Wedden op Cyprus – Spanje | Kwalificatie EURO 2024

Het Spaanse nationale voetbalelftal mag op Cyprus gaan werken aan haar doelsaldo. Dat is althans de verwachting van de meeste gokwebsites die Spanje allemaal zien winnen van voetbaldwerg Cyprus. Wat is jouw verwachting? Voorspel Cyprus – Spanje en scoor de beste EK kwalificatie odds via Sportgokken!

Statistieken Cyprus – Spanje

De wedstrijd tussen Spanje en Cyprus die op het Iberische schiereiland werd gespeeld eindigde in een ruime zege voor Spanje. Het werd 6-0 en daarmee was het totaal niet spannend in die wedstrijd. Of die spanning er nu wel gaat komen is maar zeer de vraag.

Cyprus won in het verleden slechts eenmaal van de Spaanse voetbalploeg. In 1998 eindigde het EK kwalificatie duel Cyprus – Spanje in 3-2. Alle andere onderlinge ontmoetingen ervoor én erna leverde een overwinning op voor de Spanjaarden.

Wedden op Cyprus Spanje 2023 doe je via Circus:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Circus.nl vind je het grootste aanbod aan Cyprus Spanje weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Circus.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €250 bij Circus.)

 

Favoriet Cyprus – Spanje

Zoals gezegd denken de meeste goksites dat Spanje (ruim) gaat winnen op Cyprus. De Spaanse voetballers zijn inmiddels al geplaatst voor EURO2024 en zullen volgend jaar in Duitsland tot de topfavorieten voor eindwinst behoren.

In Poule A staat Spanje momenteel bovenaan met vijftien punten uit zes duels. Daarmee staan ze op gelijke hoogte met Schotland. Noorwegen, met Erling Haaland, is derde met vijf punten achterstand op beide landen.

Dat Spanje in dit duel op Cyprus favoriet is, is logisch als we bedenken dat de Cyprioten laatste staan en nog geen enkel punt hebben behaald in deze EK kwalificatiereeks.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voetbalwedders die willen inzetten op Cyprus – Spanje hebben vooraf zoveel mogelijk informatie nodig om hun winstkans bij het voorspellen van dit EK kwalificatieduel te vergroten. Daarom zocht Sportgokken online de verwachtingen van de hoofdrolspelers zelf op. In dit geval beide bondscoaches.

Tamur Ketsbaia (bondscoach Cyprus): “Hopelijk halen we nog punten”

“Tot nu toe hebben we nog geen punten gehaald. Hopelijk halen we die nog in de wedstrijd tegen Spanje. Al beseffen wij ook dat het erg lastig gaat worden. Maar het is onze laatste poulewedstrijd en Spanje is al geplaatst. We spelen thuis en gaan er alles aan doen om deze EK kwalificatie af te sluiten met een positief resultaat.”

Luis de la Fuente (bondscoach Spanje): “Verdediging Cyprus is erg goed”

“Ons doel is om alle resterende wedstrijden te winnen en als groepswinnaar naar het EK te gaan. Cyprus lijkt een makkelijke tegenstander, maar de verdediging van Cyprus is gewoon erg goed. Het is altijd lastig om dan de eerste goal te maken. Als die eenmaal valt, dan wordt het makkelijker omdat de tegenstander dan zelf ook moet gaan voetballen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Quoteringen Cyprus Spanje

Bij de online bookmakers bestaat er geen enkele twijfel over de winnaar van dit duel. Een gokje op een Spaanse zege levert in het 1×2 wedsysteem dan ook niet veel meer op dan x1,06 keer de inlegwaarde van deze voorspelling.

Wint de hekkensluiter in Groep A van Spanje? Dan kunnen Sportgokkers die meespelen via één van legale, Nederlands Sportsbooks tot maximaal x35.00 keer de inleg winnen als er wordt ingezet via het 1×2 wedsysteem.

Bij een gelijkspel valt in dit speltype tot x13.00 keer het gekozen wedbedrag te winnen. Het maakt daarbij niet uit of het 0-0, 1-1, 2-2 of bijvoorbeeld 6-6 wordt in deze EK kwalificatiewedstrijd op het eiland Cyprus. Elke puntendeling is in dit geval goed voor een uitbetaling.

 

Wedden op EURO 2024

Het Europees kampioenschap voetbal 2024 komt snel dichterbij. De kwalificatiereeks loopt ten einde en veel tickets zijn al vergeven. Spanje zal er volgend jaar ook bij zijn. Scoren door te Wedden op EURO 2024 kwalificatie wedstrijden?

Check dan gemakkelijk en snel alle actuele odds en deals voor de poulewedstrijd Cyprus – Spanje en scoor de winnende voorspelling via de Sportgokken wedkantoren.

 

Wanneer is Cyprus – Spanje

De EK kwalificatie wedstrijd Cyprus – Spanje uit speelronde 9 van Groep A zal afgewerkt worden in het Alphamega Stadium in de Cypriotische stad Kolossi. In dit stadion zullen maximaal 11.000 toeschouwers getuigen zijn van de aftrap.

Deze zal op donderdag 16 november om 18:00 uur plaatsvinden. Tot aan dat moment kan er door Sportgokkers ingezet worden via de veilige Nederlandse bookies. Vanaf de aftrap is alleen live gokken op Cyprus – Spanje nog mogelijk. Ook deze quoteringen vergelijk je gemakkelijk en snel via de Sportgokken betsites pagina!

 

Betrouwbare bookmakers

Meespelen met Cyprus – Spanje kan als niet voetballer zijnde op vele manieren. Als er wordt meegespeeld door een gokje te wagen via een online wedkantoor, dan is het van belang een betrouwbare bookmaker aan de haak te slaan.

Sportgokken heeft daarom een vergelijkingspagina ingericht met daarop alleen legale, veilige aanbieders van sportweddenschappen. Al deze partijen hebben een geldige goklicentie afgegeven door de KSA.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina voor de beste Cyprus – Spanje odds >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.