Wedden op Fortuna Sittard – Feyenoord | Eredivisie 2023 | Odds Boost x50!

In Sittard wordt aanstaande zondag de wedstrijd Fortuna Sittard – Feyenoord gehouden. Gaat de koploper van de Eredivisie weer drie punten aan het totaal toevoegen door de Limburgse ploeg te verslaan? Voorspel de uitslag Fortuna Sittard – Feyenoord Rotterdam via Sportgokken en scoor de hoogste Eredivisie odds.

Statistieken Fortuna Sittard – Feyenoord

Het gebeurt niet vaak dat Feyenoord Rotterdam drie punten laat liggen bij Fortuna Sittard. Al is de laatste keer dat dat wel gebeurde niet zo lang geleden. Op 6 oktober 2019 verraste de Limburgse ploeg de gasten uit Rotterdam door er met 4-2 van te winnen.

Dit seizoen heeft de ploeg van trainer Arne Slot het in Rotterdam al niet gemakkelijk gehad tegen Fortuna Sittard. De Limburgse formatie kwam op 22 oktober vorig jaar naar de Kuip en wiste er ook een punt te pakken. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Inigo Cordoba scoorde voor Fortuna. Het doelpunt van de Rotterdamse formatie kwam van Javairô Dilrosun.

Wedden op Fortuna Sittard Feyenoord 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Fortuna Sittard Feyenoord weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Fortuna Sittard – Feyenoord

Omdat Feyenoord koploper is in de Eredivisie, schatten de online goksites de winstkansen voor de Rotterdamse ploeg het grootst in. Voetbalpunters kunnen de hoogste pre-wedstrijdquoteringen dus vinden bij een winnend Fortuna Sittard.

De Limburgse ploeg moet vaak onderdoen voor de Rotterdamse ploeg, maar heeft ook bewezen dat het Feyenoord te slim af kan zijn. Als Fortuna zondag weer z’n dag heeft kunnen punters die op winst van de Limburgse ploeg hebben ingelegd flink uitbetaald krijgen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we naar de pre-wedstrijd quoteringen gaan, willen we eerst de hoofdrolspelers zelf aan het woord laten. Wat verwachten de trainer van Fortuna Sittard en Feyenoord van dit komende duel in het Fortuna Sittard.

Julio Velázquez (trainer Fortuna Sittard): “Mijn team presteert goed”

Fortuna Sittard-trainer Julio Velázquez is voor één speelronde geschorst maar had al wel iets te zeggen over de wedstrijd tegen Feyenoord. Het is moeilijk als je op de tribune moet toekijken, maar de spelers weten wat zij moeten doen. Op dit moment presteert het team zeer goed. Onze mentaliteit is goed. Mijn team zal er zondag tegen Feyenoord weer hard voor werken.”

Arne Slot (trainer Feyenoord): “We gaan er zondag weer voor”

“We hebben een lastig blok gehad met veel moeilijke wedstrijden. Maar uit bij Fortuna wordt ook niet simpel. We winnen niet makkelijk, maar we staan er heel goed voor. Dat kan ik niet ontkennen. We gaan er zondag weer vol voor tegen Fortuna Sittard.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Fortuna Sittard Feyenoord

De hoogste winstbonussen kun je bij dit duel scoren door een sportweddenschap te plaatsen op een zege van Fortuna Sittard. De online bookmakers betalen tot maximaal x 7.00 keer het wedbedrag uit als de Limburgse formatie drie punten pakt tegen Feyenoord.

Bij een gelijkspel lopen de pre-wedstrijd quoteringen op tot maximaal x 5.00 keer het inlegbedrag dat je achterliet bij de wedkantoren op Sportgokken.eu!

Wint Feyenoord van de nummer elf in de Eredivisie? Dan kunnen de voetbalpunters die dit voorspelden in de pre-fase tot maximaal x 1.46 keer het wedbedrag teruggestort krijgen. Ontdek wat jij aan maximale bookmakersbonus kunt scoren door jouw voorspellingen te plaatsen bij de Sportsbooks op vergelijkingswebsite Sportgokken.

 

Odds boost Betcity Fortuna Feyenoord

Nu 50x je inzet voor winst Feyenoord! Odd was: x 1.46! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst Fortuna Sittard! Odd was: x 7.00! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen Feyenoord en Fortuna Sittard

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Fortuna Feyenoord).

 

Wedden op Feyenoord

Feyenoord doet het dit seizoen tot nu toe het beste in de Nederlandse Eredivisie. Wedden op Eredivisie ploegen zoals Feyenoord levert in veel gevallen dan ook een bookmaker bonus op. Toch kunnen ook de Rotterdammers een bad day hebben en verliezen. Wanneer dat gebeurt, ben je het wedbedrag kwijt wat je hebt achtergelaten op winst van Feyenoord.

Bereid je dus goed voor op een weddenschap bij de Sportsbooks of ga live gokken op Fortuna Sittard – Feyenoord als je nog niet helemaal zeker bent van je voorspelling.

 

Waar en wanneer is Fortuna Sittard – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd Fortuna Sittard – Feyenoord wordt op zondag 26 februari gespeeld. De aftrap zal om 12:15 uur worden verricht. Het is de eerste competitiewedstrijd van de zondagmiddag dus wil je wedden in de pre-fase dan moet je er zondag al vroeg bij zijn.

Je kunt nu ook al een voorspelling doen of wachten tot de wedstrijd begint en score via live betting. Check de online wedkantoren op Sportgokken voor meer informatie over live wedden op Fortuna – Feyenoord!

 

Verantwoord en veilig wedden

Verantwoord en veilig wedden is altijd van belang. Sportgokken streeft ernaar om de beste gokwebsites met elkaar te kunnen vergelijken op onze website. Bij deze Nederlandse bookmakers weet je zeker dat je wordt uitbetaald als jouw voorspellingen juist zijn.

Check ons kenniscentrum voor meer informatie over wedden op Fortuna Sittard – Feyenoord of ga direct naar de beste bookmakers op Sportgokken.eu!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina om mee te spelen met Fortuna Sittard – Feyenoord >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader