Aanbevolen

Beste bookmakers

Hoe stort ik geld bij Betnation?

Welkom bij de sportgokken uitleg-pagina over geld storten op je Betnation account. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, het storten van geld op je Betnation-account is eenvoudig en snel. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je geld kunt storten, zodat je binnen enkele minuten kunt beginnen met spelen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen behandelen om je te helpen eventuele twijfels weg te nemen.

Betnation

3.0 / 5

Bonus

Free spins bonus

  • Zeer goede gebruikersvriendelijkheid
  • Welkomstbonus met goede bonusvoorwaarden
  • Snelle uitbetalingen

Geld storten op Betnation uitgelegd. Een kind kan de was doen!

ga naar de website en log je in storten op betnation

Stap 1: Ga naar de Betnation website en log je in

Begin met het openen van je webbrowser en navigeer naar de Betnation-website. Zorg ervoor dat je de officiële website gebruikt om beveiligingsproblemen te voorkomen. Klik op de “Inloggen” knop rechtsboven op de startpagina. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op “Inloggen”. Als je nog geen account hebt, kun je eenvoudig een account aanmaken door op “Registreren” te klikken en de stappen te volgen.

klik op storten storten op betnation

Stap 2: Klik op storten

Zodra je bent ingelogd, zie je rechtsboven in de hoek de knop “Storten”. Klik hierop om naar de stortingspagina te gaan. Op deze pagina kun je kiezen uit verschillende opties om geld toe te voegen aan je Betnation-account. Deze knop is prominent aanwezig om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Zorg ervoor dat je de juiste pagina hebt geopend door te controleren of het Betnation-logo zichtbaar is.

bedrag betaalwijze ideal creditcard storten op betnation

Stap 3: selecteer je betaalwijze en kies het bedrag dat je wil storten

Op de stortingspagina zie je diverse betaalopties zoals iDEAL, creditcard en andere veilige betaalmethoden. Kies de methode die voor jou het meest geschikt is door op de bijbehorende knop te klikken. Voer het bedrag in dat je wilt storten. Let op eventuele minimumbedragen die kunnen gelden voor stortingen. Dit zorgt ervoor dat je direct kunt beginnen met spelen zonder vertragingen.

doorloop de online betaling storten op betnation

Stap 4: Doorloop de betalingsprocedure op jou gekozen betaalwijze

Na het kiezen van de betaalwijze en het invoeren van het bedrag, word je doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina. Volg de stappen die worden aangegeven door jouw gekozen betaalmethode. Dit kan variëren van het invoeren van je bankgegevens tot het bevestigen van de betaling met een code. Zorg ervoor dat je alle gegevens correct invoert om problemen te voorkomen. Zodra de betaling is voltooid, keer je automatisch terug naar de Betnation-website.

succesvol gestort beginnen met spelen storten op betnation

stap 5: Succesvolle storting en beginnen met spelen!

Na het voltooien van de betaling ontvang je een bevestiging dat je storting succesvol is. Het geld wordt direct aan je Betnation-account toegevoegd. Je kunt nu terugkeren naar de homepage of direct beginnen met spelen door een spel naar keuze te selecteren. Vergeet niet om verantwoord te spelen en geniet van je tijd op Betnation!

Stortingen via iDEAL en creditcard worden meestal direct verwerkt. Je ziet het bedrag binnen enkele minuten op je Betnation-account.

Betnation accepteert diverse betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Ja, het minimum stortingsbedrag bij Betnation is €10.

Je kunt je stortingslimiet instellen via de accountinstellingen. Ga naar “Verantwoord Spelen” en kies je gewenste limiet.

Controleer eerst of er voldoende saldo op je rekening staat en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Betnation.

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.