Wedden op US Open Golf 2022

Van donderdag 16 juni tot en met zondag 19 juni wordt de US Open Golf 2022 gehouden. Alle topspelers uit het circuit verzamelen zich in de Verenigde Staten in een poging met de minste slagen rond te gaan. Wie loopt de beste ronde? Sla de golfbal in het juiste bookmakers putje en scoor de beste odds via Sportgokken!

US Open Golf 2022

Het 2022 United States Open Championship is het 122e U.S. Open, het nationale open golfkampioenschap van de Verenigde Staten. Het is een 72-holes strokeplay-toernooi dat gepland staat van 16 tot en met 19 juni in The Country Club in Brooklyn, Massachusetts, een voorstad ten westen van Boston.

Vorig jaar werd de US Open Golf gehouden in San Diego. De Spanjaard Jon Rahm ging er toen met de hoofdprijs van ruim twee miljoen dollar vandoor dankzij een score van -6 onder par.

Wedden op Golf US Open 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het wedden op golf
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Golf US Open weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favorieten US Open Golf 2022

Bij de goksites is titelverdediger Rahm wederom één van de favorieten. Hij deelt die status met Rory McIlroy, die na zijn zege in de Canadian Open voor vele bookmakers als dé topfavoriet geldt, Cameron Smith en Matt Fitzpatrick.

Ook de naam Scottie Scheffler valt veel bij de wedkantoren, evenals Justin Thomas, Phil Mickelson en Tony Finau.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf

Om je zoveel mogelijk te helpen bij het vinden van de winnende weddenschap voor de US Open Golf 2022 heeft Sportgokken op internet gezocht naar de mening van de hoofdrolspelers zelf. We vonden een interview met Rory McIlroy.

Rory McIlroy: “Ik ga naar Brooklyn om geschiedenis te schrijven”

“Na COVID heb ik mezelf moeten resetten. Maar daar ben ik mentaal beter uitgekomen. Ik heb een goed team om mij heen verzameld waardoor ik nu vrijuit op de baan kan staan en mijn beste spel kan spelen. In Canada ging het geweldig en kon ik geschiedenis schrijven door mijn titel daar te prolongeren. Ik ga naar Brooklyn om tijdens de US Open opnieuw geschiedenis te schrijven door ook dat toernooi te winnen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds US Open Golf 2022

Nu we één van de topfavorieten hebben gehoord is het tijd om de bookmakers pre-tournament odds te onthullen. Een winnende weddenschap op McIlroy staat bij de betere wedkantoren op x12,00 keer het gekozen wedbedrag.

Justin Thomas en Scottie Scheffler volgen met een pre-toernooi quotering voor eindwinst op de US Open Golf 2022 van x15,00 het ingezette geldbedrag op deze top golfers.

Bij een zege van titelverdediger Rahm keren de top bookmakerskantoren een maximale bookmaker bonus van x17,00 uit aan Sportgokkers die hier in de pre-fase hun geld op hebben gezet.

 

Wedden op US Open Golf

Bij het online wedden op golf kan je gemakkelijk je slag slaan, omdat er altijd maar een beperkt aantal favorieten is. Gok je goed? Dan zijn de bonussen ook altijd bijzonder hoog! Het online golfwedden is dus niet alleen leuk en spannend, maar kan ook voor flinke winsten zorgen!

Check de Sportgokken betsites voor de alle actuele odds en deals bij de US Open Golf 2022 en scoor een hole-in-one met je golf- en gokkennis!

 

Waar en wanneer is de US Open Golf 2022

De US Open Golf 2022 wordt van donderdag 16 juni tot en met zondag 19 juni gehouden. Op vrijdag is de cut voor de twee slotronden op The Country Club in Brooklyn.

Check de bookmakerspagina voor de Tee-times en zorg dat je op tijd je voorspelling plaatst!

Alleen weddenschappen die voor de eerste afslag zijn geplaatst tellen mee. Toch te laat? Probeer dan eens om live te gokken op golf. Meer informatie hierover vind je in ons kenniscentrum!

 

Waar wordt de US Open Golf 2022 uitgezonden op televisie?

Volg live op televisie alles van de US Open op de zender Ziggo Sport Golf. Het gehele toernooi wordt integraal uitgezonden inclusief commentaar en voor en nabeschouwingen.

 

Speel veilig en verantwoord!

Als je dan toch een bezoekje brengt aan het Sportgokken kenniscentrum lees dan ook onze bookmakersreviews om veilig en verantwoord met echt geld wedden op golf.

Op ons forum kan je chatten met andere sportgokkers en golfpunters om zodoende kennis uit te wisselen en nog beter voorbereid de weddenschap aan te gaan. Wie weet word jij op die manier wel de grote winnaar van de US Open Golf 2022!

Ga naar onze bookmakers pagina voor alle actuele US Open Golf odds en deals >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader