Wedden op Belgian Darts Open 2022

De Belgian Darts Open is het laatste toernooi dat meetelt in de kwalificatierace voor de World Grand Prix in Leicester. Dit betekent dat iedereen de pijlen nog even scherp slijpt en vol overgave aan het bord zal staan als van 23 tot en met 25 september het Belgische Wieze het decor zal zijn voor Belgian Darts Open 2022. Voorspel de winnaar via Sportgokken en gooi de winnende bookmakerspijl!

Historie Belgian Darts Open

De Belgian Darts Open 2022 is onderdeel van European Tour en geldt als laatste kwalificatiemoment voor de World Grand Prix, die van 3 tot en met 9 oktober in het Engelse Leicester wordt gehouden.

De Belgian Darts Open heeft echter nog niet zo heel lang deze belangrijke status. Het toernooi werd in 2020 pas voor het eerst opgenomen in de PDC kalender. Gerwyn Price wist die eerste editie te winnen door in Expo Hasselt Michael Smith met 8-3 te verslaan. Vorig jaar ging het toernooi vanwege de coronamaatregelen niet door en dus is dit pas de tweede keer dat de topdarters naar België afreizen voor de Belgian Darts Open.

Wedden op Belgische Darts Open 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op sport
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Belgian Darts Open weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favorieten Belgian Darts Open 2022

Eén van de grote favorieten voor winst in deze Belgian Darts Open 2022 is de winnaar van 2020: en de winnaar van de World Series of Darts Final in Amsterdam: Gerwyn Price. Maar ook de in topvorm verkerende Peter Wright en de voor eigen publiek spelende Dimitri Van den Bergh worden gedacht hoge ogen te gooien tijdens dit dartstoernooi.

Michael van Gerwen wordt door de goksites gezien als een zeer gevaarlijke outsider. Hij staat hoog in de kanshebberslijstjes en dat betekent dat de winstkansen bij een weddenschap op een zege van MVG volgens de bookies hoog liggen! Hij is dan weliswaar geen topfavoriet, hij blijft natuurlijk wel een darter van wereldklasse!

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Voordat we overgaan naar de pre-odds nog even tijd en ruimte maken voor de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen ze in de media over de Belgian Darts Open 2022? Sportgokken zocht het voor je op!

Gerwyn Price: “Ik zal moeilijk te verslaan zijn”

“Ik ben dit jaar nog niet op mijn best geweest, maar ik word steeds beter. Dat voelde ik op de World Series al en daarom ga ik met veel vertrouwen naar België. Ik denk dat ik over drie jaar vrijwel onverslaanbaar zal zijn. Alle anderen zijn allemaal ervaren. Michael Smith, Michael van Gerwen en Jonny Clayton hebben veel BDO gedaan. Ik ben hier echt nieuw in vergelijking met al die anderen. Op de Belgian Open Darts zal ik heel moeilijk te verslaan zijn, maar in de komende jaren wordt dat helemaal onmogelijk.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Belgian Darts Open 2022

De pre-tournament quoteringen voor de Belgian Darts Open 2022 laten een aantal zeer interessante wedopties zien. Zo kan je maximaal x5,00 je inzet scoren als je een winnende weddenschap plaatst op eindwinst voor Price.

Bij een overwinning van Michael van Gerwen scoor je een maximale bookmakers bonus van x5,50 keer het gekozen wedbedrag. En dat is iets lager dan bij een overwinning van Peter Wright, want in dat geval lopen de odds op tot maximaal x8,00. En Clayton staat in de pre-odds op x9,00.

Gaat thuisspeler Dimitri Van den Berg dit toernooi winnen? Dan kan je een maximale winstbonus scoren van x9,50 het stortingsbedrag bij de geplaatste weddenschap op de Belg, die vorige week nog met een depressie kampte.

 

Wedden op Darten

Dartsfans die online een weddenschap plaatsen op dartswedstrijden of -toernooien zullen over het algemeen Wedden op Darten omdat ze hier veel verstand van hebben. Bovendien zijn er vaak hoge odds te scoren, zoals ook nu bij de Belgian Darts Open waar de laagste quotering in de outrights op x5,00 je inleg staat.

Een winnende weddenschap is dus altijd raak als je gaat online wedden op darts via de betsites van Sportgokken!

 

Waar en wanneer is de Belgian Open Darts 2022

De PDC Belgian Open Darts 2022 beginnen op vrijdag 23 september en duurt tot en met zondag 25 september. De darters en fans verzamelen zich voor dit dertiende European Tour dartsevent in de Oktoberhallen in het Belgische Lebbeke.

Zet in op de partijen in de eerste ronden of ga direct voor een voorspelling van de eindwinnaar door te kiezen voor de outrights odds bij de darts Sportsbook die in Nederland actief zijn. Check onze bookmakerspagina voor de legale wedkantoren!

 

Veilig darts voorspellen

Alleen als je je goed voorbereid en weet waaraan je begint kan je veilig en verantwoord darts voorspellen. Bezoek het Sportgokken kenniscentrum voor achtergrondinformatie, bookmakersreviews en uitleg over technische goktermen. Zo vergroot je je winstkansen bij het online gokken op de Belgian Open Darts 2022!

Klaar om de winnende pijl te gooien? Ga dan naar onze bookmakers pagina en scoor hoge odds >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader