Wedden op Engeland – Italie | Nations League 2022

Op zaterdag 11 juni spelen Engeland en Italië tegen elkaar in de derde speelronde van de UEFA Nations League. Een fantastische wedstrijd om je voetbalkennis en voorspelkunsten in te zetten! Voorspel de uitslag van Engeland – Italië via Sportgokken en scoor de beste bookmakersdeals voor deze voetbaltopper!

Statistieken Engeland – Italië

De wedstrijd Engeland – Italië is een herhaling van de EK finale van 2021. Hierin stonden de Engelsen en Italianen ook tegenover elkaar. Engeland nam daarin al na 2 minuten de leiding door een goal van Luke Shaw.

De Italiaanse equipe kwam in de 67e minuut langszij door een treffer van Bonucci, die op aangeven van Verrrati de stand op 1-1 bracht. Omdat er daarna niet meer gescoord werd, kwam er een verlenging. Ook daarin bleef de teller op 1-1, waardoor penalty’s de beslissing brachten. Italië was daar beter in en pakte zo de Europese titel op Engelse bodem in Wembley!

Wedden op Engeland Italie 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Engeland Italië weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Engeland – Italië

Ditmaal wordt er niet op Wembley gespeeld, maar in Wolverhampton. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate zal ongetwijfeld terugdenken aan die verloren EK finale en met revanche gevoelens deze wedstrijd ingaan. Mede daarom hebben de goksites de Engelse formatie als favoriet bestempeld.

Maar de Europees kampioen underdog noemen in dit duel zou de ploeg tekort doen. Bovendien staan de Italianen na twee wedstrijden ovenaan in Groep 3 van de A-divisie. De Engelsen zijn laatste met slecht één punt uit twee duels. Een quotering van ruim boven de x4,00 keer je inleg lijkt dan ook een makkelijk te scoren winstbonus!

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf

Voordat je gaat inzetten is het verstandig ook even te ontdekken wat de hoofdrolspelers zelf zeggen over dit Nations League treffen. Sportgokken heeft dit al voor je gedaan en laat beide bondscoaches aan het woord. Te beginnen met de Engelse keuzeheer Gareth Southgate.

Gareth Southgate (bondscoach Engeland): “Wedstrijd tegen Italianen is ultieme test voor ons”

“Dat wordt weer een ultieme test voor ons. Italië heeft een team dat regelmatig toernooien wint; je moet ze respecteren. Dit is precies het soort test dat we nodig hebben in de voorbereiding op het WK. We willen goed presteren en hebben in de vorige twee Nations League wedstrijd genoeg kansen gecreëerd om hoopvol naar dit duel toe te kunnen leven.”

Roberto Mancini (bondscoach Italië): “Defensie één van sterkste Engelse linies”

“Engeland heeft een talentvolle, jonge, nationale ploeg dat steeds beter wordt. We hebben ook niet de makkelijkste groep. We hopen zaterdag een geweldige wedstrijd tegen Engeland te gaan spelen. Daarvoor zullen we aanvallend wel wat sterker voor de dag moeten komen, want de defensie van de Engelsen is één van de sterkste linies van dat elftal.”

 

Wat zeggen de bookmakers | Odds Engeland Italie

Wedden bij de online bookmakers kan flink wat harde cash opleveren. Scoor jij de winnende weddenschap, dan pak je al gauw forse bookmakers bonussen. Als de Italianen komen winnen in Wolverhampton, dan kun je bij wedkantoor Bet365 een maximale bookmaker bonus van x4.75 keer je inzet komen ophalen!

In het 1X2 wedsysteem een weddenschap plaatsen op een gelijkspel zorgt ook voor fraaie uitbetalingen. De odds lopen in dat geval op tot maximaal x3.50 keer je gekozen wedbedrag op een puntendeling tussen Engeland en Italië.

Als thuisploeg Engeland zaterdagavond wint, dan wordt er maximaal x1.83 keer het ingezette wedbedrag uitgekeerd en dit pre-wedstrijd odds vonden wij bij Bet365 en casino.

 

Wedden op Nations League

De UEFA Nations League wordt door veel landen gezien als dé voorbereiding voor het WK in Qatar. Het winnen van de Nations League zal voor menig land echter ook een geweldige hoofdprijs betekenen. Voorspel jij de winnaar van Engeland – Italië goed via de bookmakers van Sportgokken? Dan ben jij misschien straks ook één van winnaars in de Nations League!

 

Waar en wanneer is Engeland – Italië

De wedstrijd Engeland – Italië in de A-divisie van de Nations League wordt op zaterdag 11 juni 2022 gespeeld en begint om 20:45 uur. Het duel in Wolverhampton voorspellen volgens de pre-odds deals kan tot aan het eerste fluitsignaal.

Daarna worden die sportweddenschappen gesloten en maken ze plaats voor de live betting odds. Een Sportsbet op Engeland – Italië tijdens deze wedstrijd kan ook voor hoge odds zorgen. Check hiervoor de Sportgokken bookmakerspagina als beide landen hun onderlinge strijd begonnen zijn.

 

Voorspellen? Speel verantwoord!

Sportgokken stimuleert verantwoord online wedden op sport. Check ons kenniscentrum voor extra informatie over het veilig en verantwoord online wedden. Het centrum is 24/7 geopend en bevat ook bookmakersreviews om de betrouwbaarheid van de wedkantoren te checken!

Ga naar de bookmakers page van Sportgokken om je voorspelling op Engeland – Italië te droppen.

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.