Wedden op Excelsior – FC Groningen | Eredivisie 2023

Excelsior Rotterdam is komende zondag de gastheer bij het afsluitende duel van de vijftiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie. De Rotterdammers ontvangen FC Groningen. Voorspel de uitslag van Excelsior Rotterdam – FC Groningen en scoor de beste online gokdeals via bookmakers vergelijkingswebsite Sportgokken!

Statistieken Excelsior Rotterdam – FC Groningen

De laatste keer dat beide clubs tegenover elkaar stonden, was in het KNVB bekertoernooi van vorig seizoen. In de zestiende finale kwam het op penalty’s aan wie er ging winnen. Na een 2-2 score bleek Groningen in de verlenging met 2-4 te sterk voor Excelsior.

De meest recente Eredivisie ontmoeting in Rotterdam eindigde ook in 2-4 voor de gasten uit Groningen. De allerlaatste keer dat beide clubs tegenover elkaar stonden in een Eredivisieduel was op 6 april 2019. Toen in de Euroborg te Groningen. De thuisploeg won met 1-0.

Wedden op Excelsior FC Groningen 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Excelsior FC Groningen weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Excelsior Rotterdam – FC Groningen

De quoteringen in de pre-wedstrijd fase geven aan dat de goksites hun geld zetten op een overwinning voor FC Groningen. De verschillen in de pre-odds zijn echter klein, hetgeen er weer op duidt dat de wedkantoren geen uitgesproken favoriet hebben.

De hoogste odds scoor je als het op zondag 8 januari 2023 in een gelijkspel eindigt in dit duel tussen Excelsior en FC Groningen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we de beste deals voor Excelsior Rotterdam – FC Groningen met je delen, willen we je eerst nog laten zien wat de hoofdrolspelers zelf van dit duel verwachten. Sportgokken zocht online naar de verwachtingen van beide hoofdtrainers, te beginnen met de hoofdcoach van Excelsior.

Marinus Dijkhuizen (trainer Excelsior): “Groningen is vooral verdedigend heel sterk”

“FC Groningen is een goede ploeg, een stugge ploeg vooral. Het is gewoon een prima Eredivisieploeg en dat is toch van een ander niveau dan we in de Keukenkampioen Divisie gewend waren. Het is voor ons een hele moeilijke tegenstander. Ze geven heel weinig weg omdat ze compact spelen, zowel als ze hoog als laag staan. Ze zijn vooral verdedigend heel sterk, dus we zullen aanvallend goed moeten zijn om kansen te creëren tegen dit Groningen.”

Dennis van der Ree (interim-trainer FC Groningen): “Honderd procent inzet tonen”

“Het is belangrijk dat de jongens heel plezier weer terugvinden. Ik ben een trainer die dat wel op gang kan krijgen. Dat is een basisvoorwaarden bij de start van deze tweede seizoenshelft. We zullen tegen Excelsior honderd procent inzet moeten tonen. Of dat dan genoeg is voor drie punten zullen we moeten afwachten, maar alleen op die manier kunnen we als elftal en als spelers doorgroeien naar het niveau dat bij FC Groningen past.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Excelsior FC Groningen

Bij de Nederlandse Sportsbooks die Eredivisie weddenschappen mogen aanbieden lopen de odds het hoogste op als je inzet op een gelijkspel. Mocht het zondagavond inderdaad uitdraaien op een puntendeling, dan wordt er door de bookies tot maximaal x3,80 keer het inlegbedrag uitgekeerd.

Weddenschappen op een zege voor de thuisploeg leveren in de pre-wedstrijd fase net iets minder op, maar met een maximale quotering van x2,80 is de potentiële bookmakers bonus nog altijd zeer aantrekkelijk.

Lukt het FC Groningen om in Rotterdam drie punten op te halen bij Excelsior? Dan scoren Sportgokkers die deze uitslag vooraf goed wisten te voorspellen een maximale winstbonus van x2,50 keer het gekozen wedbedrag.

 

Odds boost Betcity Excelsior FC Groningen

Nu 50x je inzet voor winst ! Odd was: x ! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen Excelsior en FC Groningen

Zodra de boosted odds & speel slimmer bets bekend zijn vind je deze hier!

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Excelsior Groningen.)

 

Wedden op Eredivisie 2023

Voetbalpunters die graag een wedje leggen op een voetbalwedstrijd kiezen meestal voor Europese wedstrijden, het Nederlands elftal of de Eredivisie. Wedstrijden zoals Excelsior Rotterdam – FC Groningen hebben vaak hoge odds en worden dan ook regelmatig uitgekozen om een voorspelling op te doen.

Ook van plan een voorspelling te droppen op dit duel? Check dan alle actuele odds en deals op de Sportgokken betsites en zie in één oogopslag waar jij de hoogste quotering kunt scoren!

 

Waar en wanneer is Excelsior Rotterdam – FC Groningen

Het Eredivisieduel Excelsior Rotterdam – FC Groningen wordt op zondag 8 januari om 16:45 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam. Zodra de bal rolt op Woudestein worden de pre-odds vervangen door live betting odds.

Inzetten volgens de pre-wedstrijd quoteringen is dan niet meer mogelijk, maar je kan wel meespelen op basis van de livestatistieken en scores. Check hiervoor ook de Sportgokken bookmakerspage!

 

Verantwoord en veilig

Meespelen met Excelsior Rotterdam – FC Groningen? Sportgokken heeft alle legale en veilige bookmakerskantoren voor je op een rij gezet zodat je verantwoord kunt wedden op sport. Meer informatie nodig? Check onze reviews, speluitleg artikelen en achtergrondinformatie over het verhogen van je winstkansen in ons kenniscentrum.

Klaar om te scoren bij Excelsior – Groningen? Ga naar onze bookmakers page en zet in >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.