Neteller storten bookmakers

Alles over storten met Neteller bij online bookmakers

Neteller de online portemonnee die handig is voor zowel de recreatieve wedder als de professionele punter. De mogelijkheid om contant je winst opnemen zonder dat je het op je bankrekening hoeft te zetten! Neteller is de perfecte (veilige) betaalmethode bij de online bookmakers.

Online Bookmakers waar je met Neteller kan betalen

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Bet365

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Circus

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Livescore Bet

Bonus: €100 stortingsbonus

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Jacks casino

Bonus: €250 stortingsbonus

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Kansino

Wat is Neteller?

Voor meer dan een decennium is Neteller actief als online wallet waar je overal ter wereld geld mee kan verplaatsen. Het wordt niet alleen gebruikt door particulieren maar ook veel grote bedrijven gebruiken Neteller om wereldwijd freelancers uit te betalen.

Paysafe Financial Services Limited (moederbedrijf Neteller) bestaat als sinds 1999 en in de tussentijd hebben ze al miljarden transacties uitgevoerd. Het is een van de veiligste manieren om geld te verplaatsen online.

Neteller kan je het beste omschrijven als een tweede online bankrekening waar je bijvoorbeeld ook een debit/creditcard van kan hebben en dus je gokwinsten wereldwijd contant uit de muur kan trekken.

 

Hoe werkt Neteller?

Je schrijft je in bij Neteller en maakt een Neteller account aan. Vul alles correct in en stort dan geld via de vele manieren mogelijk op je Neteller account. (iDEAL, Trustly, Paysafecard, Bitcoin, Bankoverschrijving, Creditcards).

Nu heb je een balans bij Neteller en kan je via Neteller weer bij de bookmakers storten – zo hebben de bookmakers alleen je email adres en kan je snel van bookmaker naar bookmaker geld verplaatsen zonder dat iemand kan zien hoeveel je hebt gewonnen. (Als je alleen via BTC en andere crypto’s wilt storten en uitbetalen is 1xBit ideaal.)

 

Plus en minpunten Neteller

Er zijn bijna alleen maar pluspunten aan Neteller er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten. Zorg dat je je gegevens goed invult want anders kan dat voor problemen zorgen later. Het uitlaten betalen naar je bankrekening kost €7.50 per keer.

Pluspunten:

  • Contant geld opnemen via Neteller credit/debit card
  • Geld staat er direct op bij de bookmaker
  • Gegevens beter beschermd (2FA)
  • Directe koppeling met je bankrekening
  • Gratis storten en uitlaten betalen bij bookmakers

Minpunten:

  • Uitbetalen naar je bankrekening kost €7.50 per keer

 

Neteller online wedden

Neteller of een andere online wallet hebben is een must voor de serieuze punter. Via Neteller kan je mooi je bankroll gescheiden houden van je bankrekening. Daarbij komt nog eens dat je zonder dat je geld overmaakt naar je bank overal ter wereld met je debit/credit pas kan betalen en geld opnemen.

Neteller Bookmaker veelgestelde vragen

 

Neteller is onderdeel van de Paysafe Group die weer beursgenoteerd is en onder toezicht staat van een groot aantal toezichthouders omdat ze ook een bank vergunning hebben. Geld storten en uit laten betalen via Neteller is 100% veilig.

We hebben de bookmakers die beschikbaar zijn voor jou en de optie hebben om te betalen (deposits) te maken met Neteller voor je op een rij gezet. Het is namelijk zo dat niet alle bookmakers Neteller als optie om geld te storten en weer uit te laten betalen.

De minimale storting via Neteller bij de bookmakers is direct verbonden aan de minimale storting toegestaan bij de bookmakers – dit is meestal €10 of soms €20.

De uitbetaling via Neteller bij de bookmakers is 9/10 keer direct en in sommige gevallen kan het tot 2 uur duren. Je hebt dus altijd snel beschikking tot je geld. Helemaal met de pinpas van Neteller wat ervoor zorgt dat je overal ter wereld contant geld uit de muur kan halen en betalingen doen tot €2500 per dag zonder tussenkomst van je bankrekening.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.