Wedden op Engeland – Nederland | Oefenwedstrijd 2022 Oranje vrouwen

Op vrijdag 24 juni spelen de Oranje-leeuwinnen een oefenwedstrijd tegen Engeland als voorbereiding op het EK voor vrouwen dat op 6 juli begint. Engeland en Nederland zijn een van de favorieten voor eindwinst in het Europees kampioenschap. Laten de Oranje-leeuwinnen direct al zien uit welk hout ze gesneden zijn, of zijn de Engelsen al een maatje te groot? Voorspel Engeland – Nederland via Sportgokken en scoor hoge bookmaker-odds.

Statistieken Engeland – Nederland

De Engelse en Nederlandse vrouwenvoetbalteams zijn geen vreemden van elkaar. In het verleden hebben de nationale damesteams heel wat duels tegen elkaar uitgespeeld. Merendeel waren de Engelsen sterker dan de Oranje-leeuwinnen. Op het EK2017 was dat wel anders. Toen versloegen de Nederlandse dames de Engelsen met 3-0 in de halve finale.

De Engelse damesploeg wordt op dit moment geleid door een Nederlandse bondscoach. Sarina Wiegman verruilde vorig jaar het Nederlands dameselftal voor de Engelse voetbalbond. De succescoach heeft nog geen duel verloren met haar nieuwe ploeg. Aan het roer van de Oranje-leeuwinnen staat de Engelse bondscoach Mark Parsons. Ook bondscoach Parsons heeft een ongeslagen reeks opgebouwd met de Leeuwinnen, maar verloor in februari dit jaar wel de Tournoi De France voor vrouwen tegen Frankrijk met 3-1.

Wedden op Engeland – Oranjeleeuwinnen 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Engeland Nederland Damesvoetbal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Engeland – Nederland

Op de FIFA World ranking voor vrouwen staat Nederland met de vierde plaats net iets hoger dan Engeland. De Engelse vrouwenploeg staat op de achtste plek. Veel voetbal goksites nemen dit mee in het incalculeren van de pre-odds.

De meeste Nederlandse goksites plaatsen de odds voor winst van de Oranje-leeuwinnen iets hoger in dan bij een overwinning van bondscoach Wiegman en haar team. Een gelijkspel krijgt bij de meeste wedkantoren nog een wat hoge pre-wedstrijd quotering mee.

Het duel wordt in het Engelse Leeds gespeeld en dus zijn de Engelsen licht favoriet in dit oefenduel tegen Nederland. Voor zover bekend is, hebben de Oranje-leeuwinnen uit in Engeland nog niet eerder gewonnen van het nationale Engelse vrouwenteam.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om sportgokkers een optimale voorbereiding te bieden voordat ze hun voorspelling plaatsen zoekt Sportgokken voor haar bezoekers altijd ook de mening van de hoofdrolspelers zelf op. Dit keer beide bondscoach aan het woord.

Serina Wiegman (bondscoach Engeland): “We moeten winnen”

“Het wordt moeilijk tegen Nederland, maar dat is goed om te kunnen bepalen hoever wij zijn. Met de Leeuwinnen wilden we de harten van de Nederlanders winnen, met Engeland moeten we gewoon altijd winnen.”

Mark Parsons (bondscoach Nederland): “Met zijn alles beter worden”

“We hebben samen tijd nodig en we moeten in de gaten houden wat het beste is voor onze ontwikkeling en voorbereiding op het EK. De speelsters zijn blijven presteren op een hoog niveau. Niet alleen tijdens onze trainingskampen, maar ook in de Eredivisie en andere landen waar zij spelen. Ik ben erg blij dat de selectie nu bekend is en wie er stand-by staat om eventueel onze groep te helpen. Het is heel belangrijk om met een positief gevoel iedereen weer op één lijn te krijgen. We moeten met z’n allen nog steeds beter worden en daar hebben we deze ontmoeting voor nodig.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Engeland –  Nederland (Oranjeleeuwinnen)

Bij de online bookmakers kun je ook flink scoren bij oefenduels van de Oranje-leeuwinnen. Ga ook voor fraaie bonussen bij een winnende weddenschap op Engeland – Nederland. De hoogste pre-fase odds worden uitgekeerd bij een gelijkspel in het Elland Road Stadion. Als de damesteams aan elkaar gewaagd zijn, dan ontvangen punters die op een gelijkspel hebben ingezet maximaal x3,15 keer de inleg terug.

Bij een overwinning van de Leeuwinnen zakt die bookmaker bonus iets, maar blijft met een maximale pre-wedstrijdquotering van x2.80 keer het ingelegde speelbedrag nog altijd de moeite waard om op te spelen.

Dan de pre-odds bij een zege van bondscoach Wiegman. Weten de Engelse dames in Leeds een overwinning op Nederland te boeken? Dan scoren voetbalgokkers maximaal x2,22 keer de inleg bij de online wedkantoren.

 

Wedden op oefenduels Oranje-leeuwinnen

Het EK2022 voor dames begint op 6 juli in Engeland. Voor de Leeuwinnen staat de eerste wedstrijd op 9 juli gepland tegen Zweden. Voordat het zover is, spelen de Leeuwinnen no een oefenduel tegen Finland en een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland.

Je kunt deze zomer dus heel wat weddenschappen plaatsen bij de online goksites op Sportgokken op vrouwenvoetbal dat steeds populairder wordt.

Check de Sportgokken bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals die de wedkantoren hanteren voor de wedstrijd van de Leeuwinnen en maak een perfecte bookmakersdeal.

 

Waar en wanner is Engeland – Nederland?

De oefenwedstrijd Engeland – Nederland voor vrouwen wordt op vrijdag 24 juni gespeeld. Het duel is in het Elland Road Stadion te Leeds en begint om 21:00 uur. De pre-odds blijven geldig tot het tijdstip dat de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd kan je bij de online goksites terecht voor het live wedden op damesvoetbal. Pak deze zomer je kans met het EK2022 voor dames!

 

Voorspellen? Speel veilig en verantwoord!

Sportgokken promoot veilig en verantwoord wedden op sporten. Bezoek ons uitgebreide kenniscentrum om je goed voor te bereiden met het voorspellen van damesvoetbal.

Lees de Sportgokken info artikelen en bookmakersreviews om de kans om te scoren te verhogen en je winstkansen te optimaliseren.

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor de hoogste odds bij Engeland – Nederland >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

loader