Wedden op AZ – Feyenoord | Eredivisie 2022/23 | Odds Boost 50x!

In de Nederlandse Eredivisie staat dit weekeinde de topper tussen AZ en Feyenoord op het programma. AZ is koploper, terwijl Feyenoord vierde staat. Wie komt er als winnaar uit de bus van deze eerste competitietopper in het seizoen 2022 – 2023? Voorspel en win via de bookmakersdeals bij Sportgokken!

Statistieken AZ Alkmaar – Feyenoord

In de Eredivisie is AZ momenteel koploper. De ploeg uit Alkmaar verloor nog geen enkele wedstrijd en bracht Ajax haar eerste competitienederlaag van dit seizoen toe. Feyenoord daarentegen wisselt sterke optredens af met matige wedstrijden. Hierdoor staat het elftal van trainer Slot momenteel vierde.

Afgelopen weekeinde boekte AZ een knappe uitzege bij FC Utrecht: 1-2 winst. En Feyenoord deed het al even knap bijzonder goed tegen FC Twente. De Rotterdammers lieten de Tukkers kansloos door met 2-0 te zegevieren.

Wedden op AZ Feyenoord 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 & x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan AZ Feyenoord weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij AZ Alkmaar – Feyenoord

Als we de pre-wedstrijd odds erbij pakken valt al snel op dat de quoteringen niet heel ver uit elkaar liggen. Er is dus geen echte topfavoriet. AZ staat er volgens de goksites wel iets beter voor dan de bezoekers uit Rotterdam, maar dat verschil is verwaarloosbaar.

Een gelijkspel wordt als minst waarschijnlijk gezien en levert derhalve de hoogste odds op in de pre-wedstrijd fase.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de odds gaan behandelen eerst even een korte blik op de verwachting van de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen de trainers van AZ en Feyenoord in de media over deze aanstaande Eredivisie topper in Alkmaar?

Pascal Jansen (trainer AZ Alkmaar): “Kijken naar zwakke punten van Feyenoord”

“Details zullen het verschil gaan maken. Dat zouden bijvoorbeeld ook spelhervattingen kunnen zijn. Ik denk dat die weleens een belangrijke rol kunnen spelen zondag. We hebben heel hard gewerkt om te komen tot de positie die we nu hebben te veroveren en we zullen er alles aan doen om deze ook te behouden. We kijken altijd naar de zwakke punten van de tegenstander. Maar de zwakke punten van Feyenoord zijn weer niet vergelijkbaar met die van Ajax en PSV. Jullie zullen zondag zien of we daadwerkelijk ook iets hebben aangepast.”

Arne Slot (trainer Feyenoord): “AZ doet het hartstikke goed”

“Bij deze wedstrijd weet je dat je het zwaar gaat krijgen, vooral ook omdat het voor de ranglijst een heel belangrijke wedstrijd is. AZ doet het hartstikke goed. Ze hebben in de competitie nog niet verloren, dat is best bijzonder en knap. Zeker als je daarin meeneemt dat ze in die serie ook tegen Ajax hebben gespeeld en gewonnen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds AZ – Feyenoord

Nu de hoofdrolspelers aan het woord zijn geweest is het toch echt tijd om de odds bekend te maken. Een zege van thuisploeg AZ zorgt in de pre-fase voor een maximale winstbonus van x2,43 keer het gekozen wedbedrag.

Een overwinning van de bezoekers uit Rotterdam-Zuid levert een fractie meer op in het reguliere 1×2 wedsysteem. De hoogste odds staan bij Betcity.nl op x2,90 keer het wedbedrag dat je invult op het online wedformulier.

Denk jij dat beide topclubs na de Europese wedstrijden van deze week de punten keurig gaan delen? Dan gok je daarmee op een maximale uitbetaling die kan oplopen tot x3,55 keer het ingezette wedbedrag bij de speloptie: gelijkspel.

 

Odds boost Betcity AZ – Feyenoord

Nu 50x je inzet voor winst AZ! Odd was: x 2.55! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst Feyenoord! Odd was: x 2.65! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel tussen AZ en Feyenoord

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd AZ – Feyenoord.)

 

Wedden op de Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie is de populairste voetbalcompetitie bij Nederlandse voetbalpunters. Belangrijkste reden is dat de kennis over de clubs die deelnemen groot is, maar ook de winstkansen en hoge odds die regelmatig de revue passeren zijn debet aan deze enorme grote groep voetbalgokkers op de wedstrijd in de Eredivisie.

Wil jij ook scoren in de Eredivisie? Check dan alle actuele odds en deals voor deze topper tussen AZ Alkmaar en Feyenoord Rotterdam!

 

Waar en wanneer is AZ Alkmaar – Feyenoord

Zorg wel dat je op tijd je voorspelling doorgeeft, want plaatsing na zondag 16 oktober 16:45 worden niet meer in behandeling genomen. Wil je toch nog een voorspelling plaatsen? Kies dan voor de speloptie live gokken en drop je voorspelling op het juiste moment voor maximale bookmakers bonussen bij AZ Alkmaar – Feyenoord in het AFAS Stadion te Alkmaar!

 

Veilig spelen!

Zorg dat je altijd goed voorbereid begint aan het voorspellen van voetbal. Online wedden op AZ – Feyenoord is namelijk niet zonder risico. Gok je mis, dan ben je je inzet kwijt. Bezoek het Sportgokken kenniscentrum om je goed in te lezen voordat je met echt geld gaat gokken. Zo verlaag je de risico’s en vergroot je je kennis van online voetbalgokken!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor de beste odds bij AZ – Feyenoord >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader