Wedden op Feyenoord – Sparta | Eredivisie 2022/23

Liefhebbers van derby’s kunnen hun hart ophalen dit weekeinde. In de Nederlandse Eredivisie staat namelijk de Rotterdamse stadsderby Feyenoord – Sparta op het programma. Bij de bookmakers ook altijd een zeer gewild duel om te voorspellen. Wat wordt Feyenoord – Sparta? Zet in en win via Sportgokken!

Statistieken Feyenoord – Sparta

Dat derby’s altijd iets speciaals zijn hoeven we niet uit te leggen. De Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta is in Nederland misschien de meest speciale van allemaal. En dat zien we ook terug in de statistieken.

De laatste drie keer dat Sparta naar de Kuip kwam, werd het twee keer verslagen en wist het eenmaal een puntje over te houden aan de Rotterdamse broederstrijd. Dat puntje behaalde Sparta op 18 oktober 2020 toen het 1-1 werd in de Kuip. Afgelopen seizoen won Feyenoord met 4-0 van hun stadsgenoten.

Wedden op Feyenoord Sparta 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Feyenoord Sparta weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Feyenoord – Sparta

Hoewel stadsderby’s altijd anders kunnen lopen dan vooraf verwacht wordt, is Feyenoord bij vrijwel elke editie favoriet bij de goksites. Ook dit keer kiezen de bookies voor de club uit Rotterdam-Zuid. Feyenoord staat niet alleen hoger op de ranglijst, het speelt ook thuis en heeft een goede vormpeil te pakken in de Eredivisie.

Sparta doet het onder trainer Maurice Steijn echter ook niet slecht. Steijn behield Sparta vorig seizoen op miraculeuze wijze voor de Eredivisie en kent ook in dit nieuwe seizoen een voor Sparta begrippen prima start. Ze staan momenteel keurig zevende.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat je de odds gaat bestuderen, vraagt Sportgokken nog even je aandacht voor de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen Feyenoord trainer Arne Slot en Sparta trainer Maurice Steijn over de aanstaande stadsderby?

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Sparta heeft een aantal gevaarlijke aanvallers”

“Dat derby gevoel leeft bij mij niet zo moet ik eerlijk zeggen. Ik heb natuurlijk eerder zelf voor Sparta gespeeld, dus dat blijft altijd extra leuk. Voor Feyenoord is het natuurlijk een hele belangrijke wedstrijd zeker na de Europese wedstrijd tegen Lazio Roma. Ik doe in derby’s geen andere dingen dan anders. Sparta heeft een aantal gevaarlijke aanvallers die we in toom moeten houden, dus daar richten we ons op.”

Maurice Steijn (trainer Sparta): “Prachtige derby’s met Feyenoord”

“Ik ben benieuwd hoe we ervoor staan tegen Feyenoord. We hebben er heel veel zin in en ik hoop stabiliteit en creativiteit te zien. We moeten niet bang zijn voor Feyenoord. Sparta is een mooie club, waar ik altijd graag voor heb willen werken. En één van de redenen is dat je met Sparta prachtige derby’s tegen Feyenoord kan spelen. We hebben in principe niks te verliezen zondag.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Feyenoord Sparta

Nu we alle feiten op een rijtje hebben, is het hoog tijd voor de quoteringen. De hoogste odds in deze Rotterdamse stadsderby’s staan achter een zege voor Sparta. De maximale pre-wedstrijd quotering loopt dan op tot x9,00 keer de inzetwaarde!

Een gelijkspel betekent duur puntverlies voor Feyenoord en een bonuspunt voor Sparta. Voor voetbalpunters die vooraf voorspelden dat de derby onbeslist zou eindigen zou het een fraaie bookmaker bonus van maximaal x6,00 hun inzet betekenen!

De meeste goksites gaan uit van winst voor Feyenoord en dat komt dan neer op een maximale uitbetaling van x1,28 keer het aantal ingezette euro’s op een zege voor Feyenoord Rotterdam.

 

Odds boost Betcity Feyenoord Sparta Derby

Nu 50x je inzet voor winst Feyenoord! Odd was: x 1.29 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers)

Speel slimmers bets Betcity voor het duel tussen Feyenoord en Sparta:

x

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 bij Betcity op de wedstrijd Feyenoord Sparta.)

 

Wedden op Feyenoord Sparta

Het online voorspellen van voetbalwedstrijden wordt extra leuk als je inzet op speciale duels. De stadsderby Feyenoord – Sparta is daar natuurlijk een uitstekend voorbeeld van.

Voor voetbalpunters is er niets leuker dan een goede voorspelling op een wedstrijd waarover iedereen praat. Het maakt het volgen niet alleen spannender, maar het zorgt ook vaak voor hoge uitbetalingen en dus hogere winsten. Check alle actuele odds en deals voor Feyenoord – Sparta op de Sportgokken betsites.

 

Waar en wanneer is Feyenoord – Sparta

De Rotterdamse stadsderby Feyenoord – Sparta wordt op zondag 11 september gespeeld in de Kuip. Het duel begint om 20:00 uur. Het is dus het allerlaatste duel uit deze zesde speelronde van de Eredivisie.

Vergeet niet om ook hier aan mee te doen en je voorspelling te plaatsen via de Sportgokken wedkantoren, want de odds voor deze stadsderby zijn te lekker om te laten liggen!

 

Voorspellen? Speel verantwoord!

Ook voor het voorspellen van derby’s geldt: speel veilig en verantwoord! Bezoek ons kenniscentrum voor meer informatie over het gokken op voetbal. Check ook het forum om te kunnen chatten met andere voetbalpunters! Zo ga je goed voorbereid van start bij het Wedden op Feyenoord – Sparta!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor bij Feyenoord – Sparta >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader