Home / Wedden op de Champions League

Wedden op de Champions League

Een reactie

(Ge-update 20/05/2020)

Het online wedden op de Champions League kan zeer lucratief zijn, maar er zijn enkele valkuilen. 

Daar gaan wij je voor behoeden (Scroll voor de Beste Nederlandse Champions League Bookmakers naar beneden.

(Er zijn namelijk factoren waar je rekening mee moet houden als je winstgevend wilt wedden op dit toernooi.) Het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in/rond Europa is de UEFA Champions League.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Union of European Football Associations (UEFA). De Champions league is ontstaan in 1992, de voorloper van het toernooi was de Europacup I.

Als je wilt wedden op de Champions League heb je als eerste nodig:

 

Wil je Wedden op Champions League 2019/2020? Wie gaat de finale winnen? Gaat Ajax weer zover komen?

 • Wedden op de winnaar van de CL 2019/2020 kan nu al!

Bij Mrplay.com vind je de hoogste noteringen en het grootste aanbod aan weddenschappen voor alle CL voetbal wedstrijden.

www.Mrplay.com

(Ontvang nu een stortingsbonus van 100% als nieuwe speler.)

 

Bookmakers Champions League

Wil je een online weddenschap afsluiten op de Champions League?

(Dat kan bij ons via de beste online CL bookmakers…)

Wij van sportgokken.eu hebben de beste Nederlandse Champions League bookmakers voor je geselecteerd, deze zijn beoordeel op een aantal criteria:

 • Aanbod van weddenschappen
 • Hoogte van Quoteringen/odds
 • Welkomst bonus voor nieuwe spelers
 • Betrouwbaarheid en veiligheid (iDeal wedden)
 • Promoties

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst veilig terug kan storten.)

100% Stortingsbonus @MrPlay

(Ja, aanmelden is snel en gratis.)

 

Wedden op Champions League winnaar van 2019/2020? Ajax is helaas uitgeschakeld en momenteel zijn de wedstrijden geschorst untill further notice.

Neem eens vrijblijvend een kijkje bij de bookmaker voor de wed mogelijkheden.

De hoogste noteringen via bookmaker MrPlay:

 • Liverpool wint de Champions League van 2019/2020 x 
 • Real Madrid wint de Champions League van 2019/2020 x 
 • Barcelona wint de Champions League van 2019/2020 x 
 • Manchester City wint de Champions League van 2019/2020 x 
 • Juventus wint de Champions League van 2019/2020 x 
 • Bayern Munchen wint de Champions League van 2019/2020 x 

*voor iedere euro ingezet krijg je bij een winnende weddenschap het keer het vet gedrukte gedeelte terug. Notering van 20.05.2020

Meld je nu vrijblijvend aan bij MrPlay Sport en krijg als nieuwe speler een bonus van €100. Meld je hier gratis aan bij MrPlay Sport.

 

Wedden op de Champions League van voorrondes tot finale

De Champions League is een toernooi en dat betekend dat er in iedere ronde andere facetten belangrijk zijn waar je op moet letten als je een weddenschap wilt afsluiten.

In de groepsfase wordt er anders gespeeld dan in de knock-out ronde. Als je bijvoorbeeld op een groot aantal doelpunten wilt wedden kan je dat beter doen in de groepsfase waar er wat zwakkere tegenstanders zijn, de topploegen scoren en dan meestal op los (met name Cristiano Ronaldo).

De Champions League wordt ook wel als meest prestigieuze toernooi gezien in de wereld(van alle continentale organisaties is de UEFA de grootste en sterkste in termen van invloed en rijkdom.) Tevens spelen bij alle topspelers uit de gehele wereld in de Europese competities zoals Spanje, Italië en Engeland.

Voorrondes

In de drie voorronden, die volgens een knock-out systeem met een thuis- en uitwedstrijdworden gehouden.

Worden de ploegen bepaald die zich in de groepsfase van het hoofdtoernooi mogen gaan bewijzen.

De eerste voorrondes spelen ploegen van de zwakkere en lager geplaatste landen tegen elkaar. In de twee rondes erna worden ze bij ploegen gevoegd van de sterkere landen.

Welke voorronde je begint hangt van de landen coëfficiëntenlijst van de UEFA af. Uiteindelijk blijven er van de 42 teams uit de voorrondes er 10 over die naar de groepsfase van het toernooi gaan.

In de voorrondes is voor de echte voetbal-punter veel waarde te behalen, omdat er relatief onbekende teams mee doen.

 

Groepsfase

Aan de groepsfase beginnen 32 ploegen in 8 groepen van 4 teams. Deze worden op ingedeeld via een loting (ploegen vanuit hetzelfde land kunnen niet bij elkaar in de groep komen.)

De loting wordt gehouden met 4 potjes met ballen erin.

In pot nummero 1, zitten de kampioen van het vorige seizoen en de 7 kampioenen van de landen met de meeste punten de landen coëfficiëntenlijst van de UEFA.

In pot nummer 2,3 en 4 zitten de overige teams geselecteerd op basis van de club coëfficiëntenlijst van de UEFA. In de groepsfase spelen de teams eenmaal thuis en eenmaal uit tegen alle tegenstanders, uiteindelijk worden er dus 6 wedstrijden gespeeld.

De nummers 1 en 2 van de groep gaan uiteindelijk door naar de knock-out fase van het toernooi, nummer 3 stroomt in bij de Europa League in de knock-out fase daar.

 

Knock-out Fase

Van de 32 ploegen uit de groepsfase zijn er nu nog 16 over. (De nummers 1 van de ene poule worden geloot tegen de nummers 2 van de andere poules.)

Er zijn dus 8 wedstrijden in totaal, vandaar ook de naam de achste-finales. De teams spelen tweemaal tegen elkaar, eenmaal thuis en eenmaal uit.

Er blijven 8 ploegen over die het dan in de kwart finale gaan uitvechten, hetzelfde format, er wordt eenmaal thuis en eenmaal uit gespeeld.

In de halve finale zijn er nog 4 ploegen over die in twee wedstrijden gaan uitmaken wie er in de finale staat.

 

Wedden op de Finale Champions League 2019/2020

De finale is een enkele wedstrijd, geen ruimte voor fouten dus want je krijgt maar eenmaal de kans om de Cup met grote oren mee naar huis te nemen. Vorig seizoen (2017/2018) was Real Madrid te sterk voor Liverpool en wonnen ze de finale met 3-1.

Het wedden op deze wedstrijd levert is een zeer moeilijke aangelegenheid, beiden teams die in de finale staan kunnen er wat van. Het beste is als er een zogenaamde favoriet voor de bookmakers is, maar dat je als echte voetbal kenner weet dat de tegenstander ook een hele grote kans maakt.

Een wedstrijd als Barcelona – Atletico Madrid bijvoorbeeld, hier valt veel waarde te behalen om deze juist te voorspellen.

De finale van 2018/2019 werd gewonnen door Liverpool door met 2-0 van Tottenham Hotspur te winnen. We hadden liever gezien dat Ajax er had gestaan – ze hadden zeker mooier voetbal op de mat gelegd.

Gaat Lionel Messi weer vlammen voor Barcelona in de Champions League 2019/2020 en nu toch de finale halen met Barcelona?

 

Waar moet je op letten als je op de Champions League wilt gokken?

Als je succesvol wilt wedden op de Champions League en op de lange termijn winst wilt maken, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.

We hebben een begin voor je gemaakt en belangrijke Champions League wed tips voor je op een rij gezet.

Van je hobby je werk maken, heerlijk van schitterend voetbal genieten en tegelijkertijd er geld mee verdienen, mooier wordt het niet.

 

Heeft een ploeg een uit-doelpunt gemaakt?

In de knock-outfase van het toernooi tellen de doelpunten in uitwedstrijden “dubbel”.

Dat houdt in dat bij een gelijke stand de ploeg met de meeste uit-doelpunten doorgaat naar de volgende ronde.

Voorbeeld! Als Real Madrid thuis met 0-0 gelijk heeft gespeeld en in de uitwed

strijd houdt het de tegenstander op 2-2 dan gaat Real Madrid door naar de volgende ronde.

Bij het wedden op de Champions League zal je hiermee rekening moeten houden, want ploegen passen vaak hun tactiek aan in de returnwedstrijd.

 

Thuiswedstrijd of uitwedstrijd sterk?

