Nu of nooit voor Ajax,AZ al zo goed als uitgeschakeld, Europa League wedden

Vandaag is het moment supreme aangebroken voor de Nederlandse ploegen die nog actief zijn in de Europa League. Ajax neemt het thuis op tegen Legia Warschau en AZ Alkmaar gaat op bezoek in Frankrijk bij Olympique Lyon. In de eerste wedstrijden van de knock out fase zijn er door beiden ploegen geen denderende resultaten behaald. De uitgangspositie van Ajax is wel een stuk beter met een 0-0 uit in Polen, AZ verloor daarentegen kansloos thuis met 3-0. Hoe gaan de ploegen nu presteren? Wat is slim om op te wedden?

 

Ajax – Legia Warschau

Bosz: ‘Ik vind dat we van Legia moeten winnen’ 

Ajax neemt het vandaag op tegen Legia Warschau, waar ze hopelijk deze week beter presteren dan de heenwedstrijd waar ze veel (!) kansen hebben laten liggen en natuurlijk het doelpunt van Ajax dat onterecht niet werd toegekend. Bosz heeft er vertrouwen en vind dat Ajax het aan zijn stand verplicht is om het duel te winnen.

De recente vorm van Ajax is goed met een gemakkelijke overwinning op bezoek bij Vitesse vorig weekend met 0-1.

De bookmakers zien Ajax als grote favoriet met een quotering van x 1.38 om het duel winnend af te sluiten, een gelijkspel levert je x 4.00 op en als Legia de partij in Amsterdam weet te winnen dan mag je maar liefst x 9.00 op je balans bijschrijven.

De selectie van Ajax voor het Europa League duel van vanavond bestaat uit de volgende 18 spelers:

Andre Onana, Diederik Boer, Joël Veltman, Davinson Sanchez, Heiko Westermann, Nick Viergever, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Bee , Abdelhak Nouri, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg.

Opvallend naam is David Neres de grote winteraankoop van Ajax die voor het eerst bij de wedstrijd selectie zit.

 

Waar moet je op letten bij het wedden op de Europa League? Wij hebben een artikel geschreven met handige tips en wed strategieën om uiteindelijk een systeem te creëren om op lange termijn winstgevend te kunnen wedden op voetbal en de Europa League. Bekijk hier nu ‘Wedden op Europa League Voetbal‘ voor handige tips. 

Wil je meer weten over het wedden op voetbal in het algemeen, of ben je een beginner op het gebied van gokken op voetbal? Neem dan eens een kijkje bij ons artikel ‘Wedden op Voetbal‘ waar de meest voorkomende voetbal weddenschappen uiteen worden gezet en op een gemakkelijke manier uitgelegd zodat je veilig en geïnformeerd kan beginnen met voetbalwedden.

 

 

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

loader