakers. Gedurende het toernooi klom het Nederlands elftal op naar positie vijf.

Ttoen eenmaal bekend werd dat de Oranje mannen aan ‘de makkelijke kant van het schema’ uitkwamen met Roemenië en Turkije als tegenstanders kwam Nederland zelfs even bovenaan te staan bij de gokwebsites. Het succesvol wedden op Nederland Engeland hangt af van je voorspellende gavens!

Nu de halve finale op punt van beginnen staan is Engeland echter weer favoriet voorafgaand aan deze halve eindstrijd.

Ronald Koeman: “Niemand had verwacht dat wij in de halve finale zouden staan”

“We zullen moeten vechten om de halve finale te halen Het zal een geweldige worden woensdag in een wedstrijd tussen twee landen die een grote voetbalhistorie hebben. Zij hebben goede spelers, maar die hebben wij ook. We spelen in Dortmund in één van de mooiste stadions waar je kunt en mag spelen. En dan ook nog tegen een topland als Engeland. We spelen in Dortmund dichterbij Nederland, dan onze kwartfinale die we in Berlijn moesten spelen. Misschien scheelt dat ook in het aantal Oranje fans op de tribunes. We zijn ongelooflijk trots op het Oranje Legioen. Het is een geweldig publiek. De spelers hebben dat ook gezien en trekken zich daaraan op. We hebben na Turkije dan ook samen met de fans op het veld een feestje gevierd. We staan in de halve finale van het EK en dat had niemand van te voren verwacht. Nog twee potjes als het goed is. Wij gaan er in ieder geval vol ervoor”

Gareth Southgate (bondscoach Engeland): “Geschiedenis schrijven met Engeland”

“Het Engelse elftal nog steeds mee om de Europese titel en dat is iets om heel trots op zijn. We hebben buiten de Engelse landsgrenzen nog nooit een finale op een eindronde gespeeld en we hebben nog nooit een EK gewonnen, dus dat zijn twee stukjes geschiedenis die we graag zouden willen schrijven. In onze kwartfinale tegen Zwitserland hebben we heel goed gespeeld en waren we tactisch bijzonder scherp. Dat we misschien niet altijd mooi en goed voetbal spelen klopt misschien, maar het gaat om winnen. Ik weet niet wat de mensen van ons denken, maar we staan voor de derde keer op rij in de halve finale van een eindtoernooi. Dat zegt veel over de kwaliteit van deze groep die telkens weer laat zien tot grootste dingen in staat te zijn. Die prestaties zullen we ook tegen Nederland weer neer moeten zetten, want dat wordt een zeer, zeer lastige wedstrijd. Goed spelen zal tegen Oranje niet genoeg zijn, we moet ook mentaal ijzersterk zijn om de EK finale te halen.”

Hoogste odds voor Nederland – Engeland

Het behalen van de halve finales in een knalprestatie van de mannen van bondscoach Ronald Koeman. De bookmakers zien dat ook en pakken uit met ook knallende odds! Als je speelt op winst voor het Nederlands elftal scoor je in het reguliere 1×2 goksysteem tot maximaal x3,25 keer het inlegbedrag bij BetMGM! Bij welke bookmakers je deze quoteringen kunt scoren, zie je in het betsites overzicht!

Daar zul je ook ontdekken dat de odds voor een finaleplaats van de Engelsen niet veel lager uitvallen. Als er met succes wordt ingezet op een zege van Engeland op Nederland, dan wordt de pijn van die nederlaag behoorlijk verzacht dankzij maximale pre-wedstrijd quoteringen van x 2,60 van Unibet keer het gekozen wedbedrag.

Moeten de Engelsen voor de derde keer op rij een verlenging spelen? Dan is Nederland – Engeland in een gelijkspel geëindigd. Voetbalpunters die via het 1×2 wedsysteem hierop hun geld hebben gezet kunnen dan tot maximaal x 2,90 keer het ingelegde gokbedrag winnen! Check hier snel welke veilige, betrouwbare Nederlandse wedkantoren deze odds hanteren!