De meeste ploegen behalen hun punten vooral in eigen huis, neem als voorbeeld PSV in het seizoen 2015/2016 toen het knap de kwart finale haalde.

Ze hadden uit maar een punt behaald, terwijl in de thuiswedstrijden tegen Manchester United, Wolfsburg en CSKA Moskou wel 3 maal werd gewonnen en dus eindigden ze uiteindelijk op 10 punten.

Hou altijd rekening mee met hoe een ploeg thuis/uit presteert en de verandering van tactiek die daarbij gepaard gaat. Klik hier om meer te weten te komen over de factoren die het thuisvoordeel uitmaken.

 

Quoteringen

Hoe eerder je begint met wedden op wie de eindstrijd gaat bereiken en of eventueel gaat winnen, hoe hoger de quoteringen zijn.

Als je vorig seizoen voordat het toernooi had gewed dat Real Madrid zou gaan winnen, dan had je veel meer winst gemaakt dan als je dat pas in de halve finale deed.

Als je een goed gevoel en een vooruitziende blik hebt is het verstandig om dat gevoel na te leven en zo vroeg mogelijk een weddenschap af te sluiten.

Tip! Bekijk altijd voordat je een weddenschap afsluit bij meerdere bookmakers voor de beste quoteringen.

Het lijkt misschien geen groot verschil te zijn, maar op lange termijn levert het veel extra op.

 

Speelstijlen Coach

De coach heeft een grote invloed op de speelstijl van een ploeg, neem als voorbeeld Josep Guardiola die overal mooi verzorgd en aanvallend voetbal probeert te spelen.

Als je hem vergelijkt met Mourinho dan is de kans dat zijn team veel doelpunten gaat maken in een wedstrijd veel groter dan een team dat ge-coached wordt door Mourinho.

Probeer ook de coaches van de minder bekende ploegen te kennen en hoe ze willen dat hun team voetbalt. Dat kan je veel geld opleveren omdat je beter kan inschatten hoe een wedstrijd gaat verlopen.

 

Blessures/Schorsingen

Voordat je op een wedstrijd in de Champions League gaat wedden, is het verstandig om te kijken naar de lijst van geblesseerden en geschorste spelers.

Er zijn namelijk bijna geen zwakke ploegen in deze competitie, dat betekent dat het missen van een belangrijke speler sneller een verschil gaat maken (dan als je tegen een zwakke broeder uit de competitie speelt.)

Als Messi niet meedoet bij Barcelona dan is het gelijk minder waarschijnlijk dat Barcelona met veel doelpunten wint.

Als Ramos bij Madrid weer eens een rode kaart heeft gepakt is de verdediging een stuk zwakker geworden (let hier op.)

 

Scheidsrechters

In de Champions League heb je veel scheidsrechters uit verschillende landen en competities.

Je hebt bijvoorbeeld de Nederlandse scheidsrechters die heel strikt en streng fluiten. In tegenstelling tot de Engelse die veel meer toelaten omdat ze dat in hun nationale competitie gewend zijn.

Als je naar de opstellingen van de spelers kijkt, neem dan ook altijd even mee wie de scheidsrechter is en uit welk land die komt.

Voorbeeld! Als Atletico tegen Barcelona speelt en er is een Schotse of Engelse scheidsrechter die de wedstrijd fluit…

…komt dat veel beter uit voor Atletico omdat ze heel erg fysiek vechtvoetbal spelen en dus gebaat zijn bij een scheidsrechter die veel toelaat.

 

Wedden op voetbal

Ben je een beginnend voetbal gokker en wil je meer weten over hoe het allemaal in elkaar steekt?

Wij van sportgokken.eu hebben het artikel ‘Wedden op voetbal‘ geschreven waar de meest voorkomende voetbal weddenschappen worden uitgelegd, begrijpbaar voor iedereen (tevens bieden we het laatste nieuws en wedtips aan…)

Wil je direct aan de slag gaan met het wedden op de Champions League?

Wij raden je aan om via onze bookmakers te spelen (deze zijn betrouwbaar en veilig gevonden en opereren legaal binnen de Europese Unie)

Ga naar Bookmakers

Deel

Een reactie

  Pieter88 schreef:

  Ajax gaat dit seizoen de Champions League winnen! Als Ziyech blijft gaat ze de eerste ronde sws doorkomen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked