Skrill storten bookmakers

Alles over storten met Skrill

Skrill ook wel bekend voorheen als Moneybookers is een online portemonnee die handig is als tussenstation tussen je bankrekening en de online bookmakers. Je kan er zowel storten als geld op ontvangen en de transacties zijn instant dus altijd direct toegang tot je geld wanneer je het nodig hebt. Online betalen via Skrill bij de bookmakers werkt goed en er zijn nog een aantal andere voordelen die we je hieronder gaan vertellen. 

Beste Bookmakers waar je met Skrill kan storten

1

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Bet365
2

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Circus
3

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Livescore Bet
4

Bonus: €100 stortingsbonus

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Jacks casino
5

Bonus: Binnen 5 min uitbetaald!

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! #Advertentie | Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Kansino

Wat is Skrill?

Skrill is een online wallet die ervoor zorgt dat je online geld kan ontvangen en versturen. Het bedrijf bestaat al sinds 2001 en is sinds 2015 onderdeel van de Paysafe Group waar ook Neteller en Paysafecard onderdeel van uitmaken.

Het is bedrijf is geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk en word gereguleerd door de FCA en heeft licenties om legaal te opereren binnen de Europese Unie (en ook in veel districten erbuiten).

Skrill is een handige tussenstap tussen je bankrekening en de goksites en er zijn nog ander voordelen zoals de Skrill credit/debit card waarmee je contant geld kan opnemen.

 

Hoe werkt Skrill?

Skrill werkt zeer simpel – je maakt een account bij Skrill aan en voert je gegevens waarheidsgetrouw in (belangrijk als je later grote winsten wilt uitcashen naar je bankrekening).

Hierna stort je geld op je Skrill account – dit kan op meerdere manieren: iDEAL, Trustly, Bankoverschrijvingen, Creditcards, Paysafecard, Bitcoin.

Je zoekt online goksites waar je met Skrill kan betalen – je kiest Skrill als betaalmethode kiest het te storten bedrag en rond de transactie af.

Nu kan je direct beginnen met gokken op sport want je het saldo staat direct online op de balans.

 

Plus en minpunten Skrill

Skrill heeft veel sterke punten die voor hen spreken – zo kan je wereldwijd gratis overal geld naar toesturen, je kan gratis storten en uitbetalen bij de online bookmakers en dan via de Skrill card uit de muur trekken zonder tussenkomst van je bankrekening.

Pluspunten:

  • Contant geld opnemen via de Skrill Card
  • Wereldwijd betalen met Skrill Card
  • Geld staat er direct op bij de goksites
  • Gegevens beter beschermd
  • Gratis storten en uitbetalen

Minpunten:

  • Uitbetalen naar bankrekening kost €5.50

 

Skrill online gokken

Online gokken op sport met Skrill als betaalmethode werkt perfect – bij de meeste bookmakers kan je storten met Skrill en ook weer uitlaten betalen. De transacties zijn direct (instant) dus je hebt altijd toegang tot je fondsen en je kan gemakkelijk van bookmaker naar bookmaker overmaken met Skrill als tussenstation.

Skrill Bookmakers veelgestelde vragen

 

Wij hebben de lijst met beste Skrill bookmakers voor jou gemaakt – niet alle bookmakers accepteren Skrill namelijk als betaalmethode. Klik naar op onze website om vind alle informatie die je nodig hebt om te gokken op sport bij betrouwbare bookmakers met als stortingsmethode Skrill.

Ja, jij als speler hebt geen enkele kosten als je wilt storten bij de goksites met Skrill – het uitbetalen is eveneens nagenoeg altijd gratis.

Ja storten met Skrill is één van de veiligste methoden om online geld bij de bookmaker te storten. In de twintig jaar dat ze bestaan is er nog nooit wat misgegaan, en zelfs mocht dat gebeuren dan ben je verzekerd.

Het storten en uitbetalen via Skrill bij de bookmakers is instant – je hebt dus na de transactie direct toegang tot je geld bij zowel de bookmaker als op je Skrill account. Zo kan je gemakkelijk snel geld van bookmaker naar bookmaker verplaatsen mocht je dat willen.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.