Wedden op Grand Slam Tennis

Grand Slam wedden

(Ge-update 05/01/2023)

De Grand Slam toernooien ook wel de Majors genoemd, zijn de vier meest belangrijke jaarlijkse tennis evenementen. Wij hebben voor de Grand Slam tennis fans dit artikel geschreven, zodat je een veilige plek kan vinden voor het wedden op Grand Slam tennis.

De Grand Slams zijn de meest populaire tennistoernooien van het jaar. Ze geven de meeste punten voor de ranglijst, prijzengeld en er is enorme media aandacht voor. Het zal je dan ook niet verwonderen dat de meeste tennis weddenschappen op de Grand Slam’s worden afgesloten.

De openings-Grand Slam is de Australian Open die midden januari wordt gehouden, de French Open in mei en juni, Wimbledon in juni en july en de US Open in augustus en september.

Waar moet je op letten bij het wedden op tennis en dan specifiek op de Grand Slams?

Wij van sportgokken.eu zochten het voor je uit en hebben de beste Grand Slam bookmakers om te wedden tegen de hoogste odds.

Wil je wedden op Grand Slam tennis 2023?

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €200 welkomstbonus
  • €50 gratis bet per week
  • Hoogste odds bij het Grand Slam tennis wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Grand slam weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% bij Betcity.)

Bookmakers Grand Slam Tennis

Wil je wedden op Grand Slam tennis toernooien?

We hebben de beste bookmakers voor je uitgezocht op het gebied van wedden op tennis.

Onze bookmakers zijn zorgvuldig selecteert op een aantal criteria zoals:

  • Het aanbod van tennis weddenschappen
  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van quoteringen
  • Extra promoties

(Al onze bookmakers opereren legaal in de Europese Unie en zijn dan ook volkomen veilig en betrouwbaar bevonden, zodat je zonder zorgen een wedje kunt leggen op tennis.)

Bekijk alle bookmakers >

Invloed van de ondergrond (court)

Ieder Grand Slam heeft zijn eigen geheimen en specifieke weetjes waar jij als tennis-punter achter moet zien te komen. Hoe meer je over een bepaald toernooi weet, hoe groter de kans is dat je een winnende weddenschap gaat afsluiten.

Allereerst is er het verschil in de ondergrond de Australian Open en de US Open worden op een hard court gespeeld, Roland Garros op gravel en natuurlijk het prachtige gras van Wimbledon.

Je hebt voor iedere ondergrond bepaalde specialisten, zorg dat je van alle tennissers weet op welke court ze excelleren en waar hun zwaktes liggen.

Zo kom je niet voor een verrassing te staan als een top tennisser een relatief onbekende speler treft, waarna blijkt dat de top tennisser op deze bepaalde court zwak is en de onbekende speler een expert op die court.

Welke omstandigheden hebben invloed op prestaties

Het reizen en de plaats en tijd hebben een hele grote invloed op de prestaties van een speler.

Er zijn veel momenten in de tenniswereld waar een speler de ene dag van het weekend nog in de latere rondes van een toernooi meestrijdt en dan de volgende dag de wereld moet overvliegen om mee te doen met de eerste ronde van een ander toernooi.

Met name bij het wedden op Wimbledon is dit van toepassing.

Bepaalde spelers kunnen hier beter mee omgaan dan andere, zorg dat je weet welke spelers er hoe mee omgaan, er zijn er namelijk ook bij die in bepaalde tijdszones of klimaten altijd onder presteren. Tip! Het wedden tegen spelers die op vrijdag of zaterdag nog in een toernooi hebben gespeeld en de maandag of dinsdag daarop alweer in een nieuw toernooi moeten spelen levert vaak een goed rendement op.

In navolging daarvan een weddenschap afsluiten tegen een finalist van een week eerder is op de lange termijn winstgevend. Veel tennissers in het algemeen, vechten niet tegen vermoeidheid, het is ook een logische gang van zaken.

Als een speler de week ervoor een aardige som geld heeft gewonnen, en veel punten voor de ranglijst, is de kans is aanwezig dat ze na de finale hebben gefeest om het te vieren, het komt bijna nooit voor dat ze de week erop tot het gaatje gaan. Dit geldt echter niet voor top 10 spelers die gewend zijn om hun plek op de ranglijst te verdedigen en over het algemeen veel fitter zijn, tevens plannen ze hun schema vaak beter en spelen bijna nooit week na week.

Nog een vermoeidheidsfactor is als een speler teveel lange wedstrijden in een korte periode heeft gespeeld. Spelers die in de vorige ronde een wedstrijd van 5 sets hebben gespeeld in de vorige ronde, hebben het erg moeilijk in de volgende ronde met name spelers buiten de top 50.

Mediafabeltjes uit de wereld geholpen

Wat mij als tennis kenner frustreert is het kuddegedrag van de media en met name de televisie commentatoren. Ze maken vaak harde claims die nergens op gebaseerd zijn en zogenaamd een grote invloed hebben op de tennispartij.

Als voorbeeld wil ik hiervoor nemen dat tijdens een finale duel van de US Open waar twee toppers tegen elkaar spelen en een van de twee een 1-0 of 2-0 voorsprong heeft, de commentator begint te claimen dat deze toch echt al de favoriet is om de partij winnend te gaan afsluiten.

Wat natuurlijk helemaal niet zo is, uit testen blijkt zelfs het tegenovergestelde, dat live wedden op tennissers met een kleine voorsprong juist negatief uitpakt.

Zorg er dus voor dat je je eigen onderzoek doet, probeer altijd de statistieken goed in de gaten te houden en hou je eigen “logboek” bij met je eigen bevindingen.

Als je de moeite neemt om zelf op onderzoek te gaan zal je je verbazen hoeveel waarde er valt te behalen met het wedden op de Grand Slam’s en tennis in het algemeen.

Deze valse aanname van de media is echter goed voor de doorgewinterde tennis-punter, want minder geïnformeerde tennis-punters, zullen hierdoor beïnvloed worden en denken dat deze “presentatoren” weten waar ze het over hebben. Wat er voor zorgt dat er veel waarde valt te behalen op het lange termijn omdat ze aan de andere kant van mijn kijkwijze staan.

Wedden op Tennis

Wil je wedden op tennis maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wij van sportgokken.eu hebben een artikel geschreven speciaal voor jou “Wedden op Tennis” waar de meest voorkomende tennis weddenschappen uiteen worden gezet.

Tevens bieden we het laatste tennisnieuws aan, wed tips en voorbeschouwingen.

Ben je al een ervaren tennis-punter? Neem eens een kijkje naar ons artikel ‘Hoe geld te verdienen met Wedden op Tennis‘ waar interessante strategieën en analyses instaan.

Wil je kijken welke goksite je het beste bevalt? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje bij onze top 10.

Bekijk alle goksites >

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.