Wedden op World Matchplay Darts 2022

De beste darters ter wereld komen deze week in actie tijdens de World Match Play 2022. Sportgokken zet de statistieken en odds voor dit PDC dartstoernooi op een rij. Voorspel jij de juiste winnaar? Dan scoor je flinke bonussen bij de online Sportsbooks! Gooi de winnende weddenschap in het bookmakersdartsbord via Sportgokken!

Statistieken World Match Play

De Betfred World Matchplay 2022 is de 29ste editie van de World Matchplay. Het toernooi wordt georganiseerd door de PDC en wordt gehouden van 16 tot en met 24 juli 2022 in de Winter Gardens, Blackpool. De spelers uit de top 16 van de PDC Order of Merit op 11 juli 2022 werden geplaatst. De overige 16 plaatsen gingen naar niet-gekwalificeerde spelers uit de top 16 van de PDC ProTour Order of Merit, zij waren ongeplaatst toen het toernooi op zaterdag 16 juli van start ging.

Regerend kampioen is Peter Wright. De Schot is mede daardoor als eerste geplaatst in de 2022 editie van de World Match Play.

Wedden op Betfred World Matchplay 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het Darts wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan World Matchplay weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet World Match Play 2022

Het World Matchplay kent een legsysteem. Dit spelsysteem zorgde door de jaren heen al voor vele verrassende resultaten en uitschakelingen. Larry Butler versloeg bij de openingsfinale in 1994 Dennis Priestley. Dartlegende Phil Taylor won het evenement zestien keer, waaronder vijf toernooizeges in successie in de periode 2000-2004 en zeven toernooizeges in successie in de periode 2008-2014.

Er wordt door 32 darters gestreden om de titel in Blackpool. Vanaf 2022 bedraagt het totale prijzengeld ₤ 800.000 pond; de winnaar gaat met een cheque van ₤ 200.000 pond naar huis. Topfavoriet volgens de goksites is: Peter Wright. Hij wordt op de voet gevolgd door: Gerwyn Price, Michael Smith en Michael van Gerwen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Bij het online voorspellen van dartsuitslagen is een goede voorbereiding het halve werk. Daarom zoekt Sportgokken voor alle dartpunters die een gokje willen wagen op het World Match Play 2022 toernooi de mening van de hoofdrolspelers zelf op. Wat zeggen ze in de media over hun kansen en vormpeil?

Michael van Gerwen: “World Matchplay is een grote test voor mij”

“Ik heb de afgelopen week heel goed geoefend en ik zal moeten presteren. De World Matchplay is een grote test voor mij over waar ik sta, en vanaf dat moment wil ik progressie zien, en dat is heel belangrijk voor mij. Je hebt dat winnende gevoel nodig, dat gevoel van: ‘ik ben weer de beste’.”

“Ik kom hier met winst in de Premier League op zak. Je krijgt echt honger naar de volgende toernooien en het is een geweldige beloning om het op een na grootste toernooi van het jaar te winnen. Het heeft me veel vertrouwen gegeven voor deze World Match Play 2022 en vanaf hier kan ik verder bouwen.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds World Match Play 2022

De odds bij de legale, online wedkantoren staan messcherp en kunnen pijlsnel gecasht worden door een correcte voorspelling te plaatsen bij Sportgokken. Met een winnende weddenschap op Van Gerwen gooi je de bullseye met een maximale quotering van x5,50 keer je inzet (bet365).

Topfavoriet Wright is volgens de goksites net iets meer waard. Wordt Snakebite eindwinnaar? Dan betalen de bookies maximaal x6,50 keer het gekozen wedbedrag uit.

Punters die kiezen voor de Belg Dimitri van den Bergh scoren hiermee een maximale bookmakers bonus van x7,00, terwijl Price in de boeken staat voor x8,00. Michael Smith sluit de rij favorieten met een outright odd van x9,00 voor toernooiwinst in Blackpool.

 

Wedden op darten

Gooi jij weleens een weddenschap in de online bookmakerspagina’s? Raak dan het winnende vakje door de spelen via review website Sportgokken. Wij laten je direct alle deals bij de legale, Nederlandse dartbookmakers zien.

Check onze betsites voor de actuele odds en deals bij de World Match Play 2022 en maak kans op de fraaie bonussen die momenteel worden uitbetaald bij een correcte voorspelling van de eindwinnaar of partijen die voor de finale worden afgewerkt.

 

Waar en wanneer is het World Match Play 2022 tournament?

De World Match Play duurt nog tot en met zondag 24 juli. Op die dag wordt de finale gespeeld. Tot die tijd zijn er dagelijks wedstrijden in de Winter Gardens gelegen in het Britse stadje Blackpool.

Scoor nu de hoogste pre-odds voor deze darts major en wie weet ben jij straks één van de winnaars bij deze 29e editie van het World Match Play dartstoernooi.

 

Voorspellen? Speel verantwoord!

Online wedden is leuk, spannend en zorgt ervoor dat je met dartvoorspellingen echt geld kunt winnen. Maar het is ook een serieuze zaak, want je kan je inzet ook verliezen. Speel daarom altijd verantwoord, stop op tijd en bereid je goed voor via de voorbeschouwingen, reviews en achtergrondinformatie op Sportgokken. Zo mis je nooit het bord en gaat elke pijl op een dubbel in het juiste vakje!

Ga naar onze bookmakers pagina voor de odds bij het World Match Play 2022 >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader