Wedden op Politiek (Top 5 Bookmakers)

(Ge-update 03/01/2020)

Het wedden op politiek wordt steeds populairder, tegenwoordig kan je op bijna alles gokken, zo ook op vele gebeurtenissen in de politieke sfeer.

Wat is nou leuker om op het lot van een land te wedden? Een van de meest populaire evenementen van het gokken (wereldwijd) op politiek zijn de verkiezingen van een land.

(Het wedden op politiek is vergelijkbaar met het wedden op sport.)Je gaat op onderzoek uit en je zoekt zoveel mogelijk informatie bij elkaar om een beeld te schetsen van de kandidaten.

Daarna alles op een rijtje zetten en dan kies je weloverwogen uit wie jij denkt dat gaat winnen.

Nu wil je vast meer weten over het gokken op de politiek, wie zijn jouw favorieten voor bijvoorbeeld de komende tweede kamer verkiezingen?

Zet je voorspelling nu om in keiharde euro’s via onze beste bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen op alle politieke gebeurtenissen kan wedden.

 

Wil je wedden op politieke gebeurtenissen?

✔ Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

 • €50 gratis inzet
 • 100% stortingsbonus
 • Hoogste odds bij het politiek wedden
 • 350 gratis spins bij het casino gedeelte + 200 bij bookmaker

Bij MrPlay.com vind je het grootste aanbod aan Politieke weddenschappen tegen hoge quoteringen.

www.Mrplay.com

(Profiteer nu van de 100% stortingsbonus.)

 

Bookmakers

Als je wilt wedden op Politiek en verkiezingen heb je bookmakers nodig.

Bij het gokken op politieke gebeurtenissen komt veel kijken, daarom zorgen wij ervoor dat jij bij de veiligste en betrouwbaarste bookmakers terecht komt.

Deze hebben we op een aantal criteria beoordeeld zoals:

 • Het aanbod weddenschappen
 • Quoteringen/Odds
 • Welkomst bonus voor nieuwe spelers
 • Promoties
 • Gebruikersvriendelijkheid van de gok-website

 (Deze opereren allemaal legaal binnen de Europese Unie en zijn in bezit van de benodigde licenties. zodat je straks veilig je winst terug kan boeken naar je bankrekening.)

100% Stortingsbonus @MrPlay

(Ja, Aanmelden is snel en gratis.)

 

 

Wedden op Politieke gebeurtenissen in 2020? Blijft Trump president van Amerika? Neem eens vrijblijvend een kijkje bij de bookmaker voor de wed mogelijkheden.

De hoogste noteringen via bookmaker MrPlay:

 • Trump wordt geimpeached in 2020 x 5.00
 • Trump blijft zijn volle termijn president Ja = x 1.33. Nee = x 3.00 (t/m 20 januari 2021)
 • Trump word herkozen als president in 2020 x 3.00
 • Kanye West wordt president van de Verenigde Staten x 501.00
 • Democraten winnen de presidents-verkiezingen in 2020 x 1.75
 • Republikeinen winnen de presidents-verkiezingen in 2020 x 2.00

*voor iedere euro ingezet krijg je bij een winnende weddenschap het keer het vet gedrukte gedeelte terug. Notering van 30.12.2019

Kijk voor de laatste odds bij de bookmaker zelf!

Meld je nu vrijblijvend aan bij MrPlay krijg als nieuwe speler €200 bonus. Meld je hier gratis aan bij MrPlay.

 

De 2 meest voorkomende weddenschappen op Politiek

Gokken op politiek biedt verschrikkelijk veel mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten, we hebben de twee meest voorkomende voor je uitgelegd:

Verkiezings-winnaar

Dit is een simpele en logische, je sluit een weddenschap af op een kandidaat of partij waarvan jij denkt dat hij of ze de verkiezingen gaan winnen.

Proposition weddenschappen (Prop bets)

Deze weddenschappen sluit je af op randzaken die iets te maken hebben met politiek/geopolitiek.

We geven een paar voorbeelden:

 • Aan welk land zal Donald Trump als President van de VS als eerste een staatsbezoek plegen?
 • Zal Trump de muur bij de grens van Mexico voltooien in zijn eerste termijn als President?
 • Zal Hilary Clinton gearresteerd worden voor 2020?

 

Wedden op verkiezingen

Het wedden op de Nederlandse verkiezingen is de laatste jaren helemaal in, met name omdat er steeds cynischer naar politiek word gekeken en er tegenwoordig veel meer mogelijkheden zijn met het wedden erop.

Zo waren de Tweede kamer verkiezingen van 15 maart 2017 de verkiezingen waar het meest ooit weddenschappen op zijn afgesloten in Nederland.

Sinds de komst van het internet is de politieke engagement ook sterk gegroeid, er zijn iedere dag tal van politiek discussies op sociale media te vinden, iedereen geeft zijn mening.

Het mooie van wedden op politiek en de Nederlandse verkiezingen is dat je met je politieke voorkeur of zelfs tegen je politieke voorkeur geld kan verdienen.

 

Kan je goed voorspellen/aanvoelen hoe het Nederlandse volk gaat stemmen?

Dan valt er een slaatje uit te slaan, dit is natuurlijk een heel erg kapitalistische insteek, maar mocht je favoriete partij de verkiezingen verliezen dan heb je toch nog enige troost aan het geld wat je hebt verdiend.

(Tevens kan je dit weer gebruiken om te doneren aan je politieke partij.)

