Hoe werkt de half time/full time weddenschap?

Half time/full time is een weddenschap waar je de uitslag van zowel de eerste helft als de eindstand voorspelt. In veel sporten worden wedstrijden gespeeld in in twee helften, denk aan bijvoorbeeld voetbal, rugby, handbal en hockey.

Bij sommige sporten is het niet mogelijk om halftime/fulltime te wedden omdat de sport nu eenmaal anders in elkaar zit, dan zijn er vaak andere wed mogelijkheden, zoals bij het wedden op tennis, daar kan je bijvoorbeeld op de game en set wedden. Bij het NBA basketbal kan je wedden op 4 quarters (de wedstrijden bij het NBA basketbal worden gespeeld in 4 quarters van 12 minuten.)

De halftime/fulltime weddenschap wordt vaak overgeslagen en is niet zo populair echter kan je er goed geld mee verdienen als je weet at je doet. De reden waarom veel sporten in twee helften gespeeld worden is als eerste natuurlijk de rustpauze en daarbij om te voorkomen dat één team voordeel van de windrichting heeft of aan de betere kant van het veld kan spelen.

 

Half time/full time voetbal wedden

Bij het half time/full time wedden op voetbal, voorspel je wie de eerste helft wint en daarnaast wie na 90 minuten spel als overwinnaar eindigt. Let goed op want extra tijd en penalty’s tellen bijvoorbeeld niet mee. Het gaat puur om de eerste 45 minuten van spel, en de tweede 45 minuten van spel. De quoteringen zijn meestal het hoogst voor als de eerst helft door het thuis spelende team gewonnen wordt en het uitspelende team uiteindelijk wint na 90 minuten. De odds zullen lager zijn als je wed dat de favorieten zowel de eerste helft, als na 90 minuten hebben gewonnen.

Echter zal het wedden op half time en full time je hogere odds bieden dan de normale (1×2) weddenschappen. Vandaar dat veel ervaren voetbal-punters gebruik maken van de soort weddenschap. Bij al onze bookmakers is het mogelijk om te wedden op halftime/full time.

Bij het wedden op fulltime/halftime weddenschap bij het voetbal zijn er in totaal 9 variaties van de weddenschap. In de tabel hieronder hebben we een duidelijk overzicht voor je gemaakt welke 9 resultaten er kunnen zijn bij de half time/full time weddenschap:

Thuisploeg=Home team/1 – Uitploeg is Away team/2 – Draw = gelijkspel/x

Bij de bookmakers word de thuisploeg vaak als een 1 weergegeven, de uitploeg als een 2, en een gelijkspel als een x. In principe hetzelfde als bij de gewone normale voetbal weddenschap als je op het eindresultaat wed, alleen wed je nu op het resultaat van de eerste helft en het eindresultaat in één weddenschap. De odds van de meest onwaarschijnlijke uitslagen zijn meestal het hoogst, zoals Uitploeg/Uitploeg of Thuisploeg/Uitploeg.

 

Voordelen van de halftime/fulltime weddenschap

Er zijn veel voordelen bij het half time/full time wedden omdat als je de statistieken erbij haalt van een ploeg het niet heel moeilijk is om te voorspellen hoe redelijkerwijs een wedstrijd gaat verlopen. Er zijn namelijk teams die extreem veel scoren in de eerste helft en teams die bijna altijd de kat uit de boom kijken. Het is dan ook verstandig deze weddenschappen pas na een aantal speelrondes af te sluiten als je hebt gezien hoe de meeste ploegen spelen en hoe ze in vorm zijn.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen zoals als Ajax in de Eredivisie de degradatie kandidaat ontvangt, dan kan je er wel op wedden dat Ajax zowel de eerste als de tweede helft gaan winnen.

Wed tip! Als Real Madrid thuis speelt tegen laagvliegers winnen ze (bijna) altijd de eerste en het eindresultaat, als je het gehele jaar door iedere thuiswedstrijd van Real Madrid er geld op zou zetten dan zou je aan het eind van het seizoen (bijna) zekere winst hebben. Hou je hierbij wel aan je bankroll management en ga niet de ene keer veel meer inzetten dan de andere, want dan kan je last krijgen van de variatie.

 

Wil je beginnen met halftime/full time wedden? 

Bezoek nu vrijblijvend Circus.nl

Bij Circus vind je het grootste aanbod aan half time/full time weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Circus.nl >

(Ontvang nu 100% stortingsbonus bij Betcity. Stort €250 ontvang €250 aan gratis weddenschappen.)

 

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.