Bekijk alle bookmakers >

Voorspelling Nederland – Engeland van Sportgokken: het voorzetje!

Op de redactie van Sportgokken gingen we ook allemaal van links naar rechts toen Oranje de kwartfinale tegen Turkije winnend wist af te sluiten. Dat betekent namelijk dat niet alleen Oranje doorgaat, maar dat we ook nog een prognose mogen geven over een wedstrijd van onze jongens!

Sportgokken leeft op een Oranje-wolk en wat ons betreft kan de vlag uit en kunnen we woensdagavond weer toetert de straat op want Nederland zal ook van Engeland winnen en de finale halen!

Wij geloven hier zo erg in, dan we hoog inzetten via het 1×2 wedsysteem. Onze voorspelling voor de EK 2024 halve finale Nederland – Engeland is 3-1 voor Oranje!

Wedtips Nederland Engeland

Onze gokchinees heeft alle statistieken en recente resultaten bekeken en komt weer met z'n beste wedtips:

  • Beiden teams Scoren: JA! – x 2.10
  • Nederland gaat door – x 2.10
  • Cody Gakpo maakt doelpunt – x 4.75

Waar is Nederland – Engeland? Droomlocatie Dortmund!

Wordt Dortmund de droomlocatie voor ons Nederlands elftal? Dan zal er op woensdag 10 juli worden gevoetbald in het Signal Iduna Park te Dortmund. De aftrap van dat duel zal om 21:00 uur plaatsvinden.

De andere halve finale tussen Spanje en Frankrijk wordt een dag eerder gespeeld, dus Nederland weet vooraf al wie de mogelijke tegenstander in de finale zal zijn. Scoor jij ook historische prestaties op dit EK door bij de bookmakers de winnende deal te maken? Zet dan in bij één van de veilige, legale bookmakers die je op de Sportgokken kunt vergelijken.

Bekijk en vergelijk de odds om in de pre-wedstrijd fase te scoren. Liever live gokken? Wacht dan tot woensdagavond de aftrap is verricht en bekijk hieronder alvast de vermoedelijke opstellingen van beide landen voor deze nu al historische halve finale op EURO 2024!

Vermoedelijke opstelling Nederland:

Doel: Bart Verbruggen
Verdediging: Stefan de Vrij, Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Nathan Aké
Middenveld: Jerdy Schouten, Joey Veerman, Memphis Depay
Aanval: Donyell Malen, Wout Weghorst, Cody Gakpo

Belangrijkste afwezigen: Alle gele kaarten worden na de kwartfinales weggestreept. Er staat dus niemand op scherp en er is ook niemand geschorst. Ian Maatsen was ziek waardoor hij in de kwartfinales niet kon spelen. Het is de vraag of hij op tijd fit is voor deze halve finale tegen Engeland.

Vermoedelijke opstelling Engeland:

Doel: Pickford
Verdediging: Walker, Stones, Konsa, Trippier
Middenveld: Bellingham, Rice, Saka
Aanval: Kane, Palmer, Foden

Belangrijkste afwezigen: Mainoo lijkt van de basis naar de bank te gaan. Luke Shaw is van de lappenmand naar de bank toe gepromoveerd en zal lijkt er ook bij de Engelsen wat gewisseld te worden. De 5-3-2 formatie met wingbacks die Southgate introduceerde tegen Zwitserland lijkt ook tegen Oranje weer uit de kast te worden getrokken. Hierdoor kunnen zowel Bellingham, Foden als Kane in de basis starten.

Scoor met Oranje en vergelijk alle actuele EK odds voor de halve finale Nederland – Engeland >>

Bekijk alle bookmakers >

Voorbeschouwing

0 Comments

Er zijn nog geen reviews toegevoegd voor Voorspelling: Nederland – Engeland | Hoogste odds en bonussen

Schrijf een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top casino's

Nieuwste online casino nieuws

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.