Wedden op PEC Zwolle – FC Utrecht | Eredivisie 2023/2024

In de Nederlandse Eredivisie wordt deze week een half programma afgewerkt, omdat de clubs die Europees actief zijn een ‘weekje rust’ krijgen van de KNVB. Voor PEC Zwolle en FC Utrecht geldt dat niet en dus staan beide clubs zondag in Zwolle tegenover elkaar in het MAC3PARK stadion. Voorspel PEC Zwolle – FC Utrecht en scoor de beste Eredivisie odds!

Statistieken PEC Zwolle – FC Utrecht

Vorig seizoen speelde PEC in de Keukenkampioen Divisie waardoor de laatste onderlinge ontmoetingen tussen beide clubs van twee seizoen geleden zijn. Destijds won Utrecht thuis met 5-1 van de Blauwvingers uit Zwolle.

In het MAC3PARK stadion werd het vervolgens een totaal andere wedstrijd waarbij de strijd zo gelijk op ging dat het duel uiteindelijk eindigde in een niet meer dan logische 1-1 remise tussen beide Eredivisie formaties.

Wedden op PEC Zwolle FC Utrecht 2023 doe je via Circus:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Circus.nl vind je het grootste aanbod aan PEC Zwolle FC Utrecht weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Circus.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €250 bij Circus.)

 

Favoriet bij PEC Zwolle – FC Utrecht

Beide ploegen zijn de competitie niet heel erg goed begonnen en dat zorgt ervoor dat de Nederlandse goksites bij het verwachtingen voorzichtig zijn in het uitroepen van een favoriet. Toch krijgt Utrecht een streepje voor bij de bookmakers.

PEC Zwolle gaat als thuisploeg dus vanuit een underdog positie deze wedstrijd in. Een situatie die ervoor zorgt dat een thuiszege hoge quoteringen met zich meebrengt. Onze voorspelling is dat het komende zondag wederom in een 1-1 gelijkspel gaat eindigen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Sportgokkers die met echt geld inzetten op voetbalwedstrijden in de Eredivisie doen er goed aan zich vooraf goed te informeren over de feiten, cijfers én verwachtingen van de clubs zelf. Sportgokken zocht daarom online naar de mening van de hoofdrolspelers: de coaches van PEC en Utrecht.

Johnny Jansen: “FC Utrecht heeft een heel sterk team”

“FC Utrecht heeft een heel sterk team, met zeer goede spelers. Het wordt een mooie, pittige uitdaging. We kunnen aan de bak. We spelen om te winnen. Met dezelfde jongens gaan we voor een goed resultaat in Utrecht. We hebben nog niet kunnen winnen dit seizoen, maar ik denk dat we op de goede weg zitten. Hopelijk kunnen we dat tegen Utrecht al laten zien door drie punten te pakken.”

Michael Silberbauer: “Beter spelen uit bij PEC en onszelf belonen”

“Onze competitiestart is heel erg teleurgesteld. Er zijn meer dan genoeg dingen die we beter kunnen doen, zoals timing en balsnelheid. We moeten onszelf eerder belonen. Dat doen we niet. We moeten het bij PEC Zwolle beter gaan doen. Een goed georganiseerd team zijn dat aanvallend in staat is om kansen te creëren. We moeten in het veld goed staan en zorgen voor een goede restverdediging. Wanneer we de bal hebben moeten we goed gepositioneerd staan om gevaar te stichten voorin.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen voor spelers die kiezen om in te zetten via het 1×2 wedsysteem zijn te scoren bij een gelijkspel. Delen beide clubs net als twee jaar geleden tijdens hun laatste onderlinge ontmoeting in Zwolle de punten? Dan stijgen de bookmakers bonussen in dit spelsysteem tot maximaal x3,95 keer de inzet.

Bij een thuisoverwinning van PEC Zwolle zakken de pre-wedstrijd odds bij de meeste Nederlandse Sportsbooks iets, maar blijven met een maximale hoogte van x3,15 nog altijd op een zeer aantrekkelijk niveau staan.

Gaat FC Utrecht zondag drie punten pakken in deze uitwedstrijd? Dan keren de Domstedelingen met drie punten op zak naar huis en bezorgen daarmee Sportgokkers die hun geld op FC Utrecht zetten tot maximaal x2,20 het ingelegde wedbedrag!

 

Wedden op de Eredivisie 2023/2024

De Nederlandse Eredivisie is weer volop aan het draaien. We zitten inmiddels al in de derde speelronde. In de eerste twee hebben al veel Sportgokkers de winnende deal kunnen maken en geld verdient aan het wedden op PEC Zwolle – FC Utrecht in de Eredivisie.

Ook bij PEC Zwolle – FC Utrecht zullen er weer mensen zijn die een correcte voorspelling plaatsen. Check alle actuele odds en spelopties voor dit competitieduel en bepaal zelf of jij dit keer ook tot de kanshebbers wilt behoren die winnen met wedden op voetbal.

 

Waar en wanneer is PEC Zwolle – FC Utrecht

Het Eredivisie duel PEC Zwolle – FC Utrecht wordt gespeeld op zondag 27 augustus. Voetbalpunters die in de pre-wedstrijd fase willen scoren moeten er vroeg bij zijn, want de aftrap in het MAC3PARK stadion zal al om 12:15 uur plaatsvinden.

Voorspellingen plaatsen tijdens PEC – Utrecht? Ook dat kan via Sportgokken. Bezoek onze bookmakerspagina tijdens de wedstrijd om alle live gokken odds te vergelijken en volgen. Zo kan er op elk moment gescoord worden door punters die kiezen voor het voorspellen via Sportgokken!

 

Betrouwbare bookmakers

Spelen via Sportgokken biedt punters de zekerheid dat ze inzetten bij betrouwbare bookmakers en online casino’s. Op onze site worden alleen odds en deals gepresenteerd van Sportsbooks die legaal en met een geldige KSA-goklicentie online actief zijn. Meespelen met PEC Zwolle – FC Utrecht doe je dan ook veilig en via betrouwbare sites!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor nu al bij PEC – FC Utrecht >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.