Wedden op NFL American Football

NFL wedden

American Football is een van de grootste en populairste sporten ter wereld, met name in de Verenigde Staten waar het volop wordt gespeeld.

De afgelopen jaren heeft het ook voet aan wal gevonden in Europa en zijn er steeds meer NFL fans.

Voor deze fans hebben wij dit artikel geschreven, zodat je een veilige plek kan vinden voor het wedden op NFL American Football.

Het wedden op de Super Bowl is immens in de Verenigde Staten en in Nederland en Europa is het ook aan populariteit aan het winnen. De Super Bowl is een van de best bekeken televisie programma’s in de wereld met als record maar liefst 114.3 miljoen mensen die inschakelden voor de finale.

Wie zijn jouw favorieten voor het komende NFL seizoen 2022/2023?

Zet nu in via onze beste bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen veilige kan wedden op American Football wedstrijden.

Wil je wedden op American Football (NFL) wedstrijden? 

Gokken op wedstrijden van The Green Bay Packers, The New Engeland Patriots, Dallas Cowboys alle andere NFL teams?

 Via Betcity heb je altijd de hoogste quoteringen voor alle NFL wedstrijden.

Bezoek nu Betcity.nl

Bezoek Betcity.nl >

Ontvang een stortingsbonus van 100% oplopend tot €300! 

NFL Bookmakers

Als je wilt wedden op een NFL wedstrijden en American Football in het algemeen dan heb je daar de beste bookmakers voor nodig.

Wij hebben ze op een rij gezet voor je en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • De hoogte van de quoteringen
  • Welkomstbonus
  • Aanbod van NFL wedstrijden
  • Gebruikersvriendelijkheid website
  • Veiligheid & betrouwbaarheid

(Al onze bookmakers zijn in het bezit van de benodigde licenties om legaal te opereren op de Europese markt en dus absoluut veilig bevonden.)

Bekijk alle bookmakers >

Wedden Super Bowl

De Super Bowl is het belangrijkste American Football duel in het jaar, het is de finale en de climax van het NFL seizoen. De finale wordt gespeeld tussen de kampioen van de twee American Football competities: de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC).

Het wedden op de Super Bowl is een miljarden business en vooral in de Verenigde Staten immens populair er werd berekend dat er in totaal voor z’n $ 4.7 miljard werd gegokt. In Nederlands is het gokken op de NFL finale de Super Bowl ook steeds meer in aan het geraken.

Veel punters zien dat het een goede kans is om goed geld te verdienen en het maakt het kijken naar de wedstrijd natuurlijk ook een stuk leuker.

Wil je weten waar de NFL en de Super Bowl worden uitgezonden op televisie in Nederland? Het kijken naar de Super Bowl en NFL kan gewoon via FOX sports, er wordt ook wekelijks aandacht besteed aan de mooiste wedstrijden en de play-offs met origineel Amerikaans commentaar.

Wedden NFL (National Football League)

American Football is van start gegaan in ongeveer 1896, het is een Amerikaanse variant op Rugby. De sport is immens populair geworden in een korte tijd en met name de Amerikaanse professionele competitie, deze heet de NFL (National Football League). In de NFL strijden 32 teams in twee conferences en 4 divisies voor de eindelijke finale de Super Bowl.

De National Football League bestaat uit twee competities, de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC). Deze competities zijn beiden onverdeeld in 4 divisies, (Noord, Oost, Zuid, West). In deze vier divisies zitten vier American Football teams.

Het reguliere seizoen duurt van september tot en met december, en ieder team speelt dan zestien wedstrijden.

Hierna wordt er gekeken welke 6 ploegen de beste zijn van beiden competities en deze spelen dan tegen elkaar, in een play-off scenario. De winnaars van deze play-offs spelen dan tegen elkaar in de Super Bowl. Het beste team uit de AFC neemt het dan op tegen het beste team uit de NFC.

Het wedden op NFL regulier seizoen is wat gemakkelijker dan op de play-offs, de teams zijn gemakkelijker in te schatten en de verhoudingen zijn duidelijker, zo komen er minder verrassingen voor. Hoe gemakkelijk het te voorspellen is hoe makkelijker je er snel geld mee kan verdienen.

Het nadeel is natuurlijk dat de odds lager liggen maar als je slim gebruikt maakt van bankroll management is het goed te doen om op lange termijn winstgevend te zijn met het gokken op de NFL.

Naast het wedden op de winnaar van de Super Bowl zijn er nog veel meer wed mogelijkheden, zo is het ook mogelijk om te wedden op de winnaar van de AFC of NFC, en NFC North, NFC East, NFC West, NFC South en AFC North, AFC East, AFC West, AFC South.

Hiernaast kan je natuurlijk op ieder NFL duel wedden met een groot scala aan weddenschappen, met name handicap wedden is populair bij de NFL-punters.

Wie zijn de favorieten voor de winst Super Bowl 2023?

Er zijn ieder jaar een aantal grote favorieten voor de eindoverwinning in de Super Bowl. We gaan ze allemaal langs en geven de hoogste quoteringen mogelijk om te wedden op de winnaar van de Super Bowl 2023.

Wie gaat er volgens jou de Super Bowl LVI 2023 winnen?

Zet nu in via Betcity.nl tegen de hoogste quoteringen op de winnaar van de Super Bowl en ontvang als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% en een gratis weddenschap t.w.v. €20.

Bezoek Betcity.nl >

De Super Bowl LVII wordt gehouden op 12 februari 2023 in het State Farm Stadion, Glendale, Arizona.

Wedden op de Super Bowl 2023 – v -, wie winnen volgens jou? 

Bezoek nu Betcity.nl voor de hoogste odds! Ga naar de website voor alle live weddenschappen. 

Meld je nu vrijblijvend aan bij Betcity en stort €200 en krijg gratis €400!  Meld je hier gratis aan bij Betcity.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.