Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe meld ik mij aan bij LeoVegas?

Wil je je inschrijven bij LeoVegas? Op deze pagina ontdek je alles over het registratieproces, zodat je goed voorbereid bent. Volg ons stapsgewijze plan voor een snelle en veilige aanmelding zonder verrassingen.

LeoVegas

5.0 / 5

Bonus

Bonus: €200 stortingsbonus

Free spins bonus

25 spins

  • Groot aanbod
  • Zeer betrouwbaar
  • Hoge limieten

Binnen 6 stappen registreren bij LeoVegas

Voorbereiding, zorg voor een online bankrekening en identiteitsbewijs

Als je je wilt aanmelden bij Nederlandse goksites en in dit specifieke geval bij LeoVegas heb je de volgende dingen nodig:

  • Een telefoon met internet of een computer/laptop/tablet. Een internet bankieren App (van een iDIN geregistreerde bank) en een goede camerafunctie
  • Je paspoort/ rijbewijs / ID-kaart
  • Goede belichting in je kamer (zodat je geen gebruik hoeft te maken van flits)
Ga naar LeoVegas en kies voor IDIN

Ga naar leovegas.nl en kies voor iDIN

De eerste stap is naar LeoVegas te gaan, klik hierna op aanmelden, hierna heb je de keuze uit 2 opties: aanmelden met iDIN en via email. De iDIN optie is het snelst maar via email werkt ook uitstekend.

Scan de QR code en kies welke gegevens je doorstuurt bij LeoVegas

Kies je bank, scan de QR code en stuur de gegevens

Kies de bank waar je je persoonlijke rekening hebt en je wordt doorverwezen via een QR Code, scan deze en geef aan welke informatie je al direct aan de  bookmaker wilt doorgeven. Je hebt de keuze wel of niet je telefoonnummer/email adres die gekoppeld zijn aan je bankrekening door te geven. Klik op ‘Versturen' en je wordt automatisch doorverwezen.

Vul je gegevens en limieten in bij LeoVegas

Vul je gegevens handmatig aan en kies je speellimieten

Hierna moet je nogmaals bepaalde gegevens aanvullen, zoals adres, voornamen, telefoonnummer en email. Ten tweede je limieten, stortingslimiet, speellimiet en maximale saldo op je balans. Ga hier zorgvuldig mee om, je wilt niet in de financiele problemen komen door het online wedden!

Identiteit bevestigen en bonus opt in bij LeoVegas

Bevestig je identiteit doro het uploaden van een identiteitsbewijs en opt-in voor bonussen

Nu is het tijd om je identiteit te bevestigen door middel van het uploaden van een rijbewijs, paspoort of ID-kaart. Dit kan zowel via je mobiele telefoon als via de computer. Maak een duidelijke scherpe foto zonder flash, zodat alle kleine letters goed te lezen zijn.

Rekening koppelen via truelayer bij LeoVegas

Koppel je bankrekening via Truelayer

Nu is het tijd om je bankrekening te koppelen, dit gaat bij LeoVegas via TrueLayer, dit werkt perfect echter voelt het wel als je privacy wordt geschonden met het verplicht doorsturen van je saldo en andere gegevens die je misschien niet direct wilt delen. Dit zou optioneel moeten zijn, bij andere wedkantoren en casino's is dit ook niet verplicht.

Probeer de pagina opnieuw te laden of naar de vorige stap terug te gaan, kom je er toch niet uit zoek dan contact met de support en leg exact uit waar het is misgegaan, zij kunnen je weer op weghalen of via een manuele manier aanmelden.

Je account blijft mogelijk geblokkeerd door een fout in de automatische verificatie van LeoVegas, dit is vooral bij paspoorten die na 2021 zijn uitgegeven. Neem in dit geval contact op met het Support Team. Zij kunnen via e-mail of chat een nieuw verzoek sturen, zodat je een alternatief identiteitsbewijs kunt uploaden.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.