Wedden op Semeleer – Veseli | Glory Rivals 2

Op zaterdag 17 september wordt in de Meent te Alkmaar de Enfusion MMA Fight Night gehouden. De Main Card van dit event is de partij Semeleer – Veseli. Voorspel de winnaar door een weddenschap te plaatsen via Sportgokken en sla de bookmakerskantoren knock-out door een correcte voorspelling te plaatsen op dit MMA-gevecht!

Statistieken Semeleer – Veseli

De beide heren maken in Alkmaar hun debuut voor Glory. Hun overall scores in de Glory vechtring liggen ver uit elkaar. Dit heeft er alles mee te maken dat de Albanees Shkodran Veseli (31 jaar) al veel langer meeloopt in het circuit dan de op Curaçao geboren Endy Semeleer (26 jaar).

Semeleer vocht tot nu toe 31 gevechten uit. Hij won er dertig, waarvan elf door middel van een knock-out. Veseli kwam al 105 keer in actie, wist 84 keer te winnen en deed dat maar liefst 47 keer door zijn tegenstander knock-out te slaan.

Wedden op Semeleer Veseli 2022 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebet
  • x 50 odds boosts
  • Hoogste odds bij het Glory wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan Glory Rivals 2 weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij Semeleer – Veseli

De goksites die Glory weddenschappen aanbieden zien de Nederlander uit het Caraïbisch gebied Semeleer als topfavoriet bij dit gevecht. Volgens de bookies is Semeleer een mobiele vechter, die veelzijdigheid, combineert met een geweldige cardio en afwisseling in zijn slagen. Kortom: een vechter die alle wapens goed beheerst en actief blijft tijdens zijn gevechten.

Veseli is alleen qua kracht in het voordeel, maar dat is voor de gokwebsites geen reden om hem als favoriet aan te wijzen. Ze verwachten zelfs dat Veseli door de voormalige Enfusion-kampioen weltergewicht Semeleer op een brancard geslagen wordt en verwachten een bruut gevecht.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Voordat we doorgaan met odds voor de partij Semeleer – Veseli laat Sportgokken je eerst kennismaken met de hoofdrolspelers zelf. We zochten in de media naar de mening van de Nederlandstalige Endy Semeleer. Wat verwacht hij van deze partij in Alkmaar?

Endy Semeleer: “Ik ben nu bij Glory, dus dat is Bad News voor iedereen daar”

“Ik zit nu bij GLORY, dus bad news voor iedereen bij Glory! Hou me in de gaten, want die titel ga ik pakken. Ik wil de titel en niks minder, dus ik wil ze allemaal verslaan. Ik zou niet de titel willen zonder tegen alle jongens in deze klasse te vechten, dat is niet hoe ik het wil. Veseli kan ik makkelijk aan qua stijl. Er is bijna niemand die het zo beweeglijk aan het doen is als ik. Dat is eigenlijk best wel zonde, want er zitten veel voordelen aan het beweeglijk vechten. Maar Veseli kan dat zeker niet, die vecht op kracht en daarmee kom je tegen mij niet ver.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds Semeleer Veseli

Bij de Glory bookmakerskantoren kan je nu al inzetten op deze Glory Main Card partij tussen Semeleer en Veseli. Voor een winnende weddenschap op favoriet Semeleer hebben de MMA wedkantoren een maximale bookmakers bonus van x1,75 keer je inzet klaarstaan.

Speel je op underdog Veseli? Dan zijn de potentiële winstbonussen een stuk hoger, maar de winstkansen dus een stuk kleiner. Mocht hij dit gevecht als winnaar uit de ring stappen, dan kan je daar maximaal x7,50 keer het gekozen wedbedrag mee verdienen.

 

Wedden op Mixed Martial Arts (MMA)

Het online wedden op MMA via legale, Nederlandse Sportsbooks is bijzonder populair. Deze Glory partij tussen Semeleer en Veseli wordt in Alkmaar uitgevochten en trekt dus ook veel Nederlandse online sportgokkers aan.

Check de Sportgokken wedkantoren voor alle odds en deals voor deze Glory Fight Night Main Card. Sla jij de bookies knock-out met een correcte voorspelling? Zet in en win!

 

Waar en wanneer is Semeleer – Veseli

We hebben het al een aantal keer gezegd, maar herhalen het graag nog een keer: het Glory Main Card gevecht Semeleer – Veseli vindt op zaterdag 17 september plaats in De Meent te Alkmaar. Naar verwachting begint de partij om 21:30 uur. Wees dus op tijd met het plaatsen van je voorspelling en scoor de beste pre-match odds via Sportgokken!

Wil je live gokken op Semeleer – Veseli? Log dan tijdens dit gevecht in via onze betsites en kies voor de beste live betting deal bij dit Glory gevecht.

 

Voorspellen? Speel verantwoord!

Veilig op MMA spelen, kan alleen als je zelf buiten de ring blijft. Gelukkig kan dat via Sportgokken ook, want je regelt alles online in een handomdraai. Zorg wel dat je vooraf goed weet waaraan je begint. Lees onze bookmakersreviews als je wilt weten of het gekozen wedkantoor betrouwbaar is en alle betaalmethoden aan kan bieden die je wilt gebruiken.

Ook de klantenservice moet goed bereikbaar zijn, mocht er iets mis gaan. Stop op tijd met gokken, zet niet te hoog in en pak je verlies als je toevallig mis zit. Zo blijft online wedden op MMA leuk en spannend!

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor een bookmakers KO bij Semeleer – Veseli >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.