Wedden Handbal

Handbal is steeds meer aan populariteit aan het winnen, met wedstrijden in het buitenland die meer dan 40.000 toeschouwers trekken – ook het wedden op handbal gebeurd steeds vaker. Daar spelen de online bookmakers op in, wij hebben de beste en veiligste voor je uitgezocht.

De eeuwenoude sport is in het begin van 1900 veranderd en het spel is aantrekkelijker en sneller gemaakt waardoor het steeds meer gespeeld werd. Sinds 1936 is de sport toegevoegd aan de Olympische Zomer Spelen.

Er zijn zowel nationale als internationale competities en toernooien waar je op kan gokken, met name de Olympische Spelen en de Wereldkampioenschappen zijn populair om een weddenschap op af te sluiten.

Wil je voorspellingen maken over de aankomende handbal wedstrijden / toernooien? (Scroll naar beneden)

Zet je voorspelling nu om in echt geld en zet in via onze beste bookmakers waar je de hoogste quoteringen kan vinden voor het wedden op handbal.

Wil je wedden op handbal en toernooien zoals de Olympische Spelen en de EHF Champions League?

✔ Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet sport
  • €300 welkomstbonus casino
  • Hoogste odds bij het wedden op sport
  • Duizenden euro’s per maand aan promoties

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan handbal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Profiteer nu tijdelijk van een welkomstbonus van 100%.)

Bookmakers Handbal

Als je een weddenschap wilt afsluiten op handbal heb je als eerste nodig.

De beste handbal bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar de wedstrijd die je zoekt tussen staat.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van de odds
  • Aanbod van handbal partijen/weddenschappen
  • Promoties voor loyale spelers
  • Gebruikersvriendelijkheid website (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Bekijk alle bookmakers >

Meest voorkomende Handbal weddenschappen

Net zoals het bij het wedden op voetbal of formule 1 heeft handbal een paar specifieke weddenschappen die het meest worden afgesloten. Als beginnende handbal-punter is het handig om de beginselen en de basis van deze weddenschappen te weten voordat je ze gaat afsluiten – zo kan je geïnformeerd beginnen met het succesvol gokken op handbal.

Wedstrijd wedden (1×2)

Deze weddenschap spreekt voor zich, je wed op welk team een bepaalde wedstrijd gaat winnen, het thuisspelende team wordt altijd als eerste genoemd bij de bookmaker (1)- dan is het middenvak een gelijkspel (x) en de rechter ploeg is de uitspelende ploeg (2). Hoe groter de kans dat een bepaald team gaat winnen hoe lager de quoteringen – heb je een outsider op het oog? Twijfel dan niet om in te zetten, hoe hoger de odds hoe groter de eventuele winst.

Toernooi / competitie winnaar

Je zet in op wie jij denkt dat een bepaalde competitie of toernooi gaat winnen, hoe eerder je inzet hoe hoger de quoteringen zijn. Vaak als je voor het begin van de competitie of het toernooi inzet zijn de odds het hoogste en je eventuele wist dus ook.

Wedden op aantal doelpunten

Deze weddenschap is vaak in de vorm van een over/under weddenschap, de bookmaker noemt een gelijk en dan zet jij in of je denkt dat er minder of meer doelpunten gemaakt zullen worden – deze kan over de gehele wedstrijd gelden of alleen voor een helft.

Op welke handbal competities / toernooien kan ik wedden?

Handbal is een van de populairste sporten wereldwijd aan het worden, de sport heeft bijna 200 federatie leden. Er zijn een groot aantal aan nationale en internationale competities. We zetten er een paar op een rij waar je bij de meeste online bookmakers op kan wedden.

Je hebt om te beginnen in Europa een paar hele goede nationale competities en de populairste is de EFC Champions League – hier komen de beste club teams samen om uit te maken wie er de beste van Europa is (zelfde format ongeveer als de Champions League bij het voetbal).

De teams die daar het beste in hebben gepresteerd zijn beiden Spaans: FC Barcelona en BM Ciudad Real (de Nederlandse ploegen komen helaas nooit door de kwalificatierondes.) Dit terwijl de Duitse competitie bij de heren de sterkste ter wereld is – bij vrouwen is dit de Deense.

Wedden EK handbal

Naast de clubcompetities heb je ook handbal kampioenschappen met de nationale ploegen, zo word het EK Handbal tegenwoordig via Ziggo Sport live uitgezonden – wat betekend dat je ook live kan wedden op de wedstrijden. Met name de vrouwenploeg qua handbal doet het goed internationaal gezien, zo halen ze dikwijls de finale.

Wedden WK handbal

Net zoals het Europees Kampioenschap Handbal is het Wereldkampioenschap Handbal nog populairder bij de bookmakers, je kan in principe op iedere wedstrijd in het toernooi wedden – met name de finale is populair onder de handbal-punters.

Wedden Olympische Spelen handbal

Het grootste en belangrijkste toernooi voor veel sporten is de Olympische Spelen, zo ook voor handbal. Het Olympisch goud is het hoogst haalbare voor de nationale ploegen. De Nederlandse dames zouden een goede kans kunnen maken als outsider met sterren zoals Estavana Polman. In 2020 gaan de Olympische Zomer Spelen weer van start en we hopen dat we het Nederlandse Handbal Elftal er hoge ogen gaan zien gooien.

Live gokken op handbal

Het live wedden is tegenwoordig net zo populair als het pre-match wedden – het live wedden betekend dat je een weddenschap afsluit terwijl het evenement bezig is. Dit heeft een aantal voordelen tegenover het oude pre-match wedden, zo kan je het begin van de wedstrijd even afwachten en pas inzetten als je een goed idee hebt van hoe de teams tegen elkaar verhouden.

Hiernaast is het ook mogelijk om weddenschappen af te sluiten die je normaliter pre-wedstrijd niet kan. Zo kan je inzetten op wie er het volgende doelpunt gaat maken, wie er de volgende overtreding gaat maken enzovoorts. Het mooie van live wedden is ook dat je op ieder moment altijd de hoogste quoteringen mogelijk hebt. Natuurlijk zijn de odds in het begin van de wedstrijd hoger als je wilt wedden op een overwinnaar dan aan het einde.

Wil je direct beginnen met wedden op handbal?

Gaat je favoriete team winnen of zet je juist in op een ander team? Wie gaat er dit keer met de overwinning vandoor?

Bij Circus.nl is het mogelijk!

Meld je nu vrijblijvend aan bij Circus en krijg als nieuwe speler een gratis weddenschap van €250

Meld je hier gratis aan bij Circus.

1

One thought on “Wedden Handbal

  • Handbal is steeds leuker aan het worden, competities worden sterker en sterker. Nu kan je ook al bij de meeste bookmakers erop wedden

Comments are closed.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.