Wedden op Kameroen – Brazilië | WK 2022 | Odds boost 50x!

In Groep G komt topfavoriet Brazilië in de laatste speelronde van de groepsfase in actie tegen het Afrikaanse Kameroen. De Brazilianen zijn al zeker van een plaatsje bij de laatste zestien. Kameroen moet hopen op een uitglijder van Zwitserland en dan zelf winnen van de Brazilianen. Voorspel Kameroen – Brazilië via Sportgokken en scoor de hoogste odds!

Statistieken Kameroen – Brazilië

Op het WK in 2014 speelden beide landen ook al tegen elkaar. Brazilië was op dat eindtoernooi veel te sterk voor Kameroen. Na de 1-0 van Neymar wist Kameroen via Matip nog wel op 1-1 te komen. Neymar zorgde met zijn tweede nog voor de rust voor een nieuwe Braziliaanse voorsprong: 2-1.

Na de thee scoorden Fred en Fernandinho ook nog voor de Zuid-Amerikaanse sambavoetballers. Hierdoor eindigde dat WK duel – acht jaar geleden – in 4-1. In 2018 was er nog een vriendschappelijke interland tussen beide landen. Brazilië won toen met 1-0.

Wedden op Kameroen Brazilië 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 & x 100 odds boosts
  • Speciale WK €30 freebets
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Kameroen Brazilië weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Vormpeil Kameroen

Het elftal uit Kameroen wist tot nu toe nog niet te winnen op het WK voetbal in Qatar. De eerste groepswedstrijd tegen Zwitserland ging met 1-0 verloren.

Ook in het tweede groepsduel kwam Kameroen op achterstand. Tegen Servië wist het elftal een 3-1 achterstand goed te maken en alsnog een punt te pakken door met 3-3 gelijk te spelen. Hierdoor heeft Kameroen nog een waterkansje om zich te plaatsen voor de achtste finales.

 

Vormpeil Brazilië

De Goddelijke Kanaries hebben op dit WK al zeer overtuigend spel laten zien. Veel goals leverde dat nog niet op, maar wel twee zeges, zes punten en een ticket voor de knockout-fase van het WK voetbal 2022.

Servië werd in het eerste pouleduel met 2-0 opzij gezet en Zwitserland werd met 1-0 verslagen. Hierdoor is Brazilië niet alleen ongeslagen, maar hebben ze ook nog geen enkel tegendoelpunt hoeven incasseren.

 

Winstkansen

Bij de goksites staat het reeds geplaatste Brazilië op pole position. Een voorspelling op een overwinning voor de Brazilianen heeft volgens de Sportsbooks dan ook de hoogste winstkans.

De hoogste uitbetaling zullen volgen als Kameroen haar eerste zege op dit WK Qatar 2022 weet te boeken door Brazilië te verslaan. Een gelijkspel is ook goed voor hoge pre-wedstrijd quoteringen.

 

Odds Kameroen – Brazilië

De hoogste odds bij de online bookmakers scoor je door in te zetten op een winnend Kameroen. Mocht ze inderdaad stunten tegen Brazilië, dan levert dat bij bookmakerskantoor Unibet.nl de maximale winstbonus van x13,00 de inzet op.

Bij een gelijkspel tussen beide voetbalelftallen worden de punten gedeeld en krijgen Sportgokkers die hierop hebben gegokt de volle buit uitbetaald! De maximale bookmakers bonus kan hierbij oplopen naar x6,00 en wordt onder meer uitgekeerd als je inzet bij Bet365.

Een overwinning voor de Braziliaanse elf heeft dus de hoogste winstkans en daarom ook de laagste odds. Toch kan je via BetCity, TOTO en Unibet alsnog een mooie bonus scoren. Deze kan oplopen tot maximaal x1,28 keer het gekozen wedbedrag.

 

Odds boost Betcity Kameroen – Brazilië

Nu 50x je inzet voor winst Brazilië! Odd was: x 1.49 Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmers bets Betcity voor het duel in op het WK 2022 tussen Brazilië en Kameroen

 

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een odds boost van x 50 bij Betcity op de wedstrijd Kameroen Brazilie.)

 

Waar en wanneer is Kameroen – Brazilië

Het WK Qatar 2022 groepsduel Kameroen – Brazilië wordt op vrijdag 2 december gespeeld. Beide landen beginnen om 20:00 uur aan hun laatste poulewedstrijd. Dat is ook het moment waarop de pre-odds vervangen worden door live wedden & betting odds.

 

Waar kan ik het WK Duel tussen Kameroen Brazilië op TV kijken en livestreamen?

Het WK 2022 is in Nederland bij de NOS te zien, de wedstrijden van het Nederlands elftal zijn te zien op NPO1, zo ook Brazilie Kameroen. Als je Brazil Kameroen wilt livestreamen kan dat via Nos.nl/. Ontvang nu voor 3x €10 gratis freebets bij Betcity als speciale WK bonus! Wedden op het WK 2022 doe je via Sportgokken.eu!

 

Speel verantwoordelijk op het WK 2022

Check de Sportgokken wedkantoren voor alle actuele odds en deals voor het WK voetbal 2022 en scoor ook bij Kameroen – Brazilië! Speel verantwoord en veilig door te kiezen voor de legale, Nederlandse bookmakers en lees de Sportgokken bookmakersreviews om zelf te bepalen welk wedkantoor het beste bij jouw past.

Klaar om te scoren? Ga naar de Sportgokken bookmakers page en speel mee met het WK Qatar >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader