Wedden op Cannonier vs Strickland | UFC Fight Night

Het Ultimate Fighting Championship jaar wordt afgesloten met een spetterend Main Event. Op zondag 18 december staan Jared Cannonier en Sean Strickland tegenover elkaar in Nevada, Verenigde Staten. Twee absolute toppers in de lichtste zwaargewichtklasse. Voorspel de winnaar van Cannonier – Strickland via de bookmakerspagina van Sportgokken en sla de wedkantoren knock-out met een winnende weddenschap!

Statistieken Cannonier – Strickland

Dit gevecht stond oorspronkelijk gepland voor 16 oktober, maar dat ging toen niet door. Nu komen de heren – precies een week voor kerst – alsnog tegen elkaar in de ring.

Strickland komt met de beste vorm naar Nevada. Hij won zijn laatste twee gevechten. Op 6 februari versloeg hij Jack Hermansson met 5-0 en op 2 juli werd hij de winnaar van het duel tussen hem en Alex Pereira (1-0).

Cannonier pakte in de twee wedstrijden voorafgaand aan de komende UFC Fight Night één zege en leed ook één nederlaag. Winst was er voor hem in de partij tegen Derek Brunson (2-0) en verlies tegen Israel Adesanya (5-0).

Wedden op Jared Cannonier Sean Strickland 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het UFC wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan UFC Fight Night weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Cannonier – Strickland

Als we de goksites moeten geloven dan wordt het een close match. Beide heren worden door de wedkantoren die UFC weddenschappen aanbieden als kansrijk gezien. Wel zien we dat Strickland bij veel Sportsbooks een kleine voorkeur heeft ten opzichte van Cannonier.

Dat zal voornamelijk te maken hebben met de vorm die beide heren dit kalenderjaar toonden. Maar de nederlaag die Cannonier tegen Adesanya leed, is daarin niet echt representatief, want ook dat was een gevecht tussen twee toppers. En die kan je verliezen, ook als je wel in topvorm bent.

 

Odds Cannonier versus Strickland

De pre-gevecht quoteringen ontlopen elkaar bij deze clash in de lichte zwaargewichtklasse niet zoveel. Bij de Nederlandse bookmakerskantoren die UFC weddenschappen aanbieden, pak je bij een winnende deal bijna het dubbele van je inzet.

Als je speelt op underdog Cannonier, dan zorgt dat voor een maximale pre-wedstrijd quotering van x 1,95 keer het gekozen wedbedrag.

Een winnend gevecht van Strickland zorgt in de pre-wedstrijd fase voor een maximale bookmakers bonus die kan oplopen tot x 1,91 keer het stortingsbedrag waarvoor gekozen werd bij het plaatsen van de weddenschap.

Odds via Betcity.nl/

Bekijk alle bookmakers >

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de odds gaan bekijken eerst nog even kort aandacht voor de mening van de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen ze in de aanloop naar dit gevecht in de media over hun winstkansen?

Sean Strickland: “Ik heb geen gameplan”

“Misschien haal ik hem neer. Misschien ga ik kickboksen. Misschien ga ik boksen. Ik weet deze dingen niet eens. Ik heb geen plan. Ik weet alleen zeker dat ik die enge klootzak ga verslaan als ik straks tegenover hem in de ring sta.”

Jared Cannonier: “Laat Strickland maar praten, ik laat het wel zien in de ring”

“Laat Strickland maar praten. Als hij wil schelden op mij prima, maar ik zal in de ring laten zien wie de echte baas is en dan helpt trash talk niet meer. Ik zal het werk doen en ik weet zeker dat dat voldoende is om van hem te winnen.”

 

Wedden op UFC Fight Night

UFC gevechten zijn een populaire activiteit voor online Sportgokkers. Dat komt omdat de winstkansen hoog liggen en de odds ook zeer aantrekkelijk zijn. Bovendien is de sportbeleving extra groot als je zelf een voorspelling hebt gedaan.

Wedden op sport & UFC gevechten is voor veel sportgokkers al een manier geweest om bookmaker bonussen te scoren bij de online Sportsbooks. Wellicht ben jij bij Cannonier – Strickland de volgende?

 

Waar en wanneer is Cannonier – Strickland

Het UFC Fight Night Main Event van zondag 18 december wordt gehouden in de UFC Apex te Nevada, Texas. De mannen stappen rond 01:00 uur Nederlandse tijd in de ring. Zet dus op tijd om tijdens de Nederlandse nacht te scoren bij dit UFC gevecht! Live wedden kan tot de laatste bel van het gevecht, zorg ervoor dat je livestream live is want het kan razendsnel gaan in de UFC.

 

Verantwoord gokken

Meespelen met Cannonier – Strickland? Zorg dat je weet wat je doet. Ben je ervaren? Gebruik dan je kennis om veilig en verantwoord te online wedden op UFC. Ben je nog niet zo ervaren? Bezoek dan eerst ons kenniscentrum en lees de bookmakersreviews!

Sla de bookmakers knock-out met de winnende weddenschap op Cannonier – Strickland en zet in >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader