De 5 Beste bookmakers als je online wilt wedden voor grote bedragen

Wedden hoge limieten

(Ge-update 07/11/2021)

Heb je veel geld en wil je online wedden? Wij bekijken per bookmaker het limiet van maximale inzet en winst/uitbetaling.

Geld verdienen met online wedden op sport is populairder en populairder aan het worden. Het grootste gedeelte van de punters in de gokindustrie zijn amateur-spelers die tot 100/200 euro inzetten per weddenschap, maar net zoals in de echte maatschappij is er een kleine groep met veel meer geld te besteden, ook wel de 1 % genoemd.

Wij hebben de beste bookmakers gezocht voor mensen die met serieuzere bedragen weddenschappen willen afsluiten. De meeste bookies hebben in plaats van een maximum inzet, een limiet op de maximum winst per weddenschap of tijdsframe.

Top 5 bookmakers hoge limieten

(Bet365 heeft geen maximale winst per weddenschap).

1

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Bet365
2

Bonus: €200 stortingsbonus

100%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Betcity
3

Binnenkort beschikbaar!

90%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Bingoal
4

Bonus: €100 freebets

93%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Livescore Bet
5

Bonus: €100 stortingsbonus

96%
TOTAL SCORE
Bezoek > Bezoek >
Beschikbaar voor jou! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Algemene voorwaarden Jacks casino

Waar kijken we naar als je wil wedden met hoge inzet?

Als je met grote bedragen online wilt wedden is het verstandig om eerst alles goed uit te zoeken, het zelf doen kost zeeën van tijd – en als je veel geld hebt – werk je waarschijnlijk hard en heb je daar geen ’tijd’ voor.

 1. We hebben de bookmakers op een paar key issues beoordeeld, allereerst de maximum inzet per weddenschap. Dit is van belang als je grote bedragen wilt inzetten op voetbal of andere sporten.
 2. Als tweede punt hebben we gekeken naar wat het maximale bedrag is dat je kunt winnen met één enkele weddenschap, dit sluit weer aan op hoeveel je maximaal kunt inzetten. Deze moet je namelijk op elkaar afstemmen, het heeft geen zin om veel in te zetten als je boven het maximale bedrag at je kunt winnen uitkomt.
 3. Ten derde hebben sommige bookmakers per sport verschillende limieten, zo kan je bijvoorbeeld vaak bij het wedden op voetbal meer inzetten en een grotere winst behalen dan bij het wedden op bobsleeën.
 4. Als vierde en laatste issue hebben we in de terms and conditions gezocht of er per tijdsframe een limiet op de maximale winst zit, dat je bijvoorbeeld maximaal €500.000 per uur of week kan winnen.

Tevens hebben we alleen bookmakers voor je uitgezocht die alle fondsen van klanten op een aparte rekening zetten, als er onverhoopt iets mis mocht gaan – je geld veilig is (helemaal als je met grote bedragen speelt is dat fijn om te weten.)

Limieten & Maximale Inzet/Winst NEO.bet

We hebben de terms and conditions van NEO.bet eens goed bestudeerd en we kwamen tot de volgende conclusies. De limieten van NEO.bet zijn zeer interessant. (We hebben gebruikt de Terms and conditions versie: Terms and Conditions Version 1.0.3. (10/05/2019). De limieten van winst per weddenschap, winst per dag/week en het uitbetaal limiet vind je hieronder.

Hieruit blijken een paar zaken:

 • De maximale winst per weddenschap is: ongelimiteerd
 • Standaard maximale uitbetaling: €180.000 per jaar (te verhogen na gesprek met VIP manager)

Bronnen:

Winst per tijdsframe limiet:

Uitbetaal limiet

 

Conclusie:

NEO.bet is één van de weinige bookmakers wereldwijd die geen limieten aan maximale winst per weddenschap heeft. Dit maakt ze uniek en zeker zeer interessant als je voor hele hoge bedragen wilt wedden.

Echter is de maximale uitbetaling van €180.000 per jaar relatief laag – je kan dus enorme bedragen winnen alleen het uitbetalen gaat dan extreem langzaam. Echter hebben we met NEO.bet een gesprek over gehad en er zijn mogelijkheden tot het flink ophogen van dit bedrag (in samenspraak met de VIP manager).

NEO.bet bookmaker zonder limieten

NEO.bet is interessant voor de punter die online zeer veel winst winnen per weddenschap, als je bijvoorbeeld acca’s maakt met extreme odds. Verder is het een innovatieve bookmaker waar je veilig kan wedden.

