Wedden op Jamal Ben Saddik vs Benjamin Adegbuyi | Glory 81

Dit weekend kunnen Glory liefhebbers hun hart weer ophalen als tijdens de Glory 81 Jamal Ben Saddik in de ring stapt om tegen Benjamin Adegbuyi te vechten. Twee absolute topnamen uit het Ultimate Fighting zwaargewicht circuit. Voorspel de winnaar van Ben Saddik versus Adegbuyi en sla de bookmakers knock-out met jouw Glory kennis!

Statistieken Ben Saddik versus Adegbuyi

Beide heren komen met een geweldige staat van dienst als ze aan hun onderlinge gevecht gaan beginnen. Ben Saddik kennen wij Nederlanders natuurlijk nog van zijn gevecht tegen Rico Verhoeven. De Marokkaanse Belg (117 kilo schoon aan de haak) heeft een knock-out ratio van 18:9 en zijn gevechten duren gemiddeld slechts 6 minuut en 19 seconden. Ben Saddik is de huidige nummer twee op de wereld ranking in het zwaargewicht.

Adegbuyi is misschien wat minder bekend, maar ook hij staat zijn mannetje in de ring. De ruim 120 kilo wegende Roemeen heeft een knock-out ratio van 19:3 maar met een stricking accuracy van boven de vijftig procent is hij een heel gevaarlijke tegenstander voor iedere Glory vechter.

Wedden op Jamal Ben Saddik Benjamin Adegbuyi Glory 81 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het Glory wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Jamal Ben Saddik Benjamin Adegbuyi weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Ben Saddik versus Adegbuyi

Volgens de goksites is Ben Saddik favoriet, maar Adegbuyi is in de winning mood. Adegbuyi heeft veel Nederlandse fans en dus zullen ook veel Glory-punters een gokje willen wagen op de Roemeen.

De gokwebsites houden het bij Jamal ‘The Goliath’ Ben Saddik, maar de verschillen in de pre-odds zijn minder groot dan bijvoorbeeld in de partij van Ben Saddik tegen Rico Verhoeven.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Bij Sportgokken helpen we je graag een handje om de winnende deal te scoren. In onze voorbeschouwingen maken we dan ook altijd ruimte voor de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen zij in de media over hun aankomende onderlinge gevecht? Wij zochten het voor je op!

Jamal Ben Saddik: “Ik zal Adegbuyi verslaan op Glory 81”

“Helaas ging mijn partij tegen Live Righters in maart niet door waardoor ik al een tijdje niet in de ring gestaan heb. Maar ik ben geduldig. Mijn kans komt nog wel. Ik ben ontspannen, zelfverzekerd en gefocust op 20 augustus. Dan mag ik weer de ring in en zal ik tegen Adegbuyi weer laten zien wie ik ben. Het wordt waarschijnlijk drie ronden lang keihard vechten, maar ik zal Adegbuyi verslaan op Glory 81.”

Benjamin Adegbuyi: “Dit is het belangrijkste gevecht uit mijn carrière”

“Dit is het belangrijkste gevecht uit mijn carrière. Ik moet deze partij tegen Jamal Ben Saddik winnen. Als ik mijn normale niveau haal, kan ik dit gevecht ook gewoon winnen. Jamal is sterk, maar ik ook. Ik respecteer hem, hij is net als mij al vijf jaar in de top van de ranking. De vorige keer dat ik tegen hem vocht was ik moe, nu ben ik fit en gefocust. Ik heb een heel trainingskamp gehad speciaal voor dit gevecht. Ik ben er klaar voor om hem te verslaan op zaterdag 20 augustus.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Glory 81

Als je gaat inzetten op Glory gevechten dan heb je altijd hoge winstkansen, want er zijn maar twee mogelijke winnaars. In dit geval Ben Saddik en Adegbuyi. Een winnende voorspelling op een gloriemoment voor Ben Saddik in dit Glory 81 Main Card heavy weight gevecht levert in de pre-fase maximaal x2,15 op.

Inzetten op een overwinning van underdog Benjamin Adegbuyi levert bij de top Glory bookmakers die Sportgokken voor je heeft verzameld maximaal x4,50 het gekozen wedbedrag op. Een superhoge quotering bij een topgevecht als deze die onder meer door Bet365 wordt gehanteerd.

 

Wedden op Glory Kickboxen

Het Glory 81 Main Event Ben Saddik versus Adegbuyi is nog spannender om te volgen als je zelf meespeelt! Het belooft een spannende partij te worden die alle kanten op kan gaan, dus vooraf is elke weddenschap kansrijk. Ook de voorspelling die jij op jouw favoriet wilt plaatsen kan dus zomaar de winnende worden & vergeet niet te profiteren van de beste bookmakers bonussen en boosted odds!

 

Waar en wanneer is Ben Saddik versus Adegbuyi

De Glory 81 zwaargewicht partij Ben Saddik versus Adegbuyi wordt georganiseerd op zaterdag 20 augustus 2022 in de Castello Arena in Düsseldorf, Duitsland. Het is de Main Card van de avond. Dit betekent dat beide heren eraan beginnen zodra de voorgaande gevechten klaar zijn.

Wees dus op tijd met inzetten om de pre-odds te scoren en zoek een (online) livestream voor het volgen van de partij en het scoren van hoge live wedden en betting odds!

 

Waar kan ik Glory 81 Ben Saddik v Adegbuyi op televisie kijken? 

Als je wilt weten waar het Glory gevecht tussen Jamal Ben Saddik vs Benjamin Adegbuyi live op tv wordt uitgezonden ben je bij Sportgokken.eu aan het juiste adres. Het kickboks gevecht wordt exclusief live uitgezonden via Videoland.

 

Livestream Glory 81 

Als je Glory 81 wilt livestreamen en het gevecht tussen Jamal Ben Saddik & Benjamin Adegbuyi dan kan dat via Videoland.

 

Glory voorspellen? Speel veilig!

Punters die kickboks gevechten willen voorspellen kunnen daarmee een flinke slag slaan. Maar het kan ook verkeerd aflopen. Speel daarom altijd veilig en kies voor één van de wedkantoren die Sportgokken voor je heeft opgezocht. Wij hebben al deze Sportsbooks gecheckt en een review over geschreven.

Ze zijn stuk voor stuk legaal in Nederland en beschikken over een geldige licentie via de Kansspelautoriteit. Meer informatie kan je vinden in ons kenniscentrum!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en sla je slag bij Ben Saddik vs. Adegbuyi >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader