Wedden op AZ Alkmaar – Gil Vicente | Conference League 2022

Ook voor AZ Alkmaar is de laatste voorronde aangebroken. In de play-offs van de UEFA Conference League is het Portugese Gil Vicente de tegenstander. Gaan de Alkmaarders het redden om ook deze laatste horde te nemen? Voorspel de uitslag van AZ Alkmaar – Gil Vicente via de bookmakerspagina van Sportgokken!

Statistieken AZ Alkmaar – Gil Vicente

Beide clubs troffen elkaar in het verleden nog nooit. En dus focussen we ons op het vergelijken van de resultaten in de derde voorronde van dit Europa League seizoen.

Er zijn een aantal overeenkomsten: beide ploegen verloren het heenduel en beide ploegen wisten dat in de return meer dan goed te maken.

Gil Vicente versloeg Riga FC in de laatste voorronde van de Conference League. De ploeg van trainer Vieira kwam in Letland niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Riga, maar maakte dat thuis goed door met 4-0 te winnen. AZ deed daar nog een schepje bovenop door uit bij Dundee United met 1-0 te verliezen en thuis een zevenklapper te noteren: 7-0 winst!

Wedden op AZ Alkmaar Gil Vicente 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan AZ Gil Vicente weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij AZ Alkmaar – Gil Vicente

De goksites kiezen zoals wel vaker voor de thuisploeg als favoriet. In dit geval is dat dus AZ Alkmaar. De bookmakers hebben bovendien ook gezien dat AZ het vorig seizoen niet onverdienstelijk deed in deze Europese competitie.

Gil Vicente zou een debutant zijn in dit nieuwe Europese voetbaltoernooi. Het deed vorig seizoen niet mee aan de Conference League. Mede daardoor begint het als underdog aan dit tweeluik.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Omdat Europese wedstrijden ook buitenlandse clubs omvat is er vaak iets meer informatie nodig om de kansen in te schatten. Sportgokken helpt je hierbij door beide trainers aan het woord te laten, zodat jij weet wat de hoofdrolspelers zelf zeggen over hun kansen.

Pascal Jansen: “Weer een andere ervaring tegen Gil Vicente”

“Dat zal weer een heel andere wedstrijd zijn. Een andere ervaring, maar we gaan ervoor tegen Gil Vicente. Het is voor ons een voordeel dat we zoveel wedstrijden achter elkaar spelen zo vroeg in het seizoen. Daardoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en zijn we al fitter dan de Portugese ploeg.”

Ivo Vieira (trainer Gil Vicente): “We gaan proberen met goed resultaat terug te komen uit Alkmaar”

“Twee of drie jaar geleden streed AZ Alkmaar om de titel en om de topplaatsen. Maar we gaan ze verrassen daar in Alkmaar. Dat AZ met 7-0 won van Dundee hecht ik geen waarde aan. Ik laat me niet misleiden. Ik weet dat we kwalitatief beter moeten zijn dan de Alkmaarders, maar dan moeten we als ploeg wel allemaal willen. Een rekening dat we graag willen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds AZ Gil Vicente

Bij de online bookmakers scoor je de hoogste odds als je inzet op winst voor de Portugezen. De pre-wedstrijd odds lopen op tot maximaal x5,50 als je je geld zet op Gil Vicente. Deze quotering wordt gehanteerd door Unibet.nl.

Ook bij een gelijkspel lopen de bookmakers bonussen hard op. Een puntendeling in Alkmaar zorgt in de pre-wedstrijd fase voor een maximum uitbetaling van x3,95. Ook deze quotering komt van Unibet.nl.

Winst van AZ zou goed nieuws zijn voor de Alkmaarders en het Nederlands voetbal, maar ook voor alle voetbalpunters die daar hun geld op hebben gezet. Zij ontvangen maximaal x1,65 keer het gekozen wededrag. En deze odds staan klaar bij Bet365.

 

Wedden op de Conference League

Het online wedden op de UEFA Conference League heeft al veel sportgokkers plezier en rijkdom gebracht. Maar helaas zijn er ook veel punters die mis hebben gegokt.

Check daarom eerst alle odds en deals op onze betsites en beslis zelf waar jij denkt de meeste winstkansen te hebben. Twijfel je? Speel dan niet of zet heel laag in.

 

Waar en wanneer is AZ Alkmaar – Gil Vicente

De UEFA Conference League play-off heenwedstrijd AZ Alkmaar – Gil Vicente wordt op donderdag 18 augustus gespeeld in het AFAS Stadion te Alkmaar. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Dat is ook het moment waarop de goksites de pre-odds vervangen door live odds. Deze live wedden & betting odds blijven actief tot het laatste fluitsignaal.

 

Speel veilig en verantwoord!

Voorspellen van voetbal maakt het volgen van wedstrijden als AZ Alkmaar – Gil Vicente een stuk spannender. Maar speel wel altijd veilig en verantwoord. Wil je weten welke opties er zijn en waar je terecht kan? Check dan ons kenniscentrum. Deze is 24/7 beschikbaar voor info over online wedden op voetbal!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor bij AZ – Gil Vicente >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader