Wedden op PSV – FC Groningen | Eredivisie 2023 | Odds boost x50!

Een week voor de carnaval hopen ze er in Eindhoven alvast een feestje van te maken als PSV thuis FC Groningen ontvangt. De Noordelingen bungelen onderaan de ranglijst en dus lijkt dit een uitstekende mogelijkheid voor PSV om drie punten aan het totaal toe te voegen. Voorspel PSV Eindhoven – FC Groningen via Sportgokken en scoor de beste Eredivisie odds!

Statistieken PSV Eindhoven – FC Groningen

De vorige keer dat PSV gastheer was in een wedstrijd tegen FC Groningen was op 28 augustus 2021. Ruim anderhalf jaar geleden. De Brabantse formatie won toen in een zeer doelpuntrijk duel met 5-2 van FC Groningen.

Dit seizoen stonden beide clubs in de Euroborg samen op het veld. Dit keer was Groningen de winnaar. Wederom vielen we veel doelpunten te noteren, waarbij de thuisploeg er vier maakte en PSV ‘slechts’ twee. Eindstand: 4-2 voor FC Groningen.

Wedden op PSV FC Groningen 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan PSV FC Groningen weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij PSV Eindhoven – FC Groningen

Groningen heeft dit seizoen dus al gewonnen van de Eindhovenaren. Dat is op zichzelf al verrassend, maar helemaal als we naar de stand op de ranglijst kijken.

PSV is momenteel vierde met 39 punten, terwijl FC Groningen zeventiende en voorlaatste staat met dertien punten uit twintig competitieduels. De Nederlandse goksites hanteren dan ook mega hoge odds als de bezoekers uit Groningen erin slagen om favoriet PSV te verslaan.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Voordat we de daadwerkelijke pre-wedstrijd quoteringen met je gaan doornemen eerst aandacht voor de hoofdrolspelers zelf. Sportgokken zocht voor je op wat beide hoofdtrainers verwachten van dit onderlinge duel.

Ruud van Nistelrooij (trainer PSV): “We moeten winnen om in de titelrace te blijven”

“Zaterdag moet er tegen FC Groningen gewonnen worden om in de titelrace te blijven. In de uitwedstrijd lieten we het in tien minuten helemaal afweten waardoor we drie tegengoals kregen. Dat mag ons nu niet overkomen. Als we gewoon doen wat we moeten doen, dan moet het mogelijk zijn om de drie punten in Eindhoven te houden zaterdag.”

Dennis van der Ree (trainer FC Groningen): “Wil nieuwe energie zien tegen PSV”

“Er zijn de afgelopen maanden en jaren spelers gehaald waar veel van werd verwacht, maar die weinig aan spelen toekwamen. Dat heeft tot teleurstellingen geleid en dat hing over de groep. Als je dan ook nog eens vaak verliest, wordt die teleurstelling alleen maar groter. Door van een paar spelers afscheid te nemen en nieuwe jongens aan te trekken, ontstaat er een nieuwe energie, waarmee wij er de komende vijftien wedstrijden tegenaan kunnen gaan. Hopelijk zien we dat tegen PSV al terug.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online bookmakers scoor je altijd als je een winnende voorspelling achterlaat. Maar in de pre-wedstrijd fase van PSV – FC Groningen lopen de odds wel heel hoog op. Bij een driepunter van de gasten uit Groningen wordt er door enkele Nederlandse Sportsbooks, waaronder BetCity en Unibet.nl, een quotering van x 20,00 de inzetwaarde gehanteerd!

De odds zakken behoorlijk als er in het 1×2 wedsysteem wordt ingezet op een gelijkspel, maar de winstbonus ligt nog altijd een stuk hoger dan bij de meeste andere wedstrijden. De top bookmakers betalen bij een puntendeling tussen PSV en Groningen tot maximaal x 8,00 het gekozen wedbedrag uit.

Als favoriet PSV voor eigen publiek aan het langste eind trekt, dan zitten Sportgokkers die hierop gokten aan de goede kant van de score. Hun maximaal bookmakers bonus bedraagt in dat geval x 1,17 keer het inzetbedrag.

 

Odds boost Betcity PSV FC Groningen

Nu 50x je inzet voor winst PSV! Odd was: x 1.17! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst Groningen! Odd was: x20.00! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen PSV en FC Groningen

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd PSV Groningen).

 

Wedden op PSV

PSV won dit seizoen twaalf van de twintig Eredivisie wedstrijden die het speelde. Dat betekent dat je bijna 60 procent kans hebt om bij een duel van de Eindhovenaren een winstbonus te pakken als je op PSV inzet.

FC Groningen won dit seizoen slechts drie keer, waarvan dus eenmaal tegen PSV. Hierdoor liggen de winstkansen voor de bezoekers erg laag en stijgt het winstkans percentage voor PSV juist nog verder. Speel je op de verrassing? Dan kan wedden op deze wedstrijd van PSV heel veel gaan opleveren!

 

Waar en wanneer is PSV Eindhoven – FC Groningen

De Eredivisiewedstrijd PSV – FC Groningen wordt op zaterdag 11 februari gespeeld in het Philips Stadion. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 21:00 uur. Vanaf dat moment zullen de bookies de pre-odds vervangen door live betting odds.

Via de speloptie live gokken kan je dan alsnog scoren via de Sportgokken betsites. De quoteringen blijven open voor een weddenschap tot aan het laatste fluitsignaal.

 

Verantwoord wedden

Check de Sportgokken bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals bij PSV Eindhoven – FC Groningen. Meer informatie over verantwoord en veilig sportweddenschappen afsluiten kan je terugvinden in het Sportgokken kenniscentrum, ook op deze website en natuurlijk de beste betsites en sportsbooks.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en speel mee met PSV – Groningen >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader