Wedden op RKC – Feyenoord | Eredivisie 2022/23

In de derde speelronde van de Nederlandse Eredivisie speelt Feyenoord een uitwedstrijd bij RKC Waalwijk. De Rotterdammers hopen in Brabant drie punten op te halen, terwijl de thuisploeg natuurlijk vurig hoopt op een stunt! Voorspel de uitslag van RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam en scoor de hoogste odds bij Sportgokken!

Statistieken RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam

In het verleden werden er al heel wat onderlinge duels uitgevochten. In de meeste gevallen kwam Feyenoord als winnaar uit de strijd. Ook vorig seizoen waren de Feyenoorders de bovenliggende partij in Waalwijk. Het duel eindigde toen in een 0-2 overwinning voor het elftal van trainer Arne Slot.

Het duel in de Kuip leverde echter wel een verrassende uitslag op. RKC Waalwijk hield knap stand. Na een vroeg 1-0 achterstand wisten de Brabanders nog voor de rust zelfs een brutale voorsprong op te bouwen: 1-2. Na de thee zette Guus Til de clubs weer op gelijke hoogte. Omdat er daarna door niemand meer gescoord werd eindigde Feyenoord – RKC in 2-2.

Wedden op RKC Feyenoord 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het voetbal wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan RKC Waalwijk Feyenoord weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam

De goksites plaatsen Feyenoord als de favoriet. Dat is op het eerste gezicht misschien niet vreemd, maar gezien de uitslagen voor vorig seizoen en met name de uitslagen van afgelopen weekend wel. Feyenoord wist namelijk tegen sc Heerenveen niet verder te komen dan 0-0.

De Rotterdammers worden desondanks toch als topfavoriet aangemerkt en dat komt ook omdat RKC Waalwijk eveneens een gelijkspel liet noteren. In Emmen tegen FC Emmen werd het 1-1.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Sportgokken zoekt het hele wereldwijde web voor je af naar quotes van de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen beide trainer over de aankomende confrontatie in Waalwijk?

Joseph Oosting (trainer RKC): “Het was prachtig dat we daar vorig jaar op voorsprong kwamen”

“We zijn wat wisselvallig, dat was in de voorbereiding al. Er zijn hele goede en wat mindere wedstrijden. We zijn nog niet overtuigend genoeg en dat moet natuurlijk wel als Feyenoord hier op bezoek komt. Het was prachtig dat we daar vorig jaar op voorsprong kwamen, dat doet dan wel wat met je. Hopelijk hebben mijn spelers dat gevoel ook onthouden en kunnen we dat nogmaals beleven als we zondag weer tegen ze spelen.”

Arne Slot (trainer Feyenoord): “We zijn gewaarschuwd, want RKC is gewoon een lastige ploeg”

“De wedstrijd tegen RKC van vorig seizoen was een redelijk bizarre wedstrijd qua kansen- en scoreverloop. We zijn dus gewaarschuwd. RKC is gewoon een lastige ploeg. Toen we vorig seizoen naar Waalwijk gingen speelden we misschien wel onze slechte wedstrijd van dat seizoen, maar wonnen we wel met 0-2.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds RKC Waalwijk Feyenoord

Bij de online bookmakers zien we de hoogste pre-wedstrijd quoteringen staan achter een zege van thuisploeg RKC Waalwijk. Als zij zondagmiddag Feyenoord verslaan, keren de online bookies maximaal x6,85 keer het ingezette wedbedrag uit.

Bij een gelijkspel zijn de odds minder hoog, maar nog altijd zeer aantrekkelijk. Je scoort namelijk gemakkelijk x5,00 keer je inzet bij een puntendeling tussen RKC en Feyenoord.

Als Feyenoord met drie punten terugkeert in Rotterdam, dan zijn sportgokkers die dit vooraf voorspelden ook een stukje rijker geworden. De maximale quoteringen in de pre-wedstrijd fase liggen op x1,56.

 

Wedden op Feyenoord

De Nederlandse Eredivisie is nog altijd met voorsprong de competitie waarop de meeste Nederlandse voetbalpunters inzetten. Dat komt natuurlijk omdat wij deze ploegen goed kennen en vaak de winstkansen wel goed kunnen inschatten.

Wedden op de Eredivisie kan dan ook veel geld opleveren, maar je moet het wel verstandig doen. Check de verschillende bookmakers en speltypen op onze betsites en wie weet schiet jij raak bij RKC Waalwijk – Feyenoord!

 

Waar en wanneer is RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam

De Eredivisie wedstrijd RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam is op zondag 21 augustus en begint om 16:45 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Wees er tijdig bij om je deal te scoren bij de Nederlandse voetbalbookmakers, want de pre-odds vervallen zodra de wedstrijd is begonnen! Toch te laat? Scoor dan met live gokken op RKC – Feyenoord!

 

RKC – Feyenoord voorspellen?

Ben jij na deze voorbeschouwing van plan om RKC Waalwijk – Feyenoord te voorspellen? Bezoek dan eerst nog even ons kenniscentrum. Lees de achtergrondartikelen, bookmakers reviews en wedopties om goed voorbereid van start te gaan met het online wedden op RKC – Feyenoord!

Ga naar de bookmakers pagina en scoor de beste deal bij RKC – Feyenoord >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader