Wedden op Feyenoord – FC Midtjylland | Europa League 2022/23 | Odd Boost x 50!

Feyenoord komt op donderdag 13 oktober in actie tegen FC Midtjylland. Nadat de Rotterdammers vorige week de trip naar Midtjylland maakte, komen de Denen dit keer naar de Nederlandse havenstad. Wie is de sterkte in de Rotterdamse Kuip? Voorspel en scoor de hoogste odds via de bookmakerspagina van Sportgokken!

Statistieken Feyenoord Rotterdam – FC Midtjylland

Feyenoord kwam vorige week op een 0-2 voorsprong en een lekkere driepunter leek in de maak. Het elftal van trainer Arne Slot liet zich na de rust echter de kaas van het brood eten en zag Midtjylland terugkomen tot 2-2.

Dit weekeinde wist Midtjylland in de Deense competitie af te rekenen met Aarhus. Het werd 0-1 in het voordeel van de komende tegenstander van Feyenoord. De Rotterdamse club wist in de Nederlandse Eredivisie knap te winnen van FC Twente. De Tukkers zijn aan een ijzersterk seizoen bezig, maar Feyenoord wist betrekkelijk eenvoudig met 2-0 te winnen van de club uit Enschede.

Wedden op Feyenoord  FC Midtjylland 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 & x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Feyenoord FC Midtjylland weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Feyenoord Rotterdam – FC Midtjylland

In Groep F van de Europa League staan alle ploegen nog steeds op een gelijk aantal punten. Iedereen behaalde in de eerste drie duels vier punten. Feyenoord staat op doelsaldo eerste, Midtjylland is tweede.

Vanwege deze stand is Feyenoord bij alle goksites favoriet voor winst in dit groepsduel. Ook de aanwezigheid van het Legioen zal mee hebben gespeeld bij het bepalen van de pre-wedstrijd quoteringen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Voordat we je vertellen wat een correcte voorspelling waard kan zijn, kijken we nog even naar de mening van de hoofdrolspelers zelf. Wat verwachten beide hoofdtrainers van dit Europa League duel in de Rotterdamse Kuip?

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Tegenstander onze wil opleggen”

“Gezien de krachtsverhoudingen van vanavond mogen we blij zijn met 2-2. Midtjylland was de sterkere ploeg. We hebben nog een lange weg te gaan wat betreft zuiverheid aan de bal. Bovendien kunnen wij de tegenstander in wedstrijden met deze weerstand nog niet de druk opleggen, zoals vorig jaar. Daar moeten we nu nog stappen in maken en de manier van druk zetten uitvoeren om de tegenstander onze wil op te leggen. ”

Albert Casellas (trainer FC Midtjylland): “Dit wordt een sleutelwedstrijd”

“We treffen wederom een sterke tegenstander. Feyenoord is één van de beste teams van Nederland. Ze hebben veel goede spelers en kunnen zowel combineren als tussen de linies spelen. Er zijn veel goede spelers in het team van Feyenoord en ze hebben verschillende facetten in hun aanvallende spel. Dit wordt een sleutelwedstrijd in deze poule.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Feyenoord FC Midtjylland

Bij de online voetbalbookmakers zien we dat de hoogste pre-wedstrijd quoteringen gehanteerd worden als FC Midtjylland in de Kuip tot winst weet te komen. De maximale odds lopen bij een Deense driepunter op naar x5,25 keer je inzet. Deze odds vind je onder meer bij Bet365.

Een gelijkspel zorgt bij de top bookmakerskantoren die je via Sportgokken kunt raadplegen voor zeer aantrekkelijke bookmakers bonussen. De hoogste odds bij een puntendeling staat op x4,50 keer het gekozen wedbedrag en worden uitbetaald door Unibet.nl.

Als Feyenoord haar favorietenrol waarmaakt, dan ontvangen punters die hun geld op de Rotterdammers hebben gezet een maximale winstbonus van x1,60 keer hun gestorte wedbedrag. Deze quoteringen worden door diverse wedkantoren gehanteerd en is dus gemakkelijk te scoren!

 

Odds boost Betcity Feyenoord Rotterdam – FC Midtjylland

Nu 50x je inzet voor winst Feyenoord! Odd was: x 1.65! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel tussen Feyenoord en FC Midtjylland

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Feyenoord FC Midtjylland.)

 

Wedden op Feyenoord

Feyenoord is al sinds mensenheugenis een Nederlandse topclub die ook Europees haar mannetje staat. Vorig seizoen haalde Feyenoord zelfs de finale van de UEFA Conference League. Daarmee heeft Feyenoord veel voetbalgokkers een hoop geld bezorgd!

Online wedden op Feyenoord loont dus! Wil je ook een keertje meespelen en een gokje wagen bij Feyenoord – Midtjylland? Check dan alle odds, wedtips en deals op de Sportgokken bookmakerspagina!

 

Waar en wanneer is Feyenoord Rotterdam – FC Midtjylland

De UEFA Europa League groepswedstrijd Feyenoord Rotterdam – FC Midtjylland wordt op donderdag 13 oktober gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Het duel begint om 18:45 uur en dat is ook het moment waarop de pre-odds gesloten worden.

Vanaf dat moment is alleen gokken via de live betting optie nog mogelijk. Live gokken kan zolang de wedstrijd bezig is en kan ook via de Sportgokken bookmakerspagina! Zo zie je in één oogopslag waar jij de beste deal kan maken!

 

Veilig voetbal voorspellen!

Ook bij Feyenoord – Midtjylland geldt dat de drie V’s centraal staan: veilig voetbal voorspellen! Check onze achtergrond- en kennisartikelen in het Sportgokken kenniscentrum. Zo ga je goed voorbereid van start met het plaatsen van je voorspelling op dit Europa League groepsduel in de Rotterdamse Kuip!

Meespelen? Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor de beste gokdeals >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader