Wedden op Bellator 363 Pitbull versus McKee

In de Bellator gevechtskooi staat er dit weekend een echt titanengevecht op het programma als Patricio Freire alias Pitbull het opneemt tegen Antonio de Carlo McKee Junior. Inzet vsn het gevecht is de titel in de Bellator vedergewichtsklasse. Voorspel de uitslag van Pitbull versus McKee bij Sportgokken en sla je slag en profiteer v/d beste bookmaker bonussen.

Statistieken Pitbull – McKee

Beide vechtjassen hebben een goede staat van dienst in de Mixed Martial Arts. Freire (Pitbull) s een Braziliaanse Mixed Martial Arts vechter die deelneemt aan Bellator MMA, waar hij de huidige Bellator Lightweight Champion is. En dus bovendien de tweevoudig (huidige) Bellator Featherweight kampioen.

Pitbull is de jongere broer van lichtgewicht vechter Patricky Freire. Hij is de tweede gelijktijdige kampioen in twee gewichten in de geschiedenis van Bellator MMA.

McKee, geboren op 7 april 1995, is beter bekend onder zijn ringnaam AJ McKee. Hij is een Amerikaanse Mixed Martial Arts vechter die momenteel deelneemt aan de vedergewichtdivisie van Bellator en de nummer zes op de Bellator-ranglijst voor heren en de nummer één in de Bellator-vedergewichtsklasse.

Wedden op Pitbull McKee Bellator doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €15 freebet
  • €200 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het wedden op bellator
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com vind je het grootste aanbod aan Bellator 363 weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betiton.com >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% bij Betiton.)

 

Favoriet

McKee vocht tot nu toe zeventien partijen en won ze allemaal. In zes gevallen gebeurde dat dankzij een knock-out. Pitbull vocht al 36 partijen en kwam in 32 gevallen als winnaar uit de ring. Bij die overwinning zaten elf knock-outzeges. De ongeslagen status van McKee weegt bij de online goksites niet op tegen de winnaar status van Pitbull. McKee is vooralsnog de underdog bij de bookmakers.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat je gaat inzetten is een goede voorbereiding enorm belangrijk. Naast de statistieken en odds presenteren wij daarom ook altijd enkele quotes uit de media van de hoofdrolspelers zelf.

AL McKee: “Ik ben de nieuwe generatie”

“We hebben thuis een muur met foto’s van mijn vader en grootvader als MMA kampioenen. Het zit in mijn bloed. Ik zal mijn ongeslagen status bewijzen tegen Pitbull en tonen dat ik de nieuwe generatie ben.”

Patricio Pitbull Freire: “Dit wordt een makkelijk potje voor mij”

“Mensen die sportweddenschappen plaatsen kunnen het beste op mij inzetten. Dat is gemakkelijk geld, want dit wordt een makkelijk potje voor mij. Het gevecht tegen Sanchez, dat wordt lastig. Maar voor McKee draai ik mijn handen niet om.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Ook bij de online wedkantoren is Pitbull de favoriet. De maximale uitkering voor een overwinning in deze Bellator 263 wedstrijd bedraagt x2,05 keer het ingezette wedbedrag.

Speel je op ‘de nieuwe generatie’ en gok je op een winstpartij voor McKee, dan keren de top bookmakers van Sportgokken maximaal x1,80 keer je inzet uit. Dat is bij de meeste bookmakers voldoende om een weddenschap te mogen plaatsen die meetelt voor de rondspelvoorwaarden die gelden bij het claimen van een welkomstbonus of stortingsbonus.

 

Wedden op Bellator MMA

Hou je van MMA en van online gokken? Dan is Wedden op MMA de ultieme manier om MMA duels nog spannender te maken. Reviewwebsite Sportgokken heeft voor alle MMA Bellator gevechten de beste deals verzameld via de top bookmakerskantoren die in Nederland legaal zijn. Doe jij mee? Sla dan nu je slag bij Pitbull – McKee!

 

Waar en wanneer wordt Pitbull McKee gehouden?

Het MMA Bellator gevecht Pitbull – McKee is het eerste gevecht sinds corona dat buiten de Mohegan Sun bubbel wordt gehouden. Het gevecht vind plaats in Los Angeles in de The Forum strijdarena. Zet in voordat het gevecht begint om de pre-odds te scoren of schakel live in om via live betting je slag te staan. Check de odds hiervoor bij top bookmakers van Sportgokken!

 

Voorspellingen, tips en vragen

Wil je nog extra informatie voordat je je voorspelling plaatst? Ga dan naar ons kenniscentrum en lees de achtergrondartikelen over het online wedden op MMA. Chat in het forum met andere MMA-punters en speel hierdoor verantwoord mee met Pitbull versus McKee.

Ga de bookmakers pagina en kies de bookmaker met de beste MMA deal >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader