Wedden op Gibraltar Darts Trophy 2022

Na zijn zege in de World Grand Prix is onze landgenoot Michael van Gerwen ook weer helemaal terug bij de bookmakerskantoren die dartsweddenschappen aanbieden. Van Gerwen behoort bij de Gibraltar Open 2022 dan ook ‘gewoon’ weer tot de topfavorieten voor toernooiwinst. Voorspel de winnaar van de Gibraltar Darts Trophy 2022 en gooi de winnende bookmakerspijl!

Historie Gibraltar Darts Trophy

Dit toernooi heeft misschien niet de grootste naam in het PDC circuit, maar dat komt ook omdat het toernooi nog maar twee keer eerder is gespeeld. Toch heeft het al een erelijst om je vingers bij af te likken! Dit komt mede omdat dit het laatste Europese Tour evenement op de kalender is en er dus nog even flink wat punten voor de Order of Merit gepakt kunnen worden. Ook het prijzengeld telt mee voor die ranglijst. De winnaar ontvangt 25.000 Engelse ponden!

In 2019 won de Pool Krzysztof Ratajski dit toernooi door Dave Chisnall in de finale met 8-2 te verslaan. In 2020 werd er niet gespeeld vanwege COVID-19. In 2021 won niemand minder dan Gerwyn Price, die hierdoor dit jaar als titelverdediger van start zal gaan.

Wedden op Gibraltar Darts Open 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 & x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het darts wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Gibraltar Darts Trophy weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

Favoriet bij Gibraltar Open 2022

De kanshebberslijstjes die de goksites hanteren zijn heel duidelijk. De topfavoriet voor eindwinst op de European Tour toernooi is Price, de winnaar van 2021. Daarna komt Michael van Gerwen als grootste kanshebber op winst in dit toernooi.

Peter Wright, James Wade, Jonny Clayton en Dimitri van den Berg zijn de outsiders volgens de gokwebsites waar je op dit dartstoernooi kunt spelen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Van Gerwen is dus weer helemaal terug en dat vraagt om een reactie van de Vlijmenaar richting de Gibraltar Darts Trophy 2022. Wat verwacht hij van dit toernooi? Sportgokken zocht online naar het antwoord!

Michael van Gerwen: “Met goed gevoel richting Gibraltar”

“Ik heb in de laatste twee slechte jaren niet heel veel succes en geluk gehad, maar als je ziet wat ik dit jaar al heb gepresteerd moet ik daar gewoon blij mee zijn. Zeker na mijn armblessure is het gevoel weer ouderwets goed. Het gevoel na mijn winst in de World Grand Prix moet ik nu zien vast te houden en meenemen richting de partijen tijdens de Gibraltar Trophy.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Gibraltar Darts Trophy 2022

Bij de darts wedkantoren scoor je maximaal x4.33 als Van Gerwen na eindwinst in de World Grand Prix ook de Gibraltar Darts Trophy 2022 op zijn naam schrijft. Voor een overwinning van topfavoriet Gerwyn Price wordt maximaal x5.50 uitgekeerd.

Dartspunters die hun geld zetten op een overwinning voor Peter Wright kunnen hiermee een maximale bookmakers bonus van x5.60 keer je inzet scoren. Het gekozen wedbedrag dat je invult op je wedstrookje bij winst voor Dirk van Duijvenbode ligt een stuk hoger.

De kans dat onze landgenoot wint, is volgens de darts bookies dan ook stuk kleiner, maar als hij wint, dan is het gelijk kassa! Punters ontvangen als ze in de pre-fase hebben ingezet een maximum winstbonus oplopend tot maar liefst x12.00.

 

Wedden op Gibraltar Darts Open 2022

Het online wedden op Darts is al jaren enorm populair. De winstkansen liggen dan ook behoorlijk hoog omdat er een relatief klein aantal darters in aanmerking komt voor toernooizeges. Ook op de Gibraltar Darts Trophy 2022 zijn er maar een handjevol topfavorieten.

Wil jij ook een gokje wagen? Check dan alle actuele odds en deals voor de Gibraltar Darts Open 2022 op de betsites van Sportgokken en ontdek alle spelopties!

 

Waar en wanneer is de Gibraltar Darts Trophy 2022?

De Gibraltar Darts Open 2022 worden gehouden van 14 tot en met 16 oktober in het Victoria Stadium op Gibraltar. Je kan vanaf dag één meespelen op de partijen die gespeeld worden of je kiest voor de outrights odds zoals Sportgokken die hierboven voor je uiteengezet heeft. Hoe dan ook zet tijdig in om kans te maken op fraaie bookmakersbonussen bij de Gibraltar Trophy 2022! De finale wordt gespeeld op zondag 16 oktober!

 

Verantwoord Wedden!

Darten is een ontzettend leuke sport en het heeft bovendien hoge winstkansen als je inzet op de eindwinnaars van toernooien. Zorg wel dat je je goed voorbereid, op de hoogte bent van alle spelvoorwaarden, wedtips en bookmakersregels. Bezoek het Sportgokken kenniscentrum om verantwoord en veilig mee te spelen bij het voorspellen van de Gibraltar Darts Trophy 2022!

Klaar om de winnende voorspelling erin te gooien? Ga naar onze bookmakers pagina en zet in >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader