Wedden op Feyenoord – PSV | Eredivisie 2023 | Odds Boost x50!

Feyenoord speelt komende zondag de derde Eredivisie topper in korte tijd. Na de Klassieker tegen Ajax speelde de Rotterdammers afgelopen weekend uit bij FC Twente en nu volgt de thuiswedstrijd tegen PSV alweer. De vorige twee toppers eindigden in een gelijkspel. Hoe eindigt dit duel tegen PSV? Voorspel en win hoge bookmakersbonussen via Sportgokken!

Statistieken Feyenoord – PSV Eindhoven

De laatste keer dat beide clubs elkaar troffen, was op 16 september 2022. In Eindhoven eindigde PSV – Feyenoord in 4-3. Ook de laatste ontmoeting in Rotterdam was een spektakel. Na vier doelpunten eindigde Feyenoord – PSV in 2-2.

Afgelopen weekend pakte PSV eindelijk weer drie punten door met 2-0 te winnen van Go Ahead Eagles. Feyenoord verloor juist twee dure punten dankzij een 1-1 gelijkspel bij FC Twente in Enschede.

Wedden op Feyenoord PSV 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Feyenoord PSV weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Feyenoord – PSV Eindhoven

De goksites zien dit keer thuisploeg Feyenoord als favoriet. PSV wordt dus als underdog bestempeld. Een keuze die vooral gebaseerd is op de stand op de ranglijst. Feyenoord is immers nog altijd koploper en heeft vier punten meer dan PSV.

De Eindhovenaren staan vierde en wonnen dit kalenderjaar nog maar één competitieduel en dat was de wedstrijd van afgelopen zaterdag thuis tegen Go Ahead.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we doorgaan met het bekendmaken van de beste odds bij Feyenoord – PSV laat Sportgokken eerst de hoofdrolspelers zelf aan het woord. We zochten in de online media naar de verwachtingen van de trainers van Feyenoord én PSV. Te beginnen met Arne Slot van Feyenoord.

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Niet makkelijk om toppers te winnen”

“Topwedstrijden worden beslist op details. Standaard situaties zijn heel belangrijk. Uit de wedstrijd bij FC Twente blijkt wel dat het niet zo makkelijk is om een topper te winnen”, zei Slot. “Je hebt gezien wat je daar allemaal voor moet doen. Hopelijk kunnen we volgende week zondag tegen PSV wel recht doen aan wat we in mijn ogen bij Twente ook al verdienden: drie punten.”

Ruud van Nistelrooij (trainer PSV): “We kijken hele jaar al uit naar duel in De Kuip”

“Feyenoord op zondag half drie. Wat moet ik nog meer zeggen? Daar heb je altijd zin in. Feyenoord is gewoon de beste ploeg van Nederland op dit moment. Hier kijken we al het hele jaar naar uit. De Kuip, de grasmat, het publiek. Heerlijk!”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Feyenoord PSV

Bij de bookmakerskantoren wordt nu al flink ingezet op deze Eredivisie topper. De odds bij Feyenoord – PSV zijn dan ook zeer aantrekkelijk te noemen. De hoogste bookmaker bonussen zijn te scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel. Bij deze eindstand betalen de bookmakers tot maximaal x 3,60 keer het inlegbedrag uit.

Als thuisploeg Feyenoord drie punten pakt tegen PSV, dan lopen de odds in het 1×2 wedsysteem op tot een maximum van x 2,15 keer het gekozen wedbedrag. Dat is dus nog altijd ruim het dubbele van de inzet!

Bij een overwinning van PSV in Rotterdam-Zuid stijgen de odds weer een stuk. Bij de top bookmakerskantoren die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden scoren Sportgokkers in dat geval tot maximaal x 3,00 het stortingsbedrag bij deze pre-wedstrijd voorspelling.

 

Odds boost Betcity Feyenoord PSV

Nu 50x je inzet voor winst Feyenoord! Odd was: x 2.15! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst PSV! Odd was: x 3.00! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Feyenoord en PSV).

 

Wedden op de Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie heeft al heel veel voetbalpunters mooie winsten opgeleverd. Wedden op de Eredivisie is dan ook een vorm van Sportgokken die hoge winstkansen met zich meebrengt. Waarom? De verhoudingen zijn vooraf redelijk duidelijk met een aantal topclubs die jaarlijks de prijzen verdelen.

Dit seizoen verliezen de topclubs echter veel punten en kan er dus ook flink gescoord worden door te spelen op de verrassing. En bij onderlinge toppers zien we dat wedkantoren niet durven te kiezen en dus voor alle uitslagen hogere odds hanteren. Kortom: alle kans bij Feyenoord – PSV om te winnen!

 

Waar en wanneer is Feyenoord – PSV Eindhoven

De Eredivisie topper Feyenoord – PSV Eindhoven wordt op zondag 5 februari 2023 gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Daar zal om 14:30 uur de aftrap worden verricht. De pre-wedstrijd quoteringen zullen direct bij de aftrap worden vervangen door live betting odds.

Meespelen in de pre-fase? Zet dan in voor het begint! Scoren in de wedstrijd Feyenoord – PSV? Kies dan op de Sportgokken betsites voor live gokken!

 

Verantwoord Wedden

Voorspellingen doorgeven zorgt voor extra spanning bij het volgen van Feyenoord – PSV. Zonder goede voorbereiding is de kans aanwezig dat je je inleg gaat verliezen. Verklein het risico en verhoog je winstkansen door de odds te vergelijken op de Sportgokken bookmakerspagina en door extra informatie te lezen over het veilig en verantwoord wedden op sport in ons kenniscentrum!

Speel mee met Feyenoord – PSV en scoor de beste odds op de Sportgokken bookmakers page >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader