Wedden op PSV – Sevilla | EL 2023 | Odds Boost x50!

PSV zal in de return van Europa League play-offs moeten hopen op een klein wondertje. Na de dikke nederlaag in de heenwedstrijd tegen Sevilla moet er in het Philips Stadion met minimaal drie goals verschil gewonnen worden om een verlenging te halen. Voorspel PSV Eindhoven – Sevilla en win de beste Europa League odds via Sportgokken!

Statistieken PSV Eindhoven – Sevilla

Vorige week begon PSV sterk aan de heenwedstrijd in Sevilla. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij had een duidelijk speloverwicht en kreeg kans op kans. Ook voormalig Sevilla-speler Luuk de Jong had de kans om PSV op voorsprong te zetten. Dat gebeurde niet en prompt viel de goal aan de andere kant. Ruststand: 1-0 voor Sevilla.

De domper vlak voor rust zat nog in de benen toen de tweede helft begon. Invaller Ocampos, ex- Ajax, nam een voorzet van rechts op grootse wijze aan en schoot uit de draai fantastisch raak. De bal ging via de binnenkant van de rechterpaal in het doel achter PSV keeper Benitez. Toen ook nog de 3-0 in het mandje viel was de deceptie compleet. Een bal op de paal van Joey Veerman was nog het enige wapenfeit dat PSV na die tijd wist af te leveren.

Wedden op PSV Sevilla 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan PSV Sevilla weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij PSV Eindhoven – Sevilla

De online goksites verwachten dat PSV deze return wel gaat winnen. Of dat genoeg is om door te gaan, valt te betwijfelen, maar omdat de Eindhovenaren dit keer thuis spelen, maken ze volgens de bookies wel de meeste kans om te winnen.

Een gelijkspel en winst voor Sevilla zijn in de pre-wedstrijd fase ongeveer evenveel waard bij Sportsbooks waar je in Nederland legaal op voetbal mag wedden.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Wat al die verwachtingen betekenen voor de odds zie je zo, maar eerst staan we nog even stil bij de verwachtingen van de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen de hoofdtrainers van PSV en Sevilla in de media over hun kansen in deze return. Sportgokken zocht het voor je op.

Ruud van Nistelrooij (trainer PSV): “Het is niet klaar, het is nooit klaar”

“We halen in Sevilla een heel hoog niveau tegen een heel sterke tegenstander, maar hebben drie keer balverlies dat direct wordt afgestraft. Het is zonde dat we onszelf daarmee tekortdoen. We hadden daarna nog grote kansen op 3-1 met het schot van Veerman op de paal. Die valt dan niet. Het is niet klaar, want het is nooit klaar als er nog een wedstrijd gespeeld moet worden, maar het wordt wel heel lastig.”

Jorge Sampaoli (trainer Sevilla): “We kunnen niet rustig achteroverleunen”

“’De zege geeft rust, maar we moeten met dezelfde mentaliteit en concentratie spelen in Nederland, want PSV is een goede ploeg met goede spelers. Wij hebben PSV er slecht uit laten zien in Sevilla, maar ze zijn echt heel goed, dus we kunnen niet rustig achteroverleunen. Maar ons team is sterk en we hebben goede spelers, dus het gaat goed komen.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online bookmakers scoor je in het 1×2 wedsysteem de hoogste quoteringen als je inzet op winst voor Sevilla. De odds in de pre-fase lopen hierbij op naar x 3,50 keer het gekozen wedbedrag dat wordt ingelegd op een Spaanse zege in Eindhoven.

Eindigt dit duel in een gelijkspel? Dan betalen de Sportsbooks die in Nederland sportweddenschappen mogen aanbieden tot maximaal x 3,40 keer het stortingsbedrag dat is ingelegd uit aan punters die hierop gokten in de pre-wedstrijd fase.

Winst voor PSV betekent dat je kiest voor de hoogste winstkans bij deze return. De bookmakers verwachten een Eindhovense zege en dus kan je met deze voorspelling tot maximaal x 2,40 keer het inlegbedrag winnen.

 

Odds boost Betcity PSV Sevilla

Nu 50x je inzet voor winst Sevilla! Odd was: x 3.50! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst PSV! Odd was: x 2.40! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Europa League tussen Sevilla en PSV

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd PSV Sevilla).

 

Wedden op PSV

PSV Eindhoven is één van de topclubs in Nederland. De Brabanders komen ook jaarlijks uit in Europese toernooien. Hierin doen ze het over het algemeen best goed. De afgelopen jaren wist PSV steeds te overwinteren in Europa.

Ook dit jaar is dat weer gelukt. Of deelname aan de Europa League nog een vervolg krijgt na deze week hangt af van de return tegen Sevilla. Wedden op PSV – Sevilla? Check de actuele odds, bookmaker bonussen en deals op Sportgokken!

 

Waar en wanneer is PSV Eindhoven – Sevilla

De Europa League play-off PSV Eindhoven -Sevilla wordt op donderdag 23 februari gespeeld. De wedstrijd in het Philips Stadion te Eindhoven begint om 18:45 uur. Dit is ook het moment waarop de pre-odds komen te vervallen en de Sportsbooks de live betting odds activeren.

Deze speloptie blijft beschikbaar tot het laatste fluitsignaal in Eindhoven is geklonken. Wees er dus op tijd bij om via live gokken je slag te slaan bij PSV – Sevilla.

 

Verantwoord gokken

Meespelen met PSV – Sevilla maakt het volgen van deze UEFA Europa League wedstrijd nog spannender. Je kan echter ook je inleg verliezen. Zorg dus altijd dat je verantwoord gokt op voetbal.

Bezoek het Sportgokken kenniscentrum op deze website voor meer informatie over spelopties, op tijd stoppen en veilige bookmakerskantoren voor het online wedden op voetbal.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor de beste odds bij PSV – Sevilla >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.