Hoe Miljonair worden met sport wedden?

(Ge-update 01/01/2022)

Droom jij ervan een miljonair te worden – Dat is nu binnen handbereik!

De meeste mensen hebben één ultieme droom, Dat is om bakken met geld te hebben en eindelijk eens te kunnen doen wat ze zelf willen.

Een nieuw huis, een nieuwe auto en een mooie blonde stoot als vriendin en een dikke bankrekening.

Bijna iedereen die op sport wed heeft zelf ook het idee dat ze een selfmade miljonair kunnen worden door het wedden op sport. Echter zijn er maar enkele die het bereiken, wij leggen je uit hoe.

 

Valkuilen van het online wedden

Wij hebben jarenlange ervaring in de casino en bookmaker sector en daarmee hebben we bekeken welke ‘punters’ nu het meest succesvol zijn en op lange termijn geld verdienen. Deze mensen beschikten allemaal over bepaalde kenmerken en gewoontes.

We zetten allereerst op een rij waar je voor moet oppassen (!) als je miljonair wilt worden met gokken:

 1. Verlies van concentratie en focus, wat vertaald in verliezen door weddenschappen afgesloten op een sport of evenement/wedstrijd waar je eigenlijk niet zo super veel verstand van hebt. Probeer altijd alleen weddenschappen af te sluiten op zaken waar je verstand van hebt.
 2. Het niet hebben van een aparte gok bankroll, je sluit alleen weddenschappen af als je toevallig wat geld over hebt en je als je eens een echte goede kans ziet om op te wedden heb je geen geld ervoor. Zorg er altijd voor dat je een vast bedrag per maand of een vast bedrag hebt waarmee je gokt.
 3. Het denken dat je onoverwinnelijk/onverslaanbaar bent en altijd wint. Vaak gebeurd dit als je een paar winnende weddenschappen op een rij hebt afgesloten en overmoedig wordt en groot gaat inzetten en daarmee de winst van de vorige gewonnen weddenschappen teniet doet.
 4. Het verliezen van je zelfcontrole, het uitbetalen van je winst om luxueuze goederen te kopen in plaats van aan je bankroll toe toevoegen zodat je later grotere weddenschappen kan afsluiten en dus meer winst kan pakken.
 5. Geen geduld hebben, wat resulteert in het plaatsen van een paar risicovolle weddenschappen met hoge inzet om op korte termijn veel geld te verdienen in plaats van het lange termijn plan vast te houden.

Als je als online wedder deze negatieve factoren kan voorkomen en uitsluiten uit je spel, dan is er een grote kans dat je beloond zal worden met grote bedragen op lange termijn. Helemaal als je via ons plan miljonair worden met wedden op sport volgt! (Let wel op dat je nooit meer geld inzet dan je kan veroorloven te verliezen. Het wedden op sport is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18+ en wed verantwoordelijk.)

 

Wil je beginnen met een Miljoen euro te verdienen?

Bezoek nu vrijblijvend Betcity.nl

Bij Betcity sport vind je het grootste aanbod aan sport weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu €300 stortingsbonus bij Betcity.)

 

Vereisten voor Miljonair te worden met wedden op sport plan

Voordat we uitleggen hoe ons Miljonair worden met wedden op sport plan in elkaar steekt. Hebben we eerst 4 vereisten op een rij gezet die nodig zijn om het plan tot een succes te maken. Wees er ook van bewust dat het hard werken is en niet zonder risico.

Deze zijn als volgt:

 • Voldoende wed kennis hebben

Je moet al weten dat je een winstgevende speler kan zijn op het lange termijn als je je aan de bovengenoemde regels houdt. Je hoeft geen grote winnaar te zijn en al tienduizenden euro’s te hebben gewonnen, zolang je maar meer weddenschappen winnend afsluit dan verliezend dan zit het goed.

Als je bijvoorbeeld verstand hebt van wedden op voetbal dan zit je eigenlijk al goed, hier worden iedere dag weddenschappen aangeboden waar je goed winst op kan maken. Het feit dat je capabel bent om op lange termijn winst te maken met wedden op sport geeft aan dat je goede basis kennis hebt en de goede weddenschappen er uit kan pikken. Nu moet je het alleen nog systematisch gaan aanpakken.

 • Je moet een bankroll hebben

Als je het online wedden op sport serieus aanpakt is het eerste wat je nodig hebt een bankroll waar je niet uit hoeft te putten voor je maandelijkse lasten. Uit ervaring heb je ongeveer minimaal €100 nodig om te beginnen, hoe hoger het start bedrag hoe meer winst je kan pakken natuurlijk. Moet je nog een bankroll opbouwen? Kijk dan eens bij Fastbet waar je als je €225 stort, €450 krijgt om te wedden. Het is een lange termijnplan dus vrees niet als je met weinig moet beginnen.

 • Zelfcontrole

Om ervoor te zorgen dat het plan de grootste kans van slagen heeft is het nodig voor de speler om religious zijn eigen methode te volgen en alleen te wedden op weddenschappen waarvan hij (bijna) zeker weet dat hij ze gaat winnen. Wed dus eigenlijk alleen op de sporten waar je verstand van hebt. Af en toe is er natuurlijk een buitenkansje met fantastische odds maar zet hiervoor een apart budget weg van je bankroll of stort extra!

Zorg ervoor dat je vasthoudt aan het plan dat je voor jezelf hebt uitgestippeld en wijk niet van van de gekozen inzet. Blijf met dezelfde inzet spelen, zo zorg je ervoor dat je niet ineens zonder geld komt te zitten omdat je een paar keer op rij hebt verloren. Vice versa als je een paar keer op rij wint, hou je dan vast aan je afgesproken inzet.

 • Geduld en nog eens geduld!

Het doel van dit plan is om spelers die online wedden op sport een houvast te geven om hun relatief kleine investering uit te bouwen naar substantiële winst. (Hopelijk 1 miljoen euro!). Het is belangrijk dat je je winst steeds bij je bankroll voegt zodat je dat kan reinvesteren om met hogere inzet te spelen en dus je ultieme doel te bereiken van miljonair worden met het wedden op sport.

Het plan werkt echter ook voor spelers die zichzelf wat mindere hogere doelen stellen en tussentijds misschien een gedeelte van je bankroll uit te laten keren. Bijvoorbeeld om een droomvakantie, een mooie auto of een gedeelte van je huis af te betalen. Zoals ze zeggen ‘Rome is niet in een dag gebouwd’. Wil je beginnen met het plan om miljonair te worden? Bij Betiton ontvang je nu €10 freebet bij een storting van €15.

 

Miljonair worden met wedden op sport plan

In theorie is het plan om miljonair te worden een simpele handleiding die ervoor zorgt dat de meest winstgevende gokkers hun initiële investering steeds zien vergroten. Door uiteindelijk steeds van inzet te verdubbelen wanneer je beschikbare bedrag ook is verdubbeld. Als je eerder wilt uitcashen of door wilt gaan om dat miljoen binnen te halen.

Het beste dit uit te leggen is de tabel hieronder. We zijn voor gemakkelijkheid even vanuit gegaan dat je met €100 begint en binnen 1 maand je bedrag kan verdubbelen. Doe dit echter op je eigen tempo, zolang je maar meer weddenschappen wint dan verliest.

Je mag maximaal 5 tot 10 % van je totale balans inzetten op een enkele weddenschap, zo voorkom je dat je broke gaat. Hoe zekerder je bent hoe meer je kan inzetten, zet echter gewoon nooit meer dan 10% van je bankroll in op een enkele weddenschap. Je kan ook je eigen variant van dit systeem maken en procentueel een kleiner gedeelte per weddenschap inzetten.

 

In dit voorbeeld waar het ultieme doel 1 miljoen euro is, wordt het bereikt binnen 14 maanden. Dit is natuurlijk super snel en wat kortdag. Je kan wel zien als je met een hoger bedrag begint dat je er veel sneller bent maar nogmaals hou je eigen tempo aan. Zet ook nooit meer geld in dan je kan veroorloven te verliezen. Uiteindelijk moet je er namelijk ook lol in hebben. Hiernaast is het geen sprint maar een marathon!

 

Is dit een realistische manier om Miljonair te worden?

Het antwoord is tegelijkertijd ja en nee. Om te beginnen met het positieve, als je keer op keer winstgevend kan zijn met het wedden op sport dan kan je via dit systeem bakken met geld verdienen. Er kleven echter ook want kanttekeningen aan dit systeem. Het wedden op sport is zo makkelijk nog niet en veel sporten zijn continue in beweging en veranderen met de jaren.

Zo kan het dus zijn dat je een aantal jaren een succesvol weddenschappen winnend hebt kunnen afsluiten maar dat uiteindelijk de sport zo is veranderd dat het steeds moeilijker wordt en uiteindelijk geen winst meer maakt. Dit betekend dat je continue bezig moet zijn met het beter worden als online gokker en niet denken dat je alles al wel weet!

Zorg er ook voor dat je accounts hebt bij meerdere bookmakers zodat je je winst kan spreiden want sommige bookmakers zijn nog wel eens geneigd als ze zien dat een speler teveel wint om limieten op de account te zetten. Uit onze ervaring gebeurd dit echter bijna nooit maar hier is toch ook het geval, ‘Voorkomen is beter dan genezen.’ Helemaal als je begint met een wat lagere inzet dan zal je er absoluut geen last van hebben.

De meeste bookmakers bieden ook welkomstbonussen aan voor nieuwe spelers waar je als je bijvoorbeeld €75 euro stort je €150 op je balans ontvangt om mee te spelen. Dit is een goede en leuke manier om een bankroll op te bouwen.

Duurt dat je allemaal te lang en heb je gevoel dat je nu vandaag veel geluk gaat hebben?

Probeer dan de jackpot te winnen op de online slots of beproef je geluk bij roulette. Via deze manieren kan je snel honderden euro’s winnen. Bet777 heeft meerdere jackpots die meerdere miljoenen waard zijn en Nederlandse spelers zijn welkom, stortingsmogelijkheden zijn veilig & snel via iDEAL.

 

Wil je eens een kijkje nemen bij Betcity?

Bezoek Nederlands beste online bookmaker, met hoge winst limieten, snelle uitbetalingen en Nederlandse klantenservice. 

Bezoek Betcity.nl >

(100% stortingsbonus van €300.)

 

1

One thought on “Hoe Miljonair worden met sport wedden?

 • Ga dit zeker eens proberen, al gok ik ook gewoon voor de lol en vind ik het leuk om dik in te zetten, geeft toch een spanning die je als je minder inzet niet voelt

    Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.