Er zijn een aantal dingen die je goed in de gaten moet houden, allereerst staar je niet blind op de peilingen, dat blijkt verkiezing na verkiezing, dat de peilingen vrijwel altijd fout zitten.

Neem maar als voorbeeld de Amerikaanse verkiezingen van 2016, toen Donald Trump geen enkele kans werd toegewijd om te winnen tot de laatste dag aan toe, achteraf bleek dit wel anders te zijn.

Verzamel voldoende kennis over het ongenoegen onder het volk, als je de politieke tendens van de afgelopen jaren goed volgt, is de kans groot dat je een goed inzicht hebt van welke politieke partijen gaan groeien en welke zetels gaan verliezen.

Er zijn bij iedere verkiezingen een aantal key issues (belangrijke onderwerpen), die voor het volk het belangrijkst zijn.

Let goed op welke partijen deze het best vertolken, dit zijn de partijen die de verkiezing gaan winnen.

 

Wedden op Buitenlandse verkiezingen

Het wedden op buitenlandse politiek en verkiezingen is tevens in populariteit gegroeid en dan met name de Amerikaanse verkiezingen, wat iedere 4 jaar weer een enorm spektakel is.

Of de presidents-kandidaten echt wat kunnen veranderen als ze het witte huis betreden laten we in het midden, voor ons is belangrijk geld te verdienen aan deze verkiezingen. Dat doen we door middel van de juiste weddenschap af te sluiten.

Zorg voor buitenlandse verkiezingen altijd voor een zo breed mogelijk scala aan bronnen, als je te eenzijdige nieuwswerving hebt krijg je vaak een vertekenend beeld. Als je bijvoorbeeld alleen maar CNN had gekeken dan was je totaal verkeerd geïnformeerd over de Amerikaanse verkiezingen.

Het is goed om de oude media nog te volgen maar de nieuwe media en alternatieve sites zijn tegenwoordig net zo goed of zelfs nog beter in het voorzien van relevant nieuws en statistieken.

Staar je dus niet blind op bepaalde journalisten met ‘autoriteit’.

 

De Amerikaanse presidentiële verkiezingen van 2016 zijn een mooi voorbeeld dat wedden op politiek zeer winstgevend kan zijn.

Sommige bookmakers hadden Trump om te winnen met wel odds van x 17.00. Dat betekend dat je voor iedere €100,-  ingezet €1700,- terugkreeg. (Woont Trump in 2020 nog in het witte huis?)

Er zijn bij het gokken op politiek veel meer mogelijkheden dan alleen de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Je kan bijna voor iedere verkiezing in een land wel weddenschappen afsluiten, op politieke partijen, minister posten, personen.

De hoeveelheid zetels die ze behalen in het parlement, wie er Premier wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan zelfs wedden of Hilary Clinton de gevangenis in moet voor 2020…

 

Wedden op Referenda

Een ander groot onderdeel van de politiek waar je op kan wedden zijn referenda’s, deze zijn de laatste tijd ook steeds meer relevant aan het worden.

Zo hebben we in Nederland het referendum gehad over de Europese Grondwet, het handelsverdrag met Oekraïne en er word al voorzichtig gesproken over een Nexit.

Het wedden op Referenda is vaak in essentie wedden op een ja of een nee.(Dit is heel erg simpel, let op er zijn wel een paar drempels.) Mocht de opkomst te laag zijn kan het Referendum teniet verklaar worden en vervalt je weddenschap.

Bekijk dus altijd eerst goed de voorwaarden, meestal krijg je dan gewoon je geld teruggestort op je account balans. Veel punters hebben bijvoorbeeld veel geld verdiend om te wedden voor de Brexit, wat eigenlijk niemand zag aankomen. (tegen de stroom in kan je meestal meer geld verdienen.)

Winst maken met wedden op politiek doe je veelal door weddenschappen af te sluiten tegen de populaire mening en het nieuws wat de mainstream media brengt, wat vaak een zwaar vertekenend beeld schetst.

 

Mobiel wedden op politiek

Sta je in het stemhokje en wil je nog even een weddenschap afsluiten op wie de verkiezingen gaat winnen? iphone7Dat is nu mogelijk met mobiel wedden via je telefoon.

Je kan praktisch overal en waar je ook maar bent een weddenschap afsluiten. We hebben al onze bookmakers kritisch geselecteerd en allemaal hebben ze en werkende mobiele site en of applicatie.

Wedden via je iPhone, Android of Windows telefoon? Bij onze bookmakers is het mogelijk!

We hopen je hiermee een eindje op weg te hebben geholpen met het beginnen met wedden op politiek.

We hebben hieronder de beste bookmakers geselecteerd met het grootste aanbod politieke weddenschappen.

(We wensen je alvast veel wedplezier.)

Beste Bookmakers om op Politiek te Wedden

 • 100% welkomstbonus
 • Beschikbaar voor jou
 • Goede support
100% Tot wel €100
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 97%
Overzichtelijke website - 96%
Voordelen - 100%
Promoties - 95%
Indruk - 97%
 • Groot wed-aanbod
 • Beschikbaar voor jou
 • Belgische spelers toegestaan
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 95%
Overzichtelijke website - 93%
Voordelen - 100%
Promoties - 92%
Indruk - 95%
 • 100% stortingsbonus
 • Beschikbaar voor jou
 • Overzichtelijke website
100% Tot wel €100
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 91%
Overzichtelijke website - 100%
Voordelen - 99%
Promoties - 93%
Indruk - 95%