Wedden op golf

(Ge-update 25/09/2018)

Als je wilt wedden op golf zijn er een aantal zaken die je nodig hebt.

(Deze hebben we voor jou uitgezocht.)

Er is een nieuw tijdperk aangebroken in het wedden op golf, de oude favorieten zoals Tiger Woods zijn van het toneel verdwenen.

Deze hebben plaats gemaakt voor talentvolle jonge sterren zoals Rory Mcllroy en Jordan Spieth en onze eigen Joost Luiten.

Er is tegenwoordig veel meer concurrentie onderling dan vroeger, wat het veel leuker maakt om te wedden op golf omdat je niet weet wie gaat winnen!

Naast de favorieten zijn er veel heel gevaarlijke outsiders en talenten, die zomaar voor een verassing kunnen zorgen, wat natuurlijk grote pay day voor jou betekent als je het goed voorspeld hebt.

(Van de grote PGA tour naar de wat kleinere evenementen zoals onze KLM open, is het gokken op golfen het hele jaar mogelijk)

Hoe sluit je winstgevend weddenschappen af op golf?

 

Wed tips Ryders Cup

Wil je wedden op de Ryder Cup Golf? Het mooiste golf toernooi van het jaar wordt gehouden van 28 september tot en met 30 september op de baan Le Golf National, Parijs, Frankrijk

 Wij hebben de hoogste quoteringen voor je:

 • Team USA wint de Ryder Cup 2018 x 1.90
 • Team Europa wint de Ryder Cup 2018 x 2.20
 • Tie Tie de Ryder Cup 2018 eindigt in gelijkspel x 13.30
 • Rose Justin wordt de topscorer voor Europa Ryder Cup 2018 x 5.50
 • Rory McIlroy wordt de topscorer voor Europa Ryder Cup 2018 x 5.50
 • Dustin Johnson wordt de topscorer voor USA Ryder Cup 2018 x 5.50
 • Tiger Woods wordt de topscorer voor USA Ryder Cup 2018 x 7.50

Bezoek nu MrGreen.com voor de volledige lijst met weddenschappen

Ontvang een stortingsbonus van 100% oplopend tot €100! Stort €20 en ontvang €50 gratis bij MrGreen. 

 

Wil je wedden op Golf en alle grotere en kleine toernooien, zoals de Ryder’s cup, The Masters, The Open Championship, The RSM Classic en meer?

Bij Mr Green vind je het grootste aanbod aan golf weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

www.MrGreen.com

(Aanmelden is gratis & snel. Wedden op golf is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18+.)

 

Bookmakers

Als je wilt wedden op golf, is het eerste wat je nodig hebt een plek waar je weddenschappen kan afsluiten.

Hiervoor heb je beste online bookmakers nodig, we hebben de beste voor jou op een rijtje gezet, we hebben ze beoordeeld op een aantal criteria zoals:

 • Het aanbod van golfweddenschappen
 • De hoogte van quoteringen/odds
 • Extra promoties
 • Welkomst bonus voor nieuwe spelers
 • Gebruikersvriendelijkheid website

Als fervent gokker op golf, moet je zoveel mogelijk golfers leren kennen, de minpunten en sterke punten. Op de kleinere toernooien doen de grote favoriete golfers vaak niet mee.

(Deze toernooien kunnen extra lucratief zijn, als je verstand van zaken hebt, zelfs al met een kleine inzet kan je veel geld verdienen.)

€50 Gratis Bet @Netbet

(Ja, aanmelden is snel en gratis.)

 

Top 3 Meest voorkomende golf weddenschappen

Wij van sportgokken.eu hebben voor de beginnende golf-punter de 3 populairste golf weddenschappen op een rijtje gezet:

Eenmalige weddenschap (wedden op de winnaar)

Dit is een weddenschap op wie je denkt dat het toernooi gaat winnen. Als je op de favorieten wedt is de kans groot dat je wint, alleen de winst klein. Als je echt kennis van zaken hebt en op een gevaarlijke outsider kan wedden, is dat veel lucratiever. Sommige hebben zelfs odds van 30.00 of 40.00.

Let wel op zo’n weddenschap brengt risico met zich mee!

Heads up weddenschap

Dit is een bet tussen twee of drie geselecteerde golfers, je voorspelt welke golfer het beter gaat doen dan de ander. Het maakt dus niet uit wie er wint, alleen wie er boven elkaar eindigt.

Meeste Major toernooi overwinningen

Dit is een weddenschap waar je voorspelt welke golfer aan het einde van het seizoen de meeste major toernooi overwinningen in de pocket heeft.

Tip! Als je deze in het begin van het seizoen afsluit, heb je veel betere quoteringen en kan je dus veel meer geld winnen!

 

Waar te beginnen, allereerst leer alle banen goed kennen, de meeste hebben een eigen website met omschrijvingen en hole-by-hole baan beschrijvingen, maar de statistieken van de vorige evenementen levert de meeste kennis op.

Er zijn een aantal statistieken die belangrijk zijn: De Driving accuracy, hoe hoger het percentage hoe meer directe slagen vanaf de tee. Driving distance, het gemiddelde aantal yards geslagen vanaf de tee. Putting average, laat het gemiddelde aantal putts per green zien, hoe lager hoe beter. 

Er zijn een aantal variabelen waar je rekening mee moet houden als je succesvol wilt gokken op golf, allereerst de weer omstandigheden zijn heel erg belangrijk maar vaak lastig om vooraf te voorspellen, de twee andere zaken zijn zoals eerder genoemd de banen en natuurlijk de belangrijkste de spelers.

Nog een handige tip, als je live wilt wedden op golf moet je rekening houden dat vaak de televisie uitzendingen vanuit Amerika met één of twee minuten vertraagd zijn.

 

Major golf toernooien

Van oorsprong waren er maar twee Engelse (Britse) golftoernooien. Dat waren: The Amateur Championship en The Open Championship.

Hiernaast waren er twee Amerikaanse golftoernooien die heetten de US Open en de US Amateur, ook wel bekend als de majors.

Hierna werden de Master toernooien opgericht in 1934 en nadat de sport vele malen populairder en bekender werd in de jaren 40 en 50 is de term ‘major kampioenschappen’ geboren.

Dat waren de US Open, de PGA Championship en het Open Championship en de Masters Tournament. De Open Championship is het oudste toernooi en wordt al sinds 1860 gehouden hierna is de US Open die ook in de 19e eeuw begon, respectievelijk in 1895.

 

Wedden Ryder Cup Golf

De Ryder Cup is een tweejaarlijks terugkerende golfwedstrijd tussen de 12 beste Amerikaanse en Europese golfers.

Het wedden op de Ryder Cup is ieder jaar een groot feest bij de bookmakers, velen geven extra promoties weg met verhoogde odds, gratis weddenschappen. De Ryder Cup is voor het eerst officieel gehouden in 1927 in de Verenigde Staten en is sindsdien een groot succes voor de golf-fans wereldwijd.

Voor deze fans hebben wij dit stukje geschreven, zodat je een veilig plek kan vinden voor het Ryder Cup gokken. De afgelopen 10 edities hebben de Europese spelers het goed gedaan ze wisten maar liefst 7 keer te winnen tegen 3 maal de Verenigde Staten.

Het toernooi in 2018 wordt gehouden van 28 september tot en met 30 september op de baan Le Golf National, in Parijs Frankrijk. Alle top golfers van de wereld zijn er weer bij en het wordt weer een aantal dagen heerlijk genieten van een van de mooiste banen en top golf!

Het team van Europa bestaat dit jaar uit: Paul Casey, Tommy Fleetwood, Sergio Garcia, Tyrell Hatton, Rory Mcilroy, Fransesco Molinari, Alex Noren, Tjorben Olesen, Ian Poultier, Jon Rahm, Justin Rose, Henrik Stenson.

De Amerikanen starten met: Tiger Woods, Bubba Watson, Justin Thomas, Jordan Spieth, Webb Simpson, Patrick Reed, Phil Mickelson, Brooks Koepka, Dustin Johnson, Rickie Fowler, Tony Finau, Bryson Dechampbeau.

Wie is jouw favoriet voor de winst van de Ryders Cup 2018? Zet nu in via MrGreen.com tegen de hoogste quoteringen en ontvang een welkomst bonus van t.w.v. €50!

 

Live wedden op golf

Het live wedden op golf is razend populair aan het worden, terwijl de spelers bezig zijn op het mooie strakke groene gras kan jij lekker vanuit de bank live wedden op gebeurtenissen van de Major golf toernooien.

Wij van sportgokken.eu bieden de beste bookmakers aan op het gebied van “In Play” live wedden op golf.

Het voordeel ervan is dat je op ieder moment de hoogste quoteringen hebt en dat je het eerste even kan aankijken wie goed in vorm is voordat je een weddenschap afsluit.

 

Mobiel wedden op golf

Hole in one! Tegenwoordig is het mogelijk om via je telefoon te wedden op sport, al is het nog niet zo populair in Nederland om te wedden op golf, is er toch sprake van een zekere groei met name via de telefoon.iphone7

Wedden op de spannendste golf toernooien vanuit het clubhuis van je plaatselijke golfclub of lekker vanaf de mooiste tee’s in Schotland.

Al onze bookmakers zijn speciaal geselecteerd dat ze toegankelijk zijn via de mobiele telefoon, via een applicatie of mobiele website.

Via je Apple Iphone of Android device.

We hopen dat we je nu goed genoeg hebben geïnformeerd over het gokken op golf, de rest kan je spelenderwijs leren.

Hieronder hebben we de lijst met onze beste online bookmakers zodat je gelijk aan de slag kan gaan!

Top Casinos

 • Gratis €50 weddenschap!
 • Overzichtelijke website
 • Vrijspelen op odds x 1.60
50% Tot wel €200
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 98%
Overzichtelijke website - 97%
Welkomst bonus - 98%
Promoties - 96%
Indruk - 97%
 • Gratis weddenschap van €50
 • Nederlandse klantenservice
 • Groot aanbod weddenschappen
200% Tot wel €100
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 96%
Overzichtelijke website - 94%
Welkomst bonus - 96%
Promoties - 93%
Indruk - 94%
 • 100% Stortingsbonus
 • Breed aanbod van weddenschappen
 • Overzichtelijke website
100% Tot wel €50
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 94%
Overzichtelijke website - 95%
Welkomst bonus - 92%
Promoties - 93%
Indruk - 93%
 • Welkomstbonus van €100
 • Hoge quoteringen
 • Nederlandse bookmaker
100% Tot wel €100
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 97%
Overzichtelijke website - 94%
Welkomst bonus - 100%
Promoties - 94%
Indruk - 96%
 • 100% Stortingsbonus
 • Snelle uitbetaling
 • Veilig & betrouwbaar
100% Tot wel €75
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 99%
Overzichtelijke website - 92%
Welkomst bonus - 96%
Promoties - 96%
Indruk - 95%