Wedden op Nederlands Kampioenschap Wielrennen 2022

In het weekend van 24 tot en met 26 juni is Drenthe niet alleen het decor voor de Dutch TT van Assen, maar ook van het Nederlands kampioenschap wegwielrennen. Op de VAM berg vechten de beste Nederlandse renners het NK Wielrennen 2022 uit. Wie volgt Timo Roosen op als kampioen? Voorspel en win via Sportgokken!

Historie NK Wielrennen

Het Nederlands kampioenschap wielrennen is traditioneel de laatste wegwedstrijd voordat de Tour de France van start gaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat vele grote namen in topvorm aan de start verschenen en vervolgens een jaar lang in het rood-wit-blauw mochten koersen. Dit gebeurt al sinds 1888!

Zo waren er nationale titels voor onder meer Jaap Eden, Theo Middelkamp, Jan Raas, Michael Boogerd, Niki Terpstra, Dylan Groenewegen, Mathieu van der Poel en Fabio Jakobsen. Vorig jaar ging de titel verrassend naar Jumbo-Visma renner Timo Roosen.

Wedden op Nederlands Kampioenschap wielrennen 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het Wielrennen wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan NK wielrennen weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favorieten NK Wielrennen 2022

Dit jaar ontbreekt Mathieu van der Poel. De grote man van het Nederlandse wielrennen kroonde zich in 2018 en 2020 ook al tot kampioen, maar was vorig jaar absoluut niet in vorm tijdens het NK. Hij laat dan ook dit NK schieten. Ook Dylan Baarle ontbreekt.

Ook Timo Roosen is de goksites geen topfavoriet. De titelverdediger komt in de kanshebberslijstjes niet bovenin voor. Wie maken er dan wel kans?

Fabio Jakobsen wordt veelvuldig genoemd, evenals de naam van Tom Dumoulin. De Limburger neemt na dit jaar afscheid van de wielersport, maar wil ongetwijfeld nog graag een nationale titel aan zijn erelijst toevoegen. Ide Schelling, Mike Teunissen en Bauke Mollema zijn ook gevaarlijke outsiders.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om een winnende weddenschap te plaatsen is het zaak je goed voor te bereiden en in te lezen. Sportgokken helpt je daarbij en ging in de media op zoek naar de mening van de hoofdrolspelers zelf. Wat zegt Fabio Jakobsen over zijn kansen op dit NK Wielrennen? En hoe kijkt Bauke Mollema vooruit naar zijn eerste NK sinds 2013.

Fabio Jakobsen: “Ik ben een renner die altijd wel een kans heeft om te winnen”

“In principe ben ik een renner die altijd wel een kans heeft, zolang het niet een loodzwaar parcours in Limburg is. Maar je bent afhankelijk van de tactiek van met name de grote blokken. Het hoeft natuurlijk geen sprint te worden, er kan ook een groepje wegrijden. Kan ik dan mee en wil men met mij naar de streep rijden? Misschien niet, maar misschien gaat men zelf ook gewoon voor een mooie klassering. Vorig jaar lag er een mooi maar lastig parcours, ik denk dat het dit jaar iets gemakkelijker te verteren zal zijn.”

Bauke Mollema: “Omdat het NK op vrijdag is pak ik hem nog even mee”

“Ik wilde toch nog even een koers meepakken voordat ik aan de Tour begin. Het speelt ook mee dat het Nederlands kampioenschap op de weg nu op vrijdag is. Dat geeft me de gelegenheid om daarna nog een paar dagen thuis te zijn, voordat we op dinsdag naar Denemarken voor de Tourstart vertrekken.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds NK Wielrennen 2022 mannen

Bij de online bookmakers staan de pre-wedstrijd odds net zo scherp als de renners zelf! De maximale bookmakers bonus bij een Nederlandse titel voor topfavoriet Pascal Eenkhoorn staat op x5,00 keer je inleg. Ook voor een eerste plaats van Fabio Jakobsen wordt een flinke bonus in het vooruitschiet gebracht: x5,50.

Bij een zege van Dylan Groenewegen loopt de maximale uitbetaling op naar x6,00 en als Mollema deze koers wint zelfs al naar x9,00. Bij de outsiders ook Olav Kooij. Een nationale titel van de Jumbo Visma sprinter staat op x11,00 keer het gekozen wedbedrag. Tom Dumoulin heeft een quotering van maximaal x15,00 keer je inzet op een NK titel voor hem.

 

Boosted odds NK Wielrennen

Momenteel zijn er nog geen boosted odds beschikbaar.

 

Wedden op NK wielrennen

Het online wedden op sport & wielrennen voelt alsof je zelf meerijdt in het profpeloton. Je bent continu je concurrenten aan het checken en je eigen winstkansen aan het analyseren. Dat maakt het volgen van een NK Wielrennen veel leuker en spannender!

Benieuwd naar alle wedopties? Check onze betsites voor de meeste actuele odds en deals bij het NK Wielrennen 2022.

 

Waar en wanneer is het NK Wielrennen 2022

Het NK Wielrennen op de weg voor elite mannen wordt op vrijdag 24 juni verreden rondom Wijster en de VAM berg.

Het statschot wordt om 13:15 uur gegeven, de finish zal rond 17:45 uur plaatsvinden.

Meespelen in de pre-fase? Zet dan in voor de start! Live gokken op het NK Wielrennen? Zorg dan dat je tussen de start en finish inlogt bij je favoriete wedkantoor.

 

Waar wordt het het Nederlands kampioenschap wielrennen 2022 uitgezonden op televisie?

Het is tijd voor het NK wielrennen op de weg. De NOS is er in het weekend live bij op NPO 1 en online via NOS.nl. Op vrijdag 24 juni is het de beurt aan de elite mannen die om 13:15 starten in Westerbork – de uitzending begint met een uitgebreide voorbeschouwing. De dag erop –  zaterdag 25 juni mogen de vrouwen aan de bak.

 

Het NK Wielrennen veilig voorspellen!

Veilig en verantwoord online wedden op het NK Wielrennen 2022 in Wijster (Drenthe) doe je door je goed voor te bereiden. Bezoek ons kenniscentrum voor achtergrondinformatie en bookmakers reviews. Zo verklein je je risico’s en vergroot je de winstkans.

Ga naar onze bookmakers pagina en rij mee met het NK Wielrennen op de weg 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader