Wedden op Hongarije – Engeland | Nations League 2022

In de UEFA Nations League A-divisie spelen Hongarije en Engeland op zaterdag 4 juni in Groep 3 hun eerste duel tegen elkaar. Omdat ook Italië en Duitsland in deze groep zijn ingedeeld is winst cruciaal voor zowel de Hongaren als de Engelsen. Voorspel Hongarije – Engeland via de legale, Nederlandse bookmakerskantoren op de Sportgokken bookmakerspagina en scoor de winnende deal!

Statistieken Hongarije – Engeland

Hongarije en Engeland waren ook al aan elkaar gekoppeld bij de kwalificatie voor het WK in Qatar. Op 12 oktober 2021 werd er op Wembley gespeeld. Dat duel eindigde in 1-1.

Dit is overigens één van de spaarzame successen die Hongarije wist te boeken in onderlinge duels tegen de Engelse nationale ploeg. In veel gevallen verliezen de Hongaren als ze Engeland treffen. De laatste keer dat Hongarije won van Engeland was in 1962! Toen werd het tijdens het WK van dat jaar 2-1 voor de Hongaarde formatie.

Wedden op Hongarije Engeland 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Hongarije Engeland weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Hongarije – Engeland

Als we kijken naar de voorspelling van de goksites dan is Engeland torenhoog favoriet. Hoewel Hongarije thuis speelt, maakt dat land volgens de meeste bookmakers geen schijn van kans. De odds liggen zover uit elkaar dat Hongarije geen eens als underdog bestempeld kan worden.

Engeland dankt haar favorietenstatus natuurlijk aan de naam en faam uit het verleden, maar ook aan de recente uitslagen. De laatste keer dat er verloren werd, was in de EK finale van 2021 toen de Italiaanse voetbalploeg na penalty’s de Europese titel wist te veroveren.

De laatste keer dat Engeland overigens niet won, was in het WK kwalificatieduel tegen Hongarije! Daarna werd er vier keer op rij gewonnen door de ploeg van bondscoach Gareth Southgate.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om je maximaal te ondersteunen bij het plaatsen van de winnende weddenschap zoekt Sportgokken de mening van de hoofdrolspelers zelf op. In dit geval komt de Engelse bondscoach Southgate aan het woord.

Gareth Southgate: “Lastige wedstrijd met fanatieke Hongaarse fans”

“We kennen de ervaring die we eerder hadden tegen Hongarije en nemen dit ook mee in aanloop naar dit Nations League duel. Maar laten we wel wezen: wij gaan naar Hongarije om te winnen. We bereiden ons voor op een lastige wedstrijd met fanatieke Hongaarse fans die achter hun land zullen staan ​​en we kijken uit naar deze wedstrijd, omdat het van groot belang zal zijn voor het verdere verloop van onze poule.”

 

Wat zeggen de bookmakers | Odds Hongarije – Engeland

Bij de voetbal Sportsbooks staan de odds voor winst van de Engelsen bijzonder scherp. Omdat de verwachting is dat zij de Hongaren gaan verslaan blijven de maximaal odds in de pre-wedstrijd fase steken op x1,40 keer het gekozen wedbedrag.

Een gelijkspel, zoals vorig jaar in de WK kwalificatie, zorgt voor veel hogere bookmakers bonussen. De maximale uitbetaling loopt in dat geval al snel op naar x4,50 keer je inzet.

Pakt Hongarije voor het eerst in zestig jaar (!) weer een overwinning op Engeland? Dan breekt er waarschijnlijk een waar volksfeest uit in Boedapest, maar ook in de Nederlandse huiskamers die hierop hebben gegokt! De maximale winst bedraagt dan namelijk x8,50 keer het ingezette geldbedrag!

 

Wedden op Nations League voetbal

Met het WK 2022 in Qatar in het verschiet, zijn er al veel voetbalpunters die hun geluk willen beproeven met het voorspellen van de duels in de UEFA Nations League. De goksites zijn ook bereid om fraaie quoteringen en winstbonussen uit te keren aan elke voetbalpunter die zijn of haar sportweddenschappen tot een goed einde brengt.

Check alle odds en deals voor dit duel tussen Hongarije en Engeland via de Sportgokken wedkantoren en wie weet word jij de winnaar van dit Nations League duel!

 

Waar en wanner is Hongarije – Engeland?

Het UEFA Nations League duel Hongarije – Engeland uit Groep 3 van de A-divisie wordt op zaterdag 4 juni 2022 gespeeld. Het duel begint om 18:00 uur. De pre-odds blijven geldig totdat de aftrap in de Puskás Aréna te Boedapest is verricht.

Daarna is alleen live gokken nog mogelijk. Check de live betting odds voor Hongarije – Engeland via de Sportgokken betsites om bij dit speltype te beste deal te scoren!

 

Waar kan je Hongarije – Engeland Nation League duel op televisie zien?

De wedstrijden van het Nederlands Elftal in de Nations League zijn te volgen via NOS maar als je andere duels wilt zien zal je moeten uitwijken naar Ziggo Sport Voetbal.

Honagrije – Engeland wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal, de aftrap is om 18:00 maar ervoor is er natuurlijk een voorbeschouwing.

 

Voorspellen? Speel veilig en verantwoord!

Online wedden op voetbal? Doe het verantwoord! Bij Sportgokken staat veilig wedden op voetbal hoog in het vaandel. Bezoek ons uitgebreide kenniscentrum zodat jij goed voorbereid van start kan gaan met het voorspellen van Hongarije – Engeland in de UEFA Nations League 2022 – 2023.

Lees onze artikelen en reviews om de kans om te winnen bij de online bookmakers te verhogen en je winstkansen te optimaliseren. En wie weet is jouw voorspelling de winnende!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor in Nations League bij Hongarije – Engeland >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader