Home / Wedden en Storten met Paysafecard

Wedden en Storten met Paysafecard

Paysafecard is het ideale middel als u online geld wilt storten bij de bookmakers maar contant geld wilt gebruiken om weddenschappen af te sluiten.

Met de paysafecard is het mogelijk om bij duizenden webwinkels, bookmakers en online goksites te betalen en geld te storten. Het werkt simpel via een 16-cijferige pincode die je ontvangt en als je wilt betalen invoert.

De paysafecard kan je gemakkelijk en anoniem kopen bij sigarenboeren, tankstations, kiosken en supermarkten. Je kan payafecards kopen in verschillende bedragen en je kunt er meerdere tegelijk van kopen: €10, €25, €50 en €100.

 

Online wedden met paysafecard via Redbet:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • 350 gratis spins
  • €50 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Redbet.com vind je het grootste aanbod aan weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

www.Redbet.com

(Ontvang als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% bij Redbet.)

 

Bookmakers Paysafecard

Wil je geld storten via een paysafecard en online wedden?

Dan hebben wij de beste bookmakers voor je uitgezocht.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van de quoteringen
  • Aanbod van weddenschappen
  • Promoties voor loyale spelers
  • Gebruikersvriendelijkheid website (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Ga naar Bookmakers

(Speel bewust 18+.)

 

Welke Goksites accepteren Paysafecard?

Als je bij een bepaalde bookmaker wilt spelen is het slim om eerst te kijken of deze wel paysafecard accepteert, nu is het tegenwoordig zo dat ze dat bijna allemaal doen maar het is toch slim om even te controleren.

Alle bookmakers die beschikbaar zijn op onze paginas accepteren paysafecard.

Zo voorkom je eventuele teleurstellingen. Je kan dit controleren door naar stortingsmethodes via onze bookmakers reviews te gaan of naar de goksite zelf via ons en vaak onderin van de website zien welke stortingsmethodes er beschikbaar zijn.

Kan je het niet direct daar kan zien zoek dan even verder op de website – of kijk onder het kopje stortingen (deposits).

 

Voordelen van Paysafecard

Allereerst heb je een ruime keuze uit bedragen voor je paysafecard in: 10, 25, 50 of 100 EUR – deze waarde van de pincode staat na aankoop direct en volledig tot je beschikking. Mocht je de waarde niet helemaal opgebruiken blijft het resttegoed beschikbaar voor andere aankopen.

Er zijn wereldwijd in totaal meer dan 650.000 verkooppunten van paysafecard.

Naast deze voordelen hebben we hieronder er nog een paar op een rij gezet en uitgelegd, zo heb je tegenwoordig ook een paysafecard mastercard waarmee je contant geld op je creditcard kan krijgen. Perfecte aanvulling als stortingsmethode voor online goksites of bookmakers.

 

Paysafecard contant geld wedden

Paysafecard is de ideale manier om met contant geld te gokken – je gaat naar je plaatselijke supermarkt en tankstation en koop daar voor het bedrag dat je wilt storten paysafecards.

Je neemt de bon(netjes) met 16-cijferige pincode in ontvangst en bewaar deze goed!

Eenmaal thuisgekomen ga je naar de bookmaker of online goksites en kies je voor de stortingsmethode paysafecard, je voert de code in en daarna staat direct het geld op je balans.

Nu ben je klaar om online casino spellen te spelen of weddenschappen af te sluiten.

 

Prepaid creditcard paysafecard mastercard

Paysafecard heeft ook een prepaid credit/debit card waar je wereldwijd online en offline mee kan betalen op meer dan 35 miljoen betaalpunten! Overal waar de Mastercard wordt geaccepteerd kan je met paysafecard creditcard betalen.

De paysafecard kan je online opladen en direct mee van start – uw paysafecard Mastercard wordt meestal binnen 5 tot 10 dagen geleverd, hou hier rekening mee. Hierbij zijn éénmalig kosten van €9,90 aan verbonden. Hierna heb je de volledige uitgavencontrole.

Het is zelfs mogelijk om contant geld bij pinautomaten te pinnen wereldwijd en natuurlijk bij iedere bookmaker die Mastercard accepteert om geld te storten. Het maakt niet uit of het in euro’s of dollars is – deze worden automatisch omgewisseld.

 

Paysafecard applicatie

Tegenwoordig is er ook een my paysafecard applicatie voor je mobiele telefoon – via IOS of Android of Windows telefoons beschikbaar. Er zijn hiermee meerdere voordelen te behalen zoals het storten naar je paysafecard account via een QR-code.

Scannen en TADA – Het geld staat erop!

Je kan inloggen met een vingerafdruk, gebruikersnaam en wachtwoord en met de 2-stappen login procedure. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone – tevens is het gemakkelijk om verkooppunten te vinden via de app, ook via je smartwatch.

 

Is een paysafecard veilig?

De naam zegt het al ‘paysafecard’ letterlijk vertaald in het Nederlandstalig: betaal veilig kaart. De paysafecard is een van de veiligste methodes om geld te storten bij de online goksites en bookmakers. Er kan in principe helemaal niks mis gaan – het systeem van paysafecard is waterdicht en wordt continue 24/7 365 dagen gemonitord door experts.

Dat betekend niet dat je zelf niet moet opletten – omdat het systeem van paysafecard waterdicht is betekend niet dat je laks moet worden. Al onze bookmakers en goksites zijn te vertrouwen en betrouwbaar gevonden in het bezit van de officiële licenties om te opereren op de wereldwijde markt.

Als je echter zelf op zoek gaat bekijk dan altijd eerst goed of de websites legitiem zijn en google ze voordat je er je pincode en dus je geld op gaat storten. Daarom raden we altijd aan om als je met contant geld wilt wedden of gokken het via onze bookmakers te doen – dan weet je zeker dat alles goed gaat.

 

Beginnen met gokken paysafecard

Wil je weddenschappen afsluiten of gokken en storten via een paysafecard?

Bezoek nu onze bookmakers en bekijk welke je het beste bevallen.

Bezoek nu Bookmakers

 

Deel