Wedden op Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles | Eredivisie 2023

Ook Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles beginnen dit weekeinde aan hun tweede seizoenshelft in de Nederlandse Eredivisie. Beide ploegen bevinden zich momenteel in de middenmoot en zullen bij winst weer omhoog kunnen kijken. Voorspel de competitiewedstrijd Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles Deventer via de bookmakerspagina van Sportgokken en scoor de hoogste odds!

Statistieken Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles

De laatste vijf onderlinge ontmoetingen tussen beide profclubs leverden vier overwinningen voor Fortuna op en slechts eentje voor de Eagles. In Sittard won Go Ahead overigens voor het laatst in 2016, toen nog in de Keukenkampioen Divisie.

Afgelopen seizoen eindige Fortuna – Go Ahead in 1-0. De enige treffer in dat duel kwam op naam van Zian Flemming. Hij scoorde al in 21e minuut en dat bleek achteraf het enige en dus winnende doelpunt te zijn.

Wedden op Fortuna Sittard Go Ahead Eagles 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Fortuna Sittard Go Ahead Eagles weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles

Fortuna Sittard is als thuisploeg in het voordeel en dus zien de goksites de Limburgers als favoriet voor dit duel. Het verschil op de ranglijst is slechts vier doelpunten. Zowel Fortuna als Go Ahead hebben vijftien punten behaald in de eerste veertien Eredivisie duels van dit seizoen.

Omdat Go Ahead Eagles een plekje hoger staat dan de gastheren uit Limburg kan er niet echt gesproken worden van een underdogpositie. De bookmakers zetten de odds voor winst van beide formaties dan ook op ongeveer dezelfde hoogte. Een gelijkspel levert het meeste op als je meespeelt via het 1×2 wedsysteem.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we die odds met je gaan bespreken laten we eerst de hoofdrolspelers zelf aan het woord. Wat verwachten de hoofdtrainers van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles van dit eerste competitieduel in 2023?

Julio Velasquez (trainer Fortuna Sittard): “Tegen Go Ahead direct resultaat boeken”

“Ik heb het geluk bij een club terecht te zijn gekomen met hele goede spelers. Op dit moment is de balans goed. We weten dat ze vorig jaar op de allerlaatste speeldag degradatie ontliepen. Op dit moment presteert het team zeer goed. We kijken dan ook met veel vertrouwen vooruit naar de tweede seizoenshelft en willen in deze eerste thuiswedstrijd tegen Go Ahead direct resultaten boeken.”

René Hake (trainer Go Ahead Eagles): “Belangrijk om van directe concurrent te winnen”

“We hebben een goed trainingskamp gehad in Zeeland en geleerd van de verloren oefenwedstrijd tegen Feyenoord (7-4, red.) Het is nu zaak met de club nog meer stappen te maken in de tweede seizoenshelft. We willen nog stabieler worden. Wedstrijden tegen ploegen als Fortuna, die direct bij ons in de buurt staan, zijn dan heel belangrijk om te winnen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Fortuna Sittard Go Ahead Eagles

De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakers staan net zo scherp als de piek van de kerstboom die je zojuist hebt opgeruimd. De hoogste bookmakers bonussen worden uitgekeerd als het duel onbeslist eindigt.

Een gelijkspel zorgt bij de top bookmakerskantoren die sportweddenschappen mogen aanbieden in Nederland voor een winstuitkering oplopend tot maximaal x3,50!

Bij winst van thuisploeg Fortuna Sittard stijgen de odds naar een maximale hoogte van x2,65 keer het gekozen wedbedrag.

Gaan de punten mee naar Deventer, dan ontvangen punters die in de pre-wedstrijd fase hun geld hebben gezet op Go Ahead Eagles tot maximaal x2,70 keer het door jou ingebrachte storingsbedrag uitbetaald.

 

Odds boost Betcity Fortuna Sittard Go Ahead Eagles

Nu 50x je inzet voor winst ! Odd was: x ! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen Fortuna en Go Ahead

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd Fortuna Sittard Go Ahead Eagles.)

 

Wedden op de Eredivisie

De Nederlandse Eredivisie is ontzettend populair bij online sportgokkers. De winstkansen liggen dan ook behoorlijk hoog in deze voetbalcompetitie. Zelfs bij wedstrijden in de subtop, zoals Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles.

Check de Sportgokken sportsbookies voor alle actuele odds en spelopties bij dit Eredivisieduel uit de vijftiende speelronde van het seizoen 2022 – 2023. Wie weet ben jij straks de grote winnaar van dit middenmoot duel!

 

Waar en wanneer is Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles

De Eredivisie wedstrijd Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles zal op zaterdag 7 januari worden gespeeld in het Fortuna Sittard stadion gelegen in de stad Sittard-Geleen. Beide elftallen staan om stipt 20:00 uur klaar voor de aftrap.

Zodra de bal rolt in Limburg zullen de wedkantoren de pre-wedstrijd weddenschappen sluiten en vervangen worden voor de live betting odds. Ook live wedden op Fortuna – GAE? Check dan de Sportgokken betsites tijdens dit competitieduel uit de Nederlandse Eredivisie. Zo zie je in één keer wie de beste deal heeft!

 

Verantwoord gokken

Gokken op sport is leuk, spannend en kan flink wat opleveren. Het is echter ook heel goed mogelijk dat je je inleg verliest. Beperk je verliezen door op tijd te stoppen, laag in te zetten en door je goed voor te bereiden.

Bij dat laatste kan Sportgokken je helpen. Wij hebben namelijk speciaal voor jou een kenniscentrum ingericht waar je informatie kan vinden over de legale Nederlandse Sportsbooks, spelopties en betaalmethoden.

Scoren bij Fortuna – Go Ahead? Ga naar de Sportgokken bookmakers page en speel mee >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.