Bezoek NEO.bet >

(Aanmelden is snel en gemakkelijk)

Limieten & Maximale Inzet/Winst Betsafe

Net zoals bij onze andere bookmakers hebben we de Terms and Conditions van Betsafe onder de loep genomen. De limieten van Betsafe zijn net iets anders dan bij de vorige. (We hebben gebruikt de Terms and conditions versie: Terms and Conditions (V.17 DATED 1st July 2020). De limieten van winst per weddenschap, winst per dag/week en het uitbetaal limiet vind je hieronder.

Hieruit blijken een paar zaken:

 • De maximale winst per weddenschap is: €100.000
 • De maximale winst per 24 uur is: €100.000
 • De maximale winst per week is: €500.000
 • Standaard maximale uitbetaling: €50.000 per 24 uur (te verhogen na contact met VIP manager)

Bronnen:

Winst per tijdsframe limiet:

Uitbetaal limiet

 

Conclusie:

Als je hogere stakes wilt spelen is €500.000 per week voldoende, dat betekend dat je meer dan €2.000.000 per maand kan winnen en €24.000.000 per jaar.

De cap op €100.000 per weddenschap is relatief hoog en is gelijk met de concurrentie. Het uitbetaal limiet van €50.000 per 24 uur is ook hoog genoeg – vooral omdat als je in contact staat met de VIP manager dit bedrag kan verhogen (hebben we nagevraagd voor je).

Het is sowieso verstandig als je voor grote bedragen wilt gaan spelen even van te voren contact te zoeken met de VIP manager en van te voren duidelijk afspraken te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Betsafe?

Bekijk zelfs eens Betsafe, het is één van de beste bookmakers qua hoge limieten momenteel beschikbaar voor jou.

Betsafe bied goede quoteringen, is een zeer betrouwbare en veilige bookmaker die al jaren bestaat en heeft goede limieten in zowel het winnen en uitlaten betalen – en het team denkt met je mee (zeer belangrijk).

Bezoek Betsafe.com >

(Registreren gaat vlot en easy.)

Limieten en Maximale Inzet/Winst Betway

We hebben de terms van de grote bookmaker Betway onder de loep genomen en zijn tot een mooie conclusie gekomen. Betway is van alle bookmakers die nu beschikbaar zijn één van de beste als je wilt wedden met grote bedragen. Lees hieronder waarom dat zo is. De terms van hieronder zijn als laatst ge-update op: Last updated: 18/06/2020 at 09:00 CEST.

Bevindingen van Betway:

 • Maximale winst per weddenschap is: verschilt per sport (zie overzicht hieronder)
 • Er is geen maximale winst per tijdsframe: ongelimiteerd winst per tijdsframe
 • Er is geen maximaal uitbetaal bedrag: ongelimiteerd uit laten betalen

Bronnen:

Maximale uitbetaling:

Maximale winst per weddenschap per sport:

 

2:

3:

Conclusie:

Bij Betway kan je ongestoord voor grote bedragen spelen, de limieten zijn er alleen per sport en deze zijn hoog, zeer hoog met name voor het wedden op voetbal.

Als je een mooie accumulator weddenschap wilt maken met zelf een relatieve hoge inzet zit je bij Betway goed. Er is ook geen uitbetaal limiet dus je kan je geld daarna direct er weer afhalen mocht je dat willen.

Hieronder een overzicht met de limieten voor de meest populaire sporten:

Voetbal (limieten van €600.000 voor de grootste competities, €300.000 voor de Eredivisie)

Formule 1 (limieten van €100.000)

Boksen (limieten van €100.000)

MMA (limieten van €50.000 voor UFC en Bellator)

Paarden (limieten €600.000 voor Cheltenham, €250.000 voor UK races en €100.000 voor Ierse)

Darts (limieten €250.000 PDC/BDO toernooien)

Basketbal (limieten €250.000 NBA)

Tennis (limieten van €250.00 voor alle ATP/WTP toernooien)

Golf (limieten van €250.00)

Wil je voor het ongelimiteerd wedden gaan bij Betway?

Bij Betway is het mogelijk om tegen zeer hoge limieten op allerlei sporten te winnen.

Er is geen uitbetaal limiet en Betway bestaat al sinds begin jaren 2000 en is shirt sponsor van Premier League ploegen. Een betrouwbare bookmaker om grote bedragen in te zetten en te winnen.

Betway IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR VOOR SPELERS VANUIT NEDERLAND!

Bezoek Betway.com >

(Registreren is snel en gemakkelijk)

Limieten en Maximale inzet/Winst Redbet

We zijn de Terms and Conditions ingedoken bij Redbet van de laatste versie (Version 1.7 (March 2019) – we kwamen tot een paar positieve bevindingen. Lees hieronder alles over de limieten, winstlimieten per sport en uitbetalingslimieten.

De bevindingen zijn:

 • Er is geen maximale inzet maar wel een maximale winst per weddenschap
 • Deze limieten van maximale winst verschillen per sport
 • Het maximale dat je met één weddenschap kan winnen is met voetbal €300.000
 • Eris geen uitbetaal limiet.

 

Bronnen:

Maximale winst per weddenschap per sport:

Volledige terms

Conclusie:

Redbet is zeker de moeite waard als je voor hogere limieten wilt spelen – wil je echter ongelimiteerd spelen dan is Betway een betere optie.

Voor de gemiddelde high stakes player voldoet Redbet en veel vlakken met name voor de voetbalpunters die accas willen zetten met hele hoge odds is de winst per weddenschap met €300.000 goed te noemen.

Bekijk hieronder nog even een overzicht met de maximale winsten per sport:

Sporten met maximale winst van €300.000 per weddenschap:

Voetbal (alle nationale competities m.u.v. zie bronnen)

Sporten met maximale winst van €200.000 per weddenschap:

Tennis (Grand slams – alle WTA, ATP toernooien: €100.000)

Sporten met maximale winst van €100.000 per weddenschap:

Basketbal, IJshockey, Handbal, Volleybal, Cricket, Darts, Golf, Rugby, Snookers

Sporten met maximale winst van €50.000 per weddenschap:

Formule 1, MotoGP, Moto 2, Moto 3

Sporten met maximale winst van €40.000 per weddenschap:

Atletiek, Boksen, MMA, Wielrennen, Wintersporten (Skien, Snowboarden)

Ben je benieuwd naar Redbet?

Wil je met hogere bedragen op voetbal of andere sporten gaan wedden dan is Redbet een degelijke keus, niet de hoogste limieten maar wel betrouwbaar.

Bij Redbet kan je vooral op voetbal voor hoge bedragen spelen met name op de belangrijkste competities inclusief de Eredivisie met een limiet van €300.000 per weddenschap.

REDBET IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR VOOR SPELERS VANUIT NEDERLAND!

Bezoek Redbet.com >

(Registreren gaat vlot en easy.)

Limieten & Maximale Inzet/Winst Speedybet

Wil je grote geldbedragen gaan inzetten op sporten?

(Version 2.1 ) Last updated 23/07/2019)

Hieruit blijken een paar dingen:

 • Er is geen maximum inzet bij Speedybet (geen maximum bet.)
 • Het maximale bedrag dat je kan winnen met één weddenschap is €113,262 (£100,000.)
 • Het uitbetalingslimiet is €20.000 per maand

Bronnen:

Maximale winst per weddenschap:

Maximale uitbetaling per maand:

Conclusie:

Hieruit blijkt dat Speedybet ruim binnen de gemiddelde industriestandaard zit met een maximum winst van €113.262 (£100,000) per weddenschap. Positieve is dat er geen maximale inzet is, let dus wel goed op dat je potentiële uitbetaling niet boven het bovengenoemde bedrag uitkomt.

(Voor de verduidelijking dit geld dus voor één weddenschap per keer, je kan dus meerdere weddenschappen plaatsen met €113.262 als maximum dat je kan winnen.) Er is verder ook geen maximum wat je per dag of week kan winnen, dus dat is beter dan bij andere.

Let wel op dat je maar €20.000 per maand kan laten uitbetalen, Speedybet is een goede bookmaker voor gemiddelde punter – als je echt voor hoge bedragen gaat spelen kan je beter naar Betway, Redbet of Betsafe uitwijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Speedybet?

Bezoek eens vrijblijvend de website van Speedybet, wij zelf vinden het een van de betere bookmakers.

Met een geslaagde website (fijn om snel te navigeren), hoge noteringen en een enorm aanbod aan weddenschappen (meer dan gemiddeld.) En natuurlijk ideaal om grote bedragen bij te winnen.

Speedybet IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR VOOR SPELERS VANUIT NEDERLAND!

Bezoek Speedybet.com >

(Aanmelden is snel en gemakkelijk)

Limieten & Maximale Inzet/Winst Betiton

Betiton is een recentelijk gestart online bookmaker en is op de goede weg. Betiton is een bekende naam voor veel Europeanen en niet zonder reden, ze hebben een goede reputatie opgebouwd de laatste tijd. Wij zijn op grondig onderzoek uitgegaan hoe de highroller zich kan manifesteren bij deze online sport bookmaker en casino. We kunnen alvast door laten schemeren dat ze je niet teleur gaan stellen. Terms versie: (Version 253) Updated on 2019.1.6.)

Belangrijkste zaken:

 • De maximale winst per weddenschap is €100,000
 • De maximale winst per dag is €100,000
 • De maximale winst per maand is €100,000
 • Er is geen uitbetaal limiet

Bronnen:

Maximale winst per weddenschap:

 

Conclusie:

Bij Betiton net zoals bij Redbet is er een maximale winst per weddenschap maar in tegendeel tot Speedybet is er bij Betiton ook een maximale winst per tijdsframe ingesteld al dan niet met behoorlijke bedragen. €100.000 per weddenschap en €100.000 per maand wat €1.200.000 per jaar maakt.

Voor de online-punters is Betiton dus een serieuze overweging ook omdat ze een hoge odds hebben en als je niet op de limieten speelt je toch nooit meer dan €100.000 per maand gaat winnen.

Neem eens kijkje bij Betiton

Bezoek Betiton als je een gemiddelde punter bent, je krijgt namelijk hoge odds en een fijne welkomstbonus en als normale klant word je er als een VIP behandeld.

Bezoek Betiton.com >

(Aanmelden is vlotjes en gemakkelijk)

Top 6 Bookmakers wedden met hoge geldbedragen

Nog even snel een recap waar duidelijk wordt welke bookmakers nu het beste zijn om te wedden als je een (multi)miljonair bent en grote geld bedragen wilt inzetten:

 1. NEO.bet – Geen maximale winst per weddenschap (variable maximale uitbetaling per jaar)
 2. Betway  – €600,000 winst per weddenschap zonder maximale winst per tijdsframe
 3. Redbet – €300,000 winst per weddenschap zonder maximale winst per tijdsframe
 4. Betsafe  – €100,000 winst per weddenschap met maximale winst van €500.000 per week
 5. Speedybet  – €100,000 winst per 24 uur
 6. Betiton – €100,000 winst per maand

 

Bezoek eens vrijblijvend de bookmakers en bekijk welke je het beste bevalt om te wedden met grote bedragen.

Bekijk alle bookmakers >

(Al onze bookies opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn in het bezit van de benodigde licenties zodat je account balans gegarandeerd wordt en je winsten snel terug op je bankrekening zullen gestort.)

 

Betsafe is de aanbevolen bookmaker met 5 sterren uit 5 voor het wedden met hoge limieten.

[yasr_overall_rating size=”medium”]

(Aanbevolen door de redactie van Sportgokken.eu – Pieter Jansen (Bookmaker expert, wed-liefhebber + jaren ervaring in de casino branche aan beiden kanten van het spectrum.)

Wedden met grote bedragen veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over het wedden met hoge limieten en het inzetten van grote bedragen.

De bookmaker met het hoogste limiet beschikbaar voor jou is momenteel Betway.com -> waar de maximum winst per weddenschap op voetbal €600.000 is. Er zijn geen uitbetaal limieten.

In dit artikel vind je de beste bookmakers waar je grote bedragen kan inzetten op sport weddenschappen. Als je met hoge limieten wilt spelen en veel wilt inzetten dan moet je kijken naar de maximum winst per weddenschap en de maximum uitbetaling per tijdsperiode.

Als je de bookmakers zoekt met de hoogste limieten beschikbaar voor jou dan ben je hier op het juiste artikel beland. Deze hebben we specifiek voor je uitgezocht door middel van de terms and conditions door te pluizen.

Bij iedere bookmaker vind je de maximale winst per weddenschap + de bron waar het bevestigd staat.

De bookmaker met de hoogste limieten is momenteel Betway.com waar je tot wel €600.000 per weddenschap kan winnen. Voor de volledige top 5 klik door naar het artikel.

Kijk altijd voordat je een accumulator weddenschap inzet met een enorm hoge winst wat de maximum winst per weddenschap is bij de bookmaker. Stel je kan maar maximaal €100.000 per weddenschap winnen heeft het geen zin om een weddenschap te maken waar je daarboven uitkomt. Je loopt dan onnodig (meer) risico voor een bedrag wat je toch niet gaat vangen.

Het allerbelangrijkste is de betrouwbaarheid van de bookmaker. We hebben de beste bookmakers beschikbaar voor je geselecteerd en deze zijn allemaal veilig en betrouwbaar. We leggen nu de 4 belangrijkste factoren uit waar je op moet letten als je wilt wedden voor hoge bedragen.

1) De bookmaker moet minimaal een licentie hebben van de MGA (Malta Gaming Authority). 2) Bekijk de maximale storting per tijdsperiode.3) Kijk naar de limieten voor maximale winst per weddenschap. 3) Kijk naar de uitbetaal limieten per tijdsframe.

Via onze top 5 bookmakers met hoge limieten. Als je doorklikt naar ons artikel vind je een uitgebreide studie met als resultaat een overzicht met de 5 beste bookmakers als je grote bedragen wilt inzetten (of wilt winnen) met het wedden op voetbal.

5

5 thoughts on “De 5 Beste bookmakers als je online wilt wedden voor grote bedragen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

loader