Wedden op Championship League Snooker 2022

De Championship League is één van de majors in het snooker. Het toernooi is daarom ook bijzonder populair bij de spelers én bookmakers. De 2022 editie van de Championship League is een ranking event en wordt van 28 juni tot en met 29 juli over vijf speelronde beslist. Voorspel de eindwinnaar van de Championship League snooker 2022 in het Engelse Leicester via Sportgokken en pak de beste snooker bookmakersdeals!

Statistieken Championship League

Het toernooi wordt gespeeld in groepsfases, waarin spelers zich plaatsen voor volgende groepen. De vier besten van de finalegroep spelen play-offs. De Championship League snooker werd voor het eerst gehouden in het najaar van 2008. Joe Perry versloeg in die openingseditie Mark Selby met 3-1.

Een jaar later wist Judd Trump de titel te pakken. Trump wist naast de 2009 editie ook de 2014 en 2016 toernooien op zijn naam te schrijven. Na zeges van Kyren Wilson in 2020 en David Gilbert 2021 komt er nu een nieuwe winnaar bij het prestigieuze Major snooker toernooi in Leicester.

Wedden op Championship League doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het snooker wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Championship League weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favorieten Championship League 2022

De topfavoriet volgens de goksites is Judd Trump. Hij wordt op de voet gevolgd door de ervaren snookertopper Ronnie O’Sullivan. Mark Selby staat op de derde plaats en doet dus nog altijd mee om de hoogste plaatsen op deze Major.

Achter het drietal favorieten staat Kyren Wilson op een vierde plaats bij de snooker bookies. Wilson opent daarmee een grote groep outsiders, waaronder bijvoorbeeld ook David Gilbert, Yan Bingtao en Adam Duffy behoren.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om een winnende weddenschap te scoren is een goede voorbereiding cruciaal. Sportgokken helpt je daarbij door de mening van de hoofdrolspelers zelf voor je op te zoeken. Wat zegt topfavoriet Judd Trump in de media over de 14e editie van de Championship League snooker?

Judd Trump: “Ik ga in Leicester voor niets minder dan eindwinst”

“Voor mij is O’Sullivan de grootste kandidaat om de Championship League snooker 2022 te winnen. Hij is nog steeds zo ontzettend goed. De wil om te winnen is bij hem groter dan bij elke andere speler. Natuurlijk wil ik ook graag winnen en ga ik in Leicester voor niets minder dan eindwinst, maar O’Sullivan is één van de grootste snookerspelers ooit. Hij zal zeker weer gaan meespelen om de zege.”

 

Wat zeggen de bookmakers | Odds Championship League

Bij de online snooker bookmakerskantoren staat een eindzege van Trump op maximaal x1.11.

Bij een overwinning van O’Sullivan wordt er door de wedkantoren een maximum bookmakers bonus van x1.14 het gekozen wedbedrag uitgekeerd.

Wint Selby deze snooker Major? Dan scoren snookerpunters die hun geld op Selby zetten maximaal x1.25 het ingezette geldbedrag.

Voor een eindzege van Wilson betalen de gokwebsites een maximale winstbonus van x1.25 keer het stortingsbedrag uit dat je hebt geplaatst bij een weddenschap op een winnende Wilson. Kijk voor meer en hogere odds bij de Sportbooks op Sportgokken.

 

Wedden op Snooker

Snooker is een grote sport in de gokwereld. Al jarenlang wordt er flink verdiend aan winnende weddenschap op snooker wedstrijden. Vooral in Engeland zijn sportgokkers gek op het voorspellen van snooker.

Nederlandse punters ontdekken langzaam maar zeker ook de winstkansen die deze sport biedt. De odds liggen bij de Nederlandse, legale wedkantoren nog relatief hoog omdat ze spelers willen lokken. Profiteer van deze kans en waag ook een gokje op de Championship League snooker 2022!

 

Waar en wanneer is de Championship League

De Championship League snooker 2022 wordt van dinsdag 28 juni tot en met 29 juli gehouden in de Leicester Morningside Arena. In totaal zullen 128 spelers strijden in dit eerste ranking-evenement van het nieuwe seizoen. Alle spelers zijn verdeeld in 32 groepen van vier terwijl ze deelnemen aan de eerste fase van de competitie.

Yan Bingtao zal één van de eerste grote namen aan de tafel zijn nadat hij in dezelfde groep was geloot als David Grace, Craig Steadman en Aaron Hill. Bingtao start op dinsdag 28 juni om 11:00 uur al aan zijn major avontuur.

 

Snooker voorspellen? Speel verantwoord!

Speel verantwoord op snooker toernooien door je goed voor te bereiden via het Sportgokken kenniscentrum. Hier staan tal van achtergrondartikelen, wedtips en bookmakers reviews. Vergroot je winstkansen en ga naar ons kenniscentrum voordat je gaat inzetten op de Championship League snooker 2022!

Pak de hoogste odds en pot de winnende bookmakers bal bij de Championship League 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader