Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van ZEbet?

Door: Govert Jansen

Govert Jansen

Senior content creator

Govert is een ervaren lid van het Sportgokken.eu team met bijna tien jaar ervaring in contentproductie over sportweddenschappen en online casino's. Zijn favoriete club is FC Twente, wat doet vermoeden dat hij een ‘Tukker’ is, hoewel hij dat nog niet bevestigd heeft. Hoewel hij het rustiger aan doet, blijft hij af en toe bijdragen, vooral over wielrennen en de Vlaamse klassiekers.

Read Full Bio

Welkom op de sportgokken uitlegpagina voor contact opnemen met de klantenservice van ZEbet! Of je nu vragen hebt over je account, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een weddenschap, of een klacht wilt indienen, wij helpen je graag verder. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding om eenvoudig contact op te nemen met de klantenservice van ZEbet. Volg deze instructies en je staat binnen no-time in contact met de juiste afdeling.

ZEbet

4.0 / 5

Bonus

Bonus: €100 freebets

Free spins bonus

  • Simpel maar goed werkende website
  • Groot aanbod voetbal weddenschappen en concurrende odds
  • Goede bonusvoorwaarden welkomstbonus

Volg deze stappen voor eenvoudig contact opnemen met de helpdesk van ZEbet!

Inloggen ZEbet uitleg hoe

Stap 1: Ga naar de website van ZEbet en log je in

Om te beginnen, open je je webbrowser en navigeer je naar de website van ZEbet, een populaire goksite en wedkantoor voor sportliefhebbers. eenmaal op de website aangekomen klik je op “Inloggen” rechtsboven in het scherm om toegang te krijgen tot je account. Als je nog geen account hebt, klik dan op “Registreren” om een nieuw account aan te maken. Als je bent ingelogd, heb je toegang tot al je gegevens en kun je direct contact opnemen met de klantenservice van ZEbet.

Whatsapp ZEbet Chatten ZEbet Hulp ZEbet Klachten ZEbet

Stap 2: Klik op op Chat via whatsapp

Wil je snel en gemakkelijk contact opnemen? Klik dan op de WhatsApp chatknop die je rechts in het scherm ziet. Er opent een QR-code die je met je telefoon kunt scannen. Dit brengt je direct in contact met een medewerker via WhatsApp. Als je op je PC werkt, kun je ook op de knop klikken om een chat te starten zonder je telefoon te gebruiken. Zo krijg je direct hulp van de klantenservice van ZEbet.

Contactformulier ZEbet Mail ZEbet E-mail contact ZEbet

Stap 3: Neem contact op via het contactformulier

Heb je een specifieke vraag of wil je een klacht indienen? Ga dan naar het contactformulier op de ZEbet-website. Vul alle vereiste velden in, waaronder je naam, e-mailadres, en het onderwerp van je vraag of klacht. Dit is een effectieve manier om gedetailleerde vragen te stellen of klachten in te dienen bij de klantenservice van ZEbet.

contact opnemen zebet contacteren ZEbet Bellen ZEbet Telefoonnumer ZEbet Helpdesk ZEbet

Stap 4: Neem Telefonisch contact op met ZEbet

Voor dringende vragen of als je liever persoonlijk contact hebt, kun je de klantenservice van ZEbet ook telefonisch bereiken. Het telefoonnummer vind je op de contactpagina van de website. Dit is de snelste manier om direct in gesprek te komen met een medewerker die je verder kan helpen met je vragen of problemen.

Neem dan telefonisch contact met de klantenservice op

T: 070-3380365

Nee. Momenteel is ZEbet niet bereikbaar op Social media zoals X, Instagram of Facebook

Vul het contactformulier in op de website of bel de klantenservice van ZEbet om een klacht in te dienen.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.