Wedden op Thiago Santos vs Jamahal Hill | UFC Vegas 59

Op zondag 7 augustus wordt in de UFC Apex het licht zwaargewicht gevecht tussen Thiago de Lima Santos en Jamahal Hill uitgevochten. In deze UFC on ESPN partij is Santos vs. Hill het Main event. Voorspel de winnaar van dit gevecht via de UFC bookmakers van Sportgokken en sla de wedkantoren knock-out met een correcte voorspelling!

Statistieken Santos vs. Hill

Het belooft weer een knaller van een partij te worden met twee namen uit de UFC licht zwaargewichtklasse die klinken als een klok. Als op zondag 7 augustus de bel klinkt voor de eerste ronde zal dat de 33e partij zijn uit de carrière van de Braziliaan Santos. Hij begon in 2010 met UFC nadat hij via The Ultimate Fighter Brazilië toegang verkreeg tot het UFC circuit. Santos won tot nu toe 22 partijen.

De 31-jarige Jamahal Hill is een stuk minder ervaren. De Sweet Dreams, zoals zijn bijnaam luidt, is sinds 2017 onderdeel van het UFC deelnemersveld. In de afgelopen vijf jaar vocht hij twaalf partijen uit. In tien gevallen stapte hij als winnaar uit de ring. Zes keer dankzij een knock-out en vier keer op basis van een jurybesluit.

Wedden op Thiago Santos Jamahal Hill 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het UFC wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Santos Hill weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

Favoriet bij Santos vs. Hill

De goksites hebben hun knopen geteld en na een klein robbertje vechten kwam Hill als topfavoriet uit de bus. Hij mag dan de minst ervaren vechter zijn in deze UFC on ESPN Main card, maar Hill liet al zien dat hij voor niemand bang hoeft te zijn.

De underdog positie van Santos betekent niet dat de Braziliaan kansloos is tegen zijn Amerikaanse opponent. Santos heeft veel ervaring en wist al vaker verrassend uit de hoek te komen in partijen waarbij de tegenstander meer kansen werden toegedicht. Het kan dus nog alle kanten op.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om je toch een klein beetje houvast te geven zocht Sportgokken in de UFC media naar de mening van de hoofdrolspelers zelf. Wat zeggen Santos en Hill zelf over hun winstkansen in deze onderlinge partij?

Thiago de Lima Santos: “Ik ben gemotiveerder dan ooit en zal dat tegen Hill tonen”

“Ik ben gemotiveerder dan ooit! Iedereen had mij afgeschreven na mijn blessure, maar ik heb keihard getraind en ben steker dan voorheen. Ieder lichaam heeft een houdbaarheidsdatum, maar ik kan nog drie jaar voluit mee met de andere boys. Ik ben meer dan klaar om dat tegen Hill te laten zien.”

Jamahal Hill: “Respect hebben voor de sport en tegenstander”

“Ik was heel lang zo overtuigd van mezelf dat ik vergat waar het om gaat: respect hebben voor de sport en de tegenstander. In mijn vorige partij, tegen Paul Graig, besefte ik ineens dat dat de juiste manier is om je voor te bereiden op een partij. Zo werk ik ook toe naar het gevecht met Santos. Overtuigd van mijn eigen kunnen, maar met respect voor Santos.”

 

Wat zeggen de bookmakers? Odds Thiago de Lima Santos Jamahal Hill

Bij de UFC wedkantoren staat een overwinning voor Santos op een maximale winstbonus van x3,15 keer het gekozen wedbedrag op de ervaren Braziliaanse UFC vechter.

Spelers die bij het inzetten op deze partij kiezen voor Hill als winnaar kunnen bij het Sportsbook van Unibet rekenen op een maximum bookmakers bonus van x1,36 keer het ingezette geldbedrag op de Amerikaanse topvechter.

Wedden op een gelijkspel is niet mogelijk bij dit UFC gevecht. Er moet altijd een winnaar komen. Gebeurt dat niet tijdens het gevecht, dan zal de jury na afloop een winnaar aanwijzen.

 

Wedden op UFC Vegas 59

Het online wedden op MMA gevechten maakt het volgen van de confrontatie tussen Santos en Hill nog spannender! Gebruik je kennis van UFC om geld te verdienen via een winnende weddenschap op deze partij in de UFC Apex.

Check de Sportgokken bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals bij dit gevecht uit de licht zwaargewichtklasse en sla je slag bij de legale, Nederlandse UFC betsites!

 

Waar en wanneer is Santos vs. Hill

De partij Santos vs. Hill zal op zondag 7 augustus worden uitgevochten in de UFC Apex gelegen in Enterprise, Nevada (Verenigde Staten). De wedstrijd begint naar verwachting om 04:00 uur Nederlandse tijd. Of dit aanvangstijdtip wordt gehaald hangt af van het verloop van de gevechten die ervoor worden uitgevochten. Zorg dus dat je op tijd je voorspelling dropt via Sportgokken en scoor bij het Wedden op UFC!

 

Speel veilig via Sportgokken!

UFC voorspellen maakt het volgen van gevechten nog leuker en spannender, maar er zijn ook risico’s verbonden aan het spelen met echt geld. Wil je inzetten op Santos vs. Hill? Speel dan veilig en verantwoord via Sportgokken. Bezoek ons kenniscentrum, lees onze reviews en chat met andere UFC punters op ons forum. Zo ga je goed voorbereid ‘de ring in’.

Ga naar onze bookmakers pagina en plaats je voorspelling voor Santos vs. Hill >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

loader