EURO2020: Wedden op Spanje – Zwitserland

Niet Frankrijk, maar Zwitserland zal aanstaande zaterdag aantreden in de kwartfinale tegen Spanje. De Zwitsers versloegen de regerend wereldkampioen na penalty en zijn daardoor nog altijd in de race om EURO2020 te winnen. Voorspel de uitslag, winnaar en/of statistieken van Spanje – Zwitserland bij Sportgokken!

Statistieken Spanje – Zwitserland

Voor de Spanjaarden verloopt het toernooi eigenlijk perfect. Een rustige start werd gevolgd door een enorme uitschieter in de laatste groepsfase wedstrijd. Vervolgens werd er op bizarre wijze afgerekend met Kroatië. 

Spanje stond op een gegeven moment 3-1 voor, maar liet de Kroaten terugkomen tot 3-3. In de verlenging wist de Spaanse ploeg alsnog een ticket voor de kwartfinales te scoren door nog tweemaal te scoren: 3-5. 

De Zwitserse ploeg baarde al opzien door in de eerste editie van de Nations League met 5-2 te winnen van België, maar doet daar tijdens dit Europees kampioenschap voetbal nog een schepje bovenop. 

In de achtste finales moest Zwitserland het opnemen tegen Frankrijk, de wereldkampioen van 2018. Ook daar deinsden de Alpenbewoners niet voor terug. Sterker nog: ook Zwitserland maakte een 3-1 achterstand tegen Les Bleus ongedaan en bleek in de strafschoppenserie die volgden het minst zenuwachtig. Het was doelman Sommer die de penalty van wonderkind Kylian Mbappe tegenhield. 

Wedden op Spanje Zwitserland 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €15 freebet
  • €200 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com vind je het grootste aanbod aan Zwitserland Spanje weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betiton.com >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% bij Betiton.)

 

Favoriet Spanje – Zwitserland

Ondanks de indrukwekkende statistieken van Zwitserland hebben er niet voor gezorgd dat ze favoriet zijn voor deze kwartfinale tegen de Spanjaarden. Bij de gokwebsites wordt Spanje nog altijd gezien als de grootste kanshebber op een plekje in de halve eindstrijd. 

De meeste voetbalpunters kiezen ook voor die weg, al zijn er steeds meer online iGamers die naarmate het toernooi vordert spelen op de verrassing. En voor wie dat al deed bij Frankrijk – Zwitserland: die hebben daar goed mee gescoord! Wellicht opnieuw bij Spanje – Zwitserland?

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Om je een volledig beeld te geven van krachtverhoudingen hieronder de hoofdrolspelers zelf aan het woord. Wellicht helpt het je bij het bepalen van je strategie. 

Luis Enrique (bondscoach Spanje): “Zwitserland is één van de beste Europese ploegen”

“Zwitserland is één van de beste Europese ploegen. Het is een team dat op de aanval speelt. Als je hun spel analyseert, dan zie je dat ze nergens echt zwakke plekken hebben. We zullen echt ons best moeten doen om ze te verslaan. Wij willen spelen voor titels, dus dan moet je dit soort wedstrijden zien te overleven en finales gaan spelen.”

Vladimir Petkovic (bondscoach Zwitserland): “Tegen Spanje weer topprestatie nodig”

“We hebben als team veel kritiek gehad. Vooral toen we zeiden dat we historie gingen schrijven op dit EK. Terugkomen van een 3-1 achterstand tegen de wereldkampioen is al legendarisch, maar hem dan ook nog winnen, is helemaal fantastisch. We speelden sowieso een hele goede pot, waarbij we de betere ploeg waren. Het was geweldig om te zien. In de kwartfinale tegen Spanje hebben we weer een topprestatie nodig.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online goksites zien we de duidelijke voorkeur voor Spanje direct terug in de pre-odds. Een zege van de Spaanse armada staat op een maximale bookmaker bonus van x1,70. 

Als het vrijdagavond in de Gazprom Arena weer een gelijkspel en dus verlenging wordt, dan betalen de bookies maximaal x3,70 keer de inzet uit aan punters die hierop speelden. 

Winst voor de Zwitsers is (weer) een heleboel echt geld waard. Een winnende voorspelling op Zwitserland staat bij de goksites op maximaal x5,20 keer het ingelegde wedbedrag!

 

Wedden op EURO2020

Wedden op EURO2020 doe je veilig, snel en verantwoord bij Sportgokken! Het portaal voor online voetbalweddenschappen. Scoor jij de hoogste odds en de beste deals bij Spanje – Zwitserland? Zet in en win en maak gebruik vd beste bookmaker bonussen!

 

Waar en wanneer wordt Spanje Zwitserland gespeeld?

De kwartfinale wedstrijd Spanje – Zwitserland zal worden gespeeld in de Gazprom Arena gelegen in de Russische stad Sint Petersburg. Het duel begint op vrijdag 2 juli om 18:00 uur. Zet voor de aftrap in om via de gegarandeerde pre-odds te spelen of log in tijdens het duel om te live wedden!

 

Tips en vragen

Zoek jij naar de ultieme tip of heb je ook na deze voorbeschouwing nog vragen over het online wedden op voetbalwedstrijden? Check ons kenniscentrum voor een goede voorbereiding op het meespelen bij Spanje – Zwitserland!

Ga naar onze bookmakers pagina en doe mee >> 